Lillie, на колко гр ти е луната?
Helo, на теб опредлено вече ти влияе - интересите ти са активни в областта на езотеричните науки плутон- нептун дава такива тенденции в комбинация с луната е възможно да усещаш доста нестабилно емоционланото си състояние:) предстои ти преразглеждане на емоционалните вярвания 
и религиозните ти такива
Аз винаги съм се интересувала от езотерика. Интересът ми не е започнал сега. Още от дете чета такива книги, защото баща ми, като типичен представител на зодия Близнаци има голяма библиотека с книги на всевъзможни теми. Пък и имам известен досег с хора с по-специални способности. То транзитът май е вече почти на привършване, за съжаление.
Емоционалното ми състояние не го усещам нестабилно, ама вече поне се въодушевявам, защото преди този транзит хич не се въодушевявах. Енергия не ми липсва. Неуморно се занимавам всеки ден точно с езотерични и подобни неща.
Преразглеждане на емоционалните и религиозните вярвания имаше. Макар, че никога не съм била религиозна.
Аз вече писах тук във форума, че четох за съвпада на транзитния Плутон с Нептун, че дава промяна на личността и че в края на този транзит на човека ще му бъде трудно да познае личността, която е бил преди. За мен товаважи с пълна сила.
Но да не се отклоняваме от темата за менопаузата.