Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51525 Прегледи
*

holanda

Re:нова планета -ХУЯ
« Отговор #220 -: Ноември 16, 2010, 12:18:42 am »
а другия в Дева с какво ще го свържем :rolleyes: с  :rolf:

с Бога на сушата  ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Ноември 16, 2010, 12:21:02 am »

с Бога на сушата  ;D ;D

Хм , в Дева май става дума за яка суша.... :rolf:
Ми тогава , спокойно можем да приемем за упр. на Девата (9488) Huia..... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #222 -: Февруари 18, 2011, 12:23:27 am »
Гостите четат сериозно темата.... ;D...И как няма...,  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #223 -: Февруари 18, 2011, 04:50:42 pm »
Глупости, никой не ги чете на сериозно тези неща, ако не си забелязала ... Само влязох да прегледам набързо. И какво, хората я кръстили Ю-Я, като последните букви от БГ азбуката, а някой решил да я преименува, за да е разбираема на всички езици - Хуя  :blink:, баси смешката. Грешката е вярна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Февруари 18, 2011, 04:52:46 pm »
Глупости, никой не ги чете на сериозно тези неща, ако не си забелязала ... Само влязох да прегледам набързо.

Ти не си гост! ;D

*

tanina80

« Отговор #225 -: Февруари 18, 2011, 04:55:14 pm »
Ти не си гост! ;D
А какво съм  ;D Пост? - постя и се моля на бог, пост - стоя на работа, като на пост, пост - като прост без р  ;)
Всички сме хора на този свят .... и бедни и богати .... Пак почвам с песните да знайте  :geminis: :virgos: :piscess: :aquariuss:

И хубаво щеше да има една такава планета да ми оправя работите, ама май ще си търся нещо живичко, дето да мърда, за целта   ;)

*

tanina80

« Отговор #226 -: Февруари 18, 2011, 05:22:22 pm »

с Бога на сушата  ;D ;D

Хм , в Дева май става дума за яка суша.... :rolf:
Ми тогава , спокойно можем да приемем за упр. на Девата (9488) Huia..... :P ;D
Грешка, не Huia, а Juja (май така го бяха писали хората, а ние как си го четем е друга работа)
Относно Дева, има две .. три ... четири ... абе доста са така като си помисля, Деви около мен ... и къде оправят, къде развалят работата ... досега май никой не е успял да ме вкара в правия път пък да видим (то ако аз сама не се вкарам ..., ама все сама ли  ;))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Февруари 18, 2011, 09:09:11 pm »
Грешка, не Huia, а Juja (май така го бяха писали хората, а ние как си го четем е друга работа)

Баш HUYA си е  ;D, так се изписва и в астро.кома.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #228 -: Февруари 18, 2011, 09:16:59 pm »
Това е от статията:

Хуя е 10-ата планета в Слънчевата система

Десетата планета в Слънчевата система, открита от венецуелски астрономи през март 2000 г., вчера официално бе кръстена от тях Хуя - в чест на венецуелския бог на дъжда, съобщи Ройтерс. Досега планетата се водеше под номер 2000 ЕВ173. Кръстниците й решиха, че богът им е достоен да съседства със свои побратими като Юпитер, Марс, Венера.
Температурата на Хуя е минус 180 градуса по Целзий. Живот там няма. Диаметърът й е около 750 км. Трябват й 256 г., за да обиколи Слънцето.
Първоначално планетата получила името Juya (j на испански се чете като "х"), но за да няма объркване с англоезичното й произнасяне, откривателите й решили да я изписват Huya.

А това е от мъжо ми (бай Хуя  ;D) - каза, че това отдавна са го открили, май от 2004г, но се чудели това планета ли е или астероид. Странно била, защото е малка, а пък вървяла по няква траектория, орбита или каквото там му се казва (аз съм жена все пак, не разбирам от такива работи  ;) за Хуя  ;D, ще ме побъркате ей)

И тъпото е, че нямам повече време да се ровя, а ми се иска да видя къде ми е на мен в хороскопа тая Хуя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Февруари 18, 2011, 09:21:09 pm »
Това е от статията:

Хуя е 10-ата планета в Слънчевата система

Десетата планета в Слънчевата система, открита от венецуелски астрономи през март 2000 г., вчера официално бе кръстена от тях Хуя - в чест на венецуелския бог на дъжда, съобщи Ройтерс. Досега планетата се водеше под номер 2000 ЕВ173. Кръстниците й решиха, че богът им е достоен да съседства със свои побратими като Юпитер, Марс, Венера.
Температурата на Хуя е минус 180 градуса по Целзий. Живот там няма. Диаметърът й е около 750 км. Трябват й 256 г., за да обиколи Слънцето.
Първоначално планетата получила името Juya (j на испански се чете като "х"), но за да няма объркване с англоезичното й произнасяне, откривателите й решили да я изписват Huya.

А това е от мъжо ми (бай Хуя  ;D) - каза, че това отдавна са го открили, май от 2004г, но се чудели това планета ли е или астероид. Странно била, защото е малка, а пък вървяла по няква траектория, орбита или каквото там му се казва (аз съм жена все пак, не разбирам от такива работи  ;) за Хуя  ;D, ще ме побъркате ей)

Едно прекрасно релаксиращо *творение* е тази тема....В нея липсват критики , а има много смях..... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Февруари 18, 2011, 09:24:59 pm »
Недей така, че и тук не е късно да се премерят Huy-те в хороскопа.  :rolf: :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Февруари 18, 2011, 09:27:10 pm »
Недей така, че и тук не е късно да се премерят Huy-те в хороскопа.  :rolf: :97:

Усещам леко напрежение.... ;D и ми се струва , че Хуя квадратира нечия луна.... :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Февруари 18, 2011, 09:29:08 pm »
Не искам да ми квадратира или опозира (очи пълни, ръце празни), искам да съвпадне с клетата осмодомна Луна най-сетне!  :P :scorpios: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #233 -: Февруари 18, 2011, 09:32:15 pm »
Така, преди да почнете да си ги мерите (аз моя още не съм си го намерила ...  :-\) и преди да сте я разнищили тая планетка(астероид) да попитам:
Аз откакто се ожених за този мой Х ме е страх да се пусна на друг Х  ;D ;D ;D, защото ... морала казва така, етиката предполага онова .., да не го нараня нещо, или пък мен да ме нарани нещо ... и така. "Уран" (тва съфорумката, не ми го говорят зведите този път  ;)) пък казва "Щом дивото зове ... отдайте му се" или нещо от тоя род беше. Дайте да се разберем - Ще се мре, или няма да се мре  :blink:. Щото ако тоя ЮЯ е някакъв астероид дето ще ни удари през 2....г. или пък, ако не е той ами Слънцето, дето във вторник пуснало някакъв облак протони към Юпитер ... пък ако ги било пуснало към Земята ...еди какво щяло да стане (някви повреди в комуникацииите, жиците и т.н.) и както казаха, че от 2013 (май) щяло да навлезе пък още повече в период на слънчева активност ..., че като вземем всички тези неща и добавим и Световната финансова и всякаква друга криза ... да знам. Ако ще се мре - да се пускам на друг Х, ама това пък да не ми се отрази в някои бъдещи и предишни прераждания  ;)

:kissd: Любов ли бе да го опишеш. И един лаф "Съдба, не  е хуй да го държиш в ръка"  ;)

П.С. Все попадам на някакви диви мъже със съвпад Венера-Уран  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Февруари 18, 2011, 09:35:27 pm »
Така, преди да почнете да си ги мерите (аз моя още не съм си го намерила ...  :-\) и преди да сте я разнищили тая планетка(астероид) да попитам:
Аз откакто се ожених за този мой Х ме е страх да се пусна на друг Х  ;D ;D ;D, защото ... морала казва така, етиката предполага онова .., да не го нараня нещо, или пък мен да ме нарани нещо ... и така. "Уран" (тва съфорумката, не ми го говорят зведите този път  ;)) пък казва "Щом дивото зове ... отдайте му се" или нещо от тоя род беше. Дайте да се разберем - Ще се мре, или няма да се мре  :blink:. Щото ако тоя ЮЯ е някакъв астероид дето ще ни удари през 2....г. или пък, ако не е той ами Слънцето, дето във вторник пуснало някакъв облак протони към Юпитер ... пък ако ги било пуснало към Земята ...еди какво щяло да стане (някви повреди в комуникацииите, жиците и т.н.) и както казаха, че от 2013 (май) щяло да навлезе пък още повече в период на слънчева активност ..., че като вземем всички тези неща и добавим и Световната финансова и всякаква друга криза ... да знам. Ако ще се мре - да се пускам на друг Х, ама това пък да не ми се отрази в някои бъдещи и предишни прераждания  ;)

:kissd: Любов ли бе да го опишеш. И един лаф "Съдба, не  е хуй да го държиш в ръка"  ;)

А аз едва сега разбирам ,защо хората се движат с ръце в джобовете.... :haha: :haha:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #235 -: Февруари 18, 2011, 09:36:11 pm »
А аз едва сега разбирам ,защо хората се движат с ръце в джобовете.... :haha: :haha:

Джобен тенис, не знаеш ли. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #236 -: Февруари 18, 2011, 09:37:03 pm »
Ако ще се мре - да се пускам на друг Х, ама това пък да не ми се отрази в някои бъдещи и предишни прераждания  ;)

Ти се пусни, а в следващото прераждане може да имаш Хуя с кармични аспекти, ще има да проработваш карма.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Февруари 18, 2011, 09:39:08 pm »

Джобен тенис, не знаеш ли. ;D

Абе зависи .....,да не е пинк-понк......... :rolleyes:  всъщност дали има луни около Хуя.... :rolleyes: :-\ ;D и колко ли са?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Февруари 18, 2011, 09:40:32 pm »
Абе зависи .....,да не е пинк-понк.........

Може и йо-йо да е, знаеш ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #239 -: Февруари 18, 2011, 09:50:41 pm »
Абе зависи .....,да не е пинк-понк......... :rolleyes:  всъщност дали има луни около Хуя.... :rolleyes: :-\ ;D и колко ли са?

Еми две трябва да са, за какво са му на Х повече от 2 луни?

А на мен ми беше чудно, понеже си спомням Марая беше писала, че щели да се открият 2 нови планети ... дали няма някоя друга женска Пеперудка  ;) (така да кажа) и те да вземат да се сблъскат  ;D. Пак едни филмиииииии, то къде ....филм, къде .... истина.

Честно казано повече ми хареса обяснението на втория Х (този дето не му се пускам) и то е, че много искам да знам (все всичко искам да знам), пък колкото по-малко знаеш, май е по-добре  ;)