Здравей Гост

Нептун - спасител от 7 до 12 дом

• 30 Отговора
  • 9591 Прегледи
Re:Нептун - спасител от 7 до 12 дом
« Отговор #20 -: Август 29, 2009, 02:14:48 pm »
 нептун  в аспект на светец , ако имаш  идея колко светци са с акцентиран нептун, би ли споделила с нас ,моля? :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #21 -: Август 29, 2009, 02:25:37 pm »
нептун  в аспект на светец , ако имаш  идея колко светци са с акцентиран нептун, би ли споделила с нас ,моля? :)

Единствено което знам е от хороскопите на папите и епископи където забелязах че имат положителни аспекти нептун с юпитер, но това беше преди 20 години. За съжаление нямам данните им. За мен нептун е светец или крадец зависи от аспектите както знаеш. 
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Helo

« Отговор #22 -: Август 29, 2009, 02:27:18 pm »
За мен нептун е светец или крадец зависи от аспектите както знаеш. 

А какво разбираш под думата "светец"? Много добър човек?

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Август 29, 2009, 03:02:09 pm »
нептун  в аспект на светец , ако имаш  идея колко светци са с акцентиран нептун, би ли споделила с нас ,моля? :)

Единствено което знам е от хороскопите на папите и епископи където забелязах че имат положителни аспекти нептун с юпитер, но това беше преди 20 години. За съжаление нямам данните им. За мен нептун е светец или крадец зависи от аспектите както знаеш.  

Те данните, сигурно знаеш, са достъпни в астротема, така че нищо не си загубил. Юпитер в тригон с Нептун имам и аз в наталната си карта, но този аспект е малко пасивен и мързеливичък, ако няма други аспекти, които да дават тласък и дисциплина и активно отношение към живота. Това е "аспекта на бохема", може да се носиш по течението на живота и да не ти пука, но иначе гладен и неприютен никога няма да останеш. Този аспект има склонност да надарява хората с миролюбие, така че будят огромно доверие и съчувствие, дори у непознати. Като се "загубя" в чужд град и на непознато място, този аспект ме е спасявал винаги. Хората явно виждат, че съм заблудена бяла птица и сами предлагат да ме ориентират. Веднъж в София си висях на една спирка с куфарите, докато едно момче не ме светна по въпроса, че автобусът за гарата трябва да взема в противоположната посока (Нептун ми управлява 3-ти дом). С този аспект, общо взето се носиш по течението и то те отнася, където трябва.

Отношението към религията е традиционно, ако не е замесен и Уран.

*

Helo

« Отговор #24 -: Август 29, 2009, 03:19:42 pm »
(Нептун ми управлява 3-ти дом). С този аспект, общо взето се носиш по течението и то те отнася, където трябва.

А когато самият Нептун е в 3-ти дом е пак същото, нали?

Юпитер и Нептун управляват Риби. И двете планети са ми в 3-ти дом, а Риби ми управлява предимно 5-ти дом - забавленията.  :P ;D ;D

И сега какво? Нося се по течението и се забавлявам, ама имам късмет нещата да се наредят така, както е добре за мен?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #25 -: Август 29, 2009, 03:23:06 pm »
(Нептун ми управлява 3-ти дом). С този аспект, общо взето се носиш по течението и то те отнася, където трябва.

А когато самият Нептун е в 3-ти дом е пак същото, нали?

Юпитер и Нептун управляват Риби. И двете планети са ми в 3-ти дом, а Риби ми управлява предимно 5-ти дом - забавленията.  :P ;D ;D

И сега какво? Нося се по течението и се забавлявам, ама имам късмет нещата да се наредят така, както е добре за мен?

Има една поговорка: КОЙТО ДАВА ЩЕ МУ ДАВАТ И КОЙТО ВЗЕМА ЩЕ МУ ВЗЕМАТ!

*

Helo

« Отговор #26 -: Август 29, 2009, 03:28:11 pm »

А Херметичният принцип за силата на мисълта и очакването нещо опровергава това с вземането.  ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #27 -: Август 29, 2009, 03:35:07 pm »

А Херметичният принцип за силата на мисълта и очакването нещо опровергава това с вземането.  ;)

Аз мисля ако подсъзнанието не е съгласно с твойте мисли и очаквания тогава се превръщаш в мечтател: От 10 Закона на съдбата!

*

Helo

« Отговор #28 -: Август 29, 2009, 03:40:34 pm »

Аз мисля ако подсъзнанието не е съгласно с твойте мисли и очаквания тогава се превръщаш в мечтател: От 10 Закона на съдбата!

Така е! По-скоро, ако съдбата ти противоречи на това, което искаш, тогава то няма да стане. А може и да стане, но да се случат лоши неща или да не си удовлетворен. Така или иначе, съдбата сигурно пак ще победи.

Чувала съм от мои близки за една тяхна колежка от работата, на която майка й и направила магия, за да се омъжи за богат мъж. Омъжила се. Родила психически увредено дете, за което сега трябва да се грижи и се развели с богатия мъж.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Август 29, 2009, 03:48:23 pm »
Чувала съм от мои близки за една тяхна колежка от работата, на която майка й и направила магия, за да се омъжи за богат мъж. Омъжила се. Родила психически увредено дете, за което сега трябва да се грижи и се развели с богатия мъж.

Пу, пу, пу! Пази, боже!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Август 30, 2009, 07:23:43 pm »
Хело, нараво ме шокира с тази информация. И такива ли ги има ... магия за богат мъж, Божеее, колко мъка има по тоя свят.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.