Цитат на: Марая в Април 29, 2011, 04:11:59 amКат рече 12-ти , се сещам , че мош Хуя е там в съвпад с Нептуня...Сега разбирам защо така божествено го усещам... ...Я сподели на Нептун секс правила ли си? тцъ обаче кат каза Нептун и са сетих, че снощи сънувах Синухето :rolf: отивах да живея в Турция /що там идея си нямам/ и той живееше в моята сграда там и едни купони, едни пиячки малииииииииии :haha: :haha: :haha:баса мамата - ми ей го на пак съм си отрабтвала прогресивната Луна насън... еееееееееееееееей няма оправия начи :rolf:
Кат рече 12-ти , се сещам , че мош Хуя е там в съвпад с Нептуня...Сега разбирам защо така божествено го усещам... ...Я сподели на Нептун секс правила ли си?
Няма се върнем...'щот комшиите разбират от жени
хахахахаааааааааааааааааааа...Марая,да ти имам божествените мисли с тая хуя :haha: :haha: :haha: :rolf: Интересно ми стана къде точно усещаш неговата божественост
Не казваш за Нептуна..... ...Всичко ще си кажеш.... ...то ясно кат бял ден....
На мен пък в сегашния солар ми съвпада с Венера и Марс :lol: :lol: :lol: Боже, защо го няма тоя луд секс??? Ама май по-добре, че го няма, че ще вземе да се стигне до осеменяване, че тогава не знам какво ще правя Пък за миналия солар си е стояла кротка и неаспектирана в Скорпион, а миналата година беше доста по-добра от гледна точка на наличие на потенциални осеменители :mellow:Една близка ще ражда тия и дни и гледам Хуя (сходящ с орбис 2 градуса) и е в опозиция със Слънцето, квадрат с Юпитер (сходящ, орбис 1 градус) и тригон с Хирон (разходящ с 1 градус)
Цитат на: Марая в Април 29, 2011, 04:22:08 amНе казваш за Нептуна..... ...Всичко ще си кажеш.... ...то ясно кат бял ден.... А какво ще кажеш за уранов транзит - от ония, дето идват като гръм от ясно небе.
Цитат на: Марая в Април 29, 2011, 04:48:44 amЦитат на: honi в Април 29, 2011, 04:38:55 amНа мен пък в сегашния солар ми съвпада с Венера и Марс :lol: :lol: :lol: Боже, защо го няма тоя луд секс??? Ама май по-добре, че го няма, че ще вземе да се стигне до осеменяване, че тогава не знам какво ще правя Пък за миналия солар си е стояла кротка и неаспектирана в Скорпион, а миналата година беше доста по-добра от гледна точка на наличие на потенциални осеменители :mellow:Една близка ще ражда тия и дни и гледам Хуя (сходящ с орбис 2 градуса) и е в опозиция със Слънцето, квадрат с Юпитер (сходящ, орбис 1 градус) и тригон с Хирон (разходящ с 1 градус)Марс и Венера в съвпад са индикация за страсти и то луди страсти... Има време Хони...не бързай! Никви страсти няма То половината година мина вече де (рд ми е октомври). Явно Хуя преебева ( извинявам се за грубата дума, но тя ми се вижда най-подходяща) нещата.
Цитат на: honi в Април 29, 2011, 04:38:55 amНа мен пък в сегашния солар ми съвпада с Венера и Марс :lol: :lol: :lol: Боже, защо го няма тоя луд секс??? Ама май по-добре, че го няма, че ще вземе да се стигне до осеменяване, че тогава не знам какво ще правя Пък за миналия солар си е стояла кротка и неаспектирана в Скорпион, а миналата година беше доста по-добра от гледна точка на наличие на потенциални осеменители :mellow:Една близка ще ражда тия и дни и гледам Хуя (сходящ с орбис 2 градуса) и е в опозиция със Слънцето, квадрат с Юпитер (сходящ, орбис 1 градус) и тригон с Хирон (разходящ с 1 градус)Марс и Венера в съвпад са индикация за страсти и то луди страсти... Има време Хони...не бързай!
Слънце - девети, Луна - 10, асц - първи Стрелец. Венерка и тя в 10, Марс в 11, а Хуя между тях на границата (ама в 10). На всичкото отгоре това е в скорпион, ццц, нещо не съм доволна от Хуя.
Цитат на: honi в Април 29, 2011, 05:43:07 amСлънце - девети, Луна - 10, асц - първи Стрелец. Венерка и тя в 10, Марс в 11, а Хуя между тях на границата (ама в 10). На всичкото отгоре това е в скорпион, ццц, нещо не съм доволна от Хуя.аааа,е,те,тва е...издигане чрез секс
Слънце - 1, Луна и Венера - 12, Марс - седми, Хуя - 12, ама на 2 градуса от асцЦитат на: kabala в Април 29, 2011, 05:47:44 amЦитат на: honi в Април 29, 2011, 05:43:07 amСлънце - девети, Луна - 10, асц - първи Стрелец. Венерка и тя в 10, Марс в 11, а Хуя между тях на границата (ама в 10). На всичкото отгоре това е в скорпион, ццц, нещо не съм доволна от Хуя.аааа,е,те,тва е...издигане чрез секс Най-много да пропадна от толкоз Хуя
Аааа, два ще ми дойдат в повече На мен единият ми стига - Huya в астрокома :blink: