Здравей Гост

Хороскоп и професии

• 109 Отговора
  • 19221 Прегледи
*

Helo

Re:Хороскоп и професии
« Отговор #60 -: Август 29, 2009, 06:32:41 pm »
Следващия път ще ти туря такава засукана карта,че ум да ти зайде.Нема да ни мъчиш тука.Вместо ние да пускаме задачки,Хело .....  :P

Целта ми не е била да намеря засукана карта, а да пусна точно неговата, защото той има голям принос в своята област и защото аз лично съм впечатлена от неговите прозрения. Е, човек винаги трябва да подлага на съмнение всичко.

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Август 29, 2009, 06:39:57 pm »
Марсът му е добре аспектиран - секстили с Плутон и Сатурн, а и двете планети дават трайни и продължителни отношения....А любомвиците не са ли по 11-ти дом?

*

Helo

« Отговор #62 -: Август 29, 2009, 06:44:31 pm »
Марсът му е добре аспектиран - секстили с Плутон и Сатурн, а и двете планети дават трайни и продължителни отношения....А любомвиците не са ли по 11-ти дом?

Ами то и моята Венера в Телец в 7-ми дом и в опозиция на Марс не предполага ли също сексуална разюзданост? Да, ама не! Е, може да има връзка и с това, че Марс и Венера са във фиксирани знаци, обаче Сатурн в съвпад с Марс и в опозиция на Венера ограничава и двете планети.

И неговият Марс като има връзка със Сатурн, сигурно действа по такъв начин. Ако предположим, че  има идеализиране на съпругата, това къде трябва да се търси?

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Август 29, 2009, 06:45:48 pm »
Ракът е на МЦ, а Луната е най-високо поставената планета. Ракът е привързан към миналото, а Нептун се свързва с митологията, тайните и мистериите и е поставен в 9-ти дом (домът на висшето образование и религията). Има връзка и с работата му, понеже Нептун е управител на знака, разположен на куспидата на 6-ти дом (Риби). това означава, че ще работи това, за което е учил. Стелиумът в 6-ти дом образуващ тао-квадрат с оста 3/9 загатва за многото пътувания по работа. Сега вече е по-лесно.

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Август 29, 2009, 06:50:59 pm »
Ами, погледни само Луната в Лъв и в 10-ти дом - обича да се гордее с жена си и тя да бъде от сой. Луната в Лъв е в тригон с Юпитер - мноооооого обича да се гордее с нея, и да говори за нея (тригон с Меркурий).

*

Skarlet

« Отговор #65 -: Август 29, 2009, 06:56:17 pm »
Виж,мило,любовта няма нищо общо със секса.Човека може да си я обича много,а и колкото по-често двама се разделят за известно време толкова са си по-скъпи.
 Сега пускам аз една задачка,но ще помоля някой да направи картата и да я качи,че ако не приготвя вечерята,ша ма изгонят.  ;D
Данните са 15.10.1926 г. в 7,30 часа- Poitiers ,France. Хайде,Хело! Ти си с безгранична енергия,кака.Качи, моля те,картата. И ако някой я познае,да си трае.

*

Helo

« Отговор #66 -: Август 29, 2009, 07:08:28 pm »
Хайде,Хело! Ти си с безгранична енергия,кака.Качи, моля те,картата. И ако някой я познае,да си трае.

Сега ще я пусна. Ама защо си мислиш, че съм с безгранична енергия?  :P Това откъде го измисли?  ;)  ;D ;D

Аз само когато ми е интересно съм с безгранична енергия. Накарай ме да върша нещо, което не искам и веднага ще се уморя и ще ми се доспи, още преди да съм започнала да го върша.  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #67 -: Август 29, 2009, 07:13:33 pm »
Ами, погледни само Луната в Лъв и в 10-ти дом - обича да се гордее с жена си и тя да бъде от сой. Луната в Лъв е в тригон с Юпитер - мноооооого обича да се гордее с нея, и да говори за нея (тригон с Меркурий).

Да,но ние се бяхме съсредоточили върху професията,все пак.Нали това е темата? Жените в живота му са били с голямо влияние-съпругата,пък и майката предполагам. А иначе Ракът се свързва и с историята и миналото,но и Хело ни заблуди доста. " А той спортува ли? А творчество??? Аааааа.... :P

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Август 29, 2009, 07:15:23 pm »
Ако предположим, че  има идеализиране на съпругата, това къде трябва да се търси?

Като писах за отношението му към съпругата, всъщност аз отговорих на този конкретен въпрос на Хело.

*

Helo

« Отговор #69 -: Август 29, 2009, 07:15:40 pm »

*

Helo

« Отговор #70 -: Август 29, 2009, 07:17:45 pm »
Според мен търсеният човек е пътувал доста в чужбина и пътуванията са променяли него и възгледите му. Това така ли е?

*

Skarlet

« Отговор #71 -: Август 29, 2009, 07:18:18 pm »
Ами то и моята Венера в Телец в 7-ми дом и в опозиция на Марс не предполага ли също сексуална разюзданост? Да, ама не! Е, може да има връзка и с това, че Марс и Венера са във фиксирани знаци, обаче Сатурн в съвпад с Марс и в опозиция на Венера ограничава и двете планети.

Не може да очакваш сексуална разюзданост,след като Марса ти е в съвпад със Сатурн.Пък и хиляди пъти сме го казвали,да го кажа пак-всичко в картата има значение-планети по дом,знаци и стихии,аспекти,управители на 5,7 и 8 домове и т.н и т.н.

*

Nebesna

« Отговор #72 -: Август 29, 2009, 07:23:24 pm »
Според мен, този човек има висша духовна кариера. Слънце - управител на МЦ е в 12-ти дом. Плутон управлява асцендента и 6-ти дом едновременно. Плутон е позициониран в 9-ти дом (религия). Нептун също е в 10-ти дом, което ме кара да го свържа с духовна професия, но това не е типично на 100%. Квадратурата между Марс и Юпитер много често се среща сред мъже на високи постове.

*

Skarlet

« Отговор #73 -: Август 29, 2009, 07:23:55 pm »
Според мен търсеният човек е пътувал доста в чужбина и пътуванията са променяли него и възгледите му. Това така ли е?

Не се притеснявай да пишеш това,което мислиш.Пътувал е и той,да. Но за възгледите му не знам дали ги е променял. Но определено има преориентации. И тай е с многостранни дейности и интереси. Така че,пишете смело.  ;D И не питай на всяко изречение така ли е. Много се плашиш.Тук не сме на изпит.  :P

« Отговор #74 -: Август 29, 2009, 07:28:51 pm »
Аз мисля, че това е карта на писател.

Може да си стои в къщи и да работи - госп. на 2-ри в 4-ти
Красноречив Меркурий в Скорпион в първи - има какво да каже.
Госп на МС в 12-ти - задълбочава се, интуитивен е. Може да е живял в друга дръжава, докато е творил.
Госп. на 6-ти в 7-ми - покрай работата може да си се създал общестевине врагове.

На око прецених жребий на дейността в 3-ти в козирог, където е и Луната - писане, може и на политически теми.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #75 -: Август 29, 2009, 07:37:04 pm »
Абе, ясно е, че не кардинал или папа, щото те се броят на пръсти, ами да продължа с разсъжденията.

Господарят на асцендента е в 9-ди дом- преподавателска кариера. Плутон е в Рак - преподавател по история.
Слънцето - управител на МЦ е в 12-ти дом показва емиграция или упражняване на професия зад граница.
С този "впримчен" Марс в опозиция със Сатурн и в квадрат с Юпитер и Нептун, тука работата му може да има нещо общо и със сексологията (Марс управлява 6-ти дом).

*

Helo

« Отговор #76 -: Август 29, 2009, 07:37:41 pm »
Нептун към Слънцето в 12-ти - получава интуитивни прозрения, може би от занимания с тайнствени неща, които прилага в професията си. Духовното е ясно изразено.

Пък и асцендента Скорпион му дава интуиция.

Меркурий на асцендента дава много интуиция, добро образование, помага за популярността. Интересува се от учене, от писане. Неспокоен ум - вечно се занимава с нещо, с някаква умствена дейност.

Меркурий в тригон с Плутон - стига до дъното на нещата. Също дава вечно търсещ ум. Интелигентност, добра концентрация.

Тъй като Плутон е в 9-ти дом, а Меркурий на асцендента, сигурно пътуванията му помагат в неговата дейност като му дават знания и разбиране за някои неща.
« Последна редакция: Август 29, 2009, 07:46:36 pm от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Август 29, 2009, 07:46:22 pm »
Ко стана, мари Скарлето, дан са задави?
Айди, гълтай бързо и идвай!
Хади! След малко ш`кажиш: "Спи ми са!"
 ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #78 -: Август 29, 2009, 07:55:58 pm »
Луна в секстил с Уран - отново интуиция, внезапни промени. Вероятно има революционно мислене и сигурно има нови и революционни идеи и големи постижения в професията си.

Това е интелигентен човек с голяма интуиция.

Уран в занимаващите се с окултното Риби, в 5-ти дом. Това, с което се занимава определено го забавлява. Промените идват от положилени преживявания.

Уран в тригон със Сатурн - успява да приложи на практика вдъхновението, което получава. Интуиция относно законите на Вселената, относно скритите мотиви на хората. Умее да съчетава старото с новото и да ги обедини в едно.

Възможно е да има работа с групи, които се занимават с окултното, религиите.

С Нептун в 10-ти дом иска да наложи своите идеали и възгледи в професията и всекидневието си.

Той е много амбициозен. А МС в Лъв предполага желание или в действителност публична работа и признание. Иска сам да си е шеф в работата и сигурно наистина е така.
« Последна редакция: Август 29, 2009, 08:09:05 pm от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #79 -: Август 29, 2009, 08:25:54 pm »
Ко стана, мари Скарлето, дан са задави?
Айди, гълтай бързо и идвай!
Хади! След малко ш`кажиш: "Спи ми са!"
 ;D ;D ;D

Хахахаааа,голяма скица си.Аз изкарах днес едно дежурство във форума.Не ми ли се полага да хапна и да си взема приспивателното? И да,спи ми са. Нищо не пречи да продължим и утре.Таман ще се включи още някой. Та,да дам джокерче-човекът е живял дълго време в чужбина и е преподавал,да,но не е преподавал история,а друго.Има революционно мислене и е работил с групи,но времеено.Има разочарование и престава с тия "групи".  ;D