Здравей Гост

Менопауза

• 19 Отговора
  • 3437 Прегледи
*

mamma_mia

Менопауза
« -: Август 29, 2009, 09:37:57 pm »
Здравейте мили жени и не само :)
Замислих се днес,може ли астрологията да предскаже кога ще настъпи менопаузата при жените?
Живо ме интересува този въпрос ???
Прогресии ли се гледат,на луната ли,в солара ли или изобщо какво се гледа.

Мерси :)

*

Nebesna

Re:Менопауза
« Отговор #1 -: Август 29, 2009, 09:57:55 pm »
Най-напред се гледа възрастта. :) :) :)
Шегичка!
Познавам жена, на която менопаузата и настъпи на 30 години.
Преди това беше родила 3 деца. Разбира се това няма значение.
Вероятно се гледат транзити на тежки планети към наталната Луна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Август 30, 2009, 12:57:20 am »
Здравейте мили жени и не само :)
Замислих се днес,може ли астрологията да предскаже кога ще настъпи менопаузата при жените?
Живо ме интересува този въпрос ???
Прогресии ли се гледат,на луната ли,в солара ли или изобщо какво се гледа.

Мерси :)

чувала съм , че  по плутон в аспект към луната се случват тези процеси в женското тяло.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #3 -: Август 30, 2009, 03:45:44 pm »
Благодаря Марая.,
а какъв точно аспект? Опозиция или квадрат или изобщо някакъв аспект?
Аз имам тр.плутон bQ с луната ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Август 30, 2009, 04:12:00 pm »
чувала съм , че  по плутон в аспект към луната се случват тези процеси в женското тяло.

Не думай, Марая  :P, сега на 30 години остава и една менопауза да изкарам, само това ми липсва сега...
 :-[ :-[ :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #5 -: Август 30, 2009, 04:17:44 pm »
чувала съм , че  по плутон в аспект към луната се случват тези процеси в женското тяло.

Не думай, Марая  :P, сега на 30 години остава и една менопауза да изкарам, само това ми липсва сега...

Малко ще се отклоня от темата, но Лили, ти как усещаш този съвпад? На мен също отдавна Плутон ми е в съвпад с Луната, обаче и Луната ми е в съвпад с Нептун, така че при мен е различно.

Ти как мислиш, че ти влияе?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Август 30, 2009, 04:20:05 pm »
Нямам съвпад, предстои опозиция към нат. Луна в 8 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7 -: Август 30, 2009, 05:59:47 pm »
Lillie,  на колко гр ти е луната?

Helo, на теб опредлено вече ти влияе - интересите ти са активни  в областта на езотеричните науки плутон- нептун дава такива тенденции в комбинация с луната  е възможно да усещаш доста нестабилно емоционланото си състояние:) предстои ти преразглеждане на емоционалните вярвания :P
 и религиозните ти такива
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #8 -: Август 30, 2009, 06:39:30 pm »
Lillie,  на колко гр ти е луната?

Helo, на теб опредлено вече ти влияе - интересите ти са активни  в областта на езотеричните науки плутон- нептун дава такива тенденции в комбинация с луната  е възможно да усещаш доста нестабилно емоционланото си състояние:) предстои ти преразглеждане на емоционалните вярвания :P
 и религиозните ти такива

Аз винаги съм се интересувала от езотерика. Интересът ми не е започнал сега.  Още от дете чета такива книги, защото баща ми, като типичен представител на зодия Близнаци има голяма библиотека с книги на всевъзможни теми. Пък и имам известен досег с хора с по-специални способности. То транзитът май е вече почти на привършване, за съжаление.

Емоционалното ми състояние не го усещам нестабилно, ама вече поне се въодушевявам, защото преди този транзит хич не се въодушевявах.  Енергия не ми липсва. Неуморно се занимавам всеки ден точно с езотерични и подобни неща.

Преразглеждане на емоционалните и религиозните вярвания имаше. Макар, че никога не съм била религиозна.

Аз вече писах тук във форума, че четох за съвпада на транзитния Плутон с Нептун, че дава промяна на личността и че в края на този транзит на човека ще му бъде трудно да познае личността, която е бил преди. За мен товаважи с пълна сила.

Но да не се отклоняваме от темата за менопаузата.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Август 30, 2009, 07:55:31 pm »

Хихих, няма шега и аз съм чувала вече такива случаи. Лили, скоро като влезе с гръм и трясък някой момък ще спреш да си мислиш тия работи. Там е лекарството и профилактиката. :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Август 30, 2009, 08:17:33 pm »

Хихих, няма шега и аз съм чувала вече такива случаи. Лили, скоро като влезе с гръм и трясък някой момък ще спреш да си мислиш тия работи. Там е лекарството и профилактиката. :P
Да ,да дааааа.
И аз съм чувала от не малко жени,че редовният секс забавя менопаузата :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 30, 2009, 10:04:16 pm »
И кръстница вече намерих, остава да видим кога ще се случи... не че бързам де.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Август 30, 2009, 10:15:28 pm »

И кръстница вече намерих, остава да видим кога ще се случи... не че бързам де.  :-[
;

D ,ще я видим кукличката! :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Август 30, 2009, 10:43:21 pm »

Споко,време не останало. Ей ся ще се изтъркулят месеците до Нова година. Лили,виж си прогресиите и дирекциите между 10 и 15 октомври 2010.Много са яки.Както и тези между Коледа и Нова година 2009. Мисля,че сме ги коментирали май.  ;D Ама пак ме присетихте.Това са най-прекрасните моменти в живота.  ;D 

*

Helo

« Отговор #14 -: Август 30, 2009, 10:51:21 pm »
Това са най-прекрасните моменти в живота.  ;D  

Абе, свободата за мен е по-важна от това да се закотвиш за едно дете и да трябва почти цял живот да се грижиш за него. Много грижи, много обвързване. Като гледам майките с деца, понеже до дома ми има детска градина, определено се радвам, че аз нямам дете. Много грижи, много ограничения.

Така, свободна си ми е много добре.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #15 -: Август 30, 2009, 10:58:07 pm »
Твой проблем,Хело. Квот повикало,такова обадило.Хич няма да те кандардисвам. Не е лесно,вярно е.Но лично аз не виждам смисъл да живея без да имам деца.Но Рака си е Рак.Нема друго такова животно.

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Август 30, 2009, 11:05:51 pm »
Твой проблем,Хело. Квот повикало,такова обадило.Хич няма да те кандардисвам. Не е лесно,вярно е.Но лично аз не виждам смисъл да живея без да имам деца.Но Рака си е Рак.Нема друго такова животно.

И аз имам Юпитер в Рак-управител на Асцендента. И аз не мога да си преставя, че няма да се грижа за друго същество. А и СЛВ ми е в 5-ти дом.

Хело, това са сладки грижи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Август 30, 2009, 11:12:10 pm »

Абе, свободата за мен е по-важна от това да се закотвиш за едно дете и да трябва почти цял живот да се грижиш за него. Много грижи, много обвързване. Като гледам майките с деца, понеже до дома ми има детска градина, определено се радвам, че аз нямам дете. Много грижи, много ограничения.

Posta e premahnat....
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 09:36:48 am от Марая »

*

mamma_mia

« Отговор #18 -: Август 31, 2009, 07:26:46 am »

Горката.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Август 31, 2009, 11:31:55 am »
Хело, има време ще узрееш за най-важното призвание в живота на една жена ... просто сега не е твоя момент.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.