Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51473 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:нова планета -ХУЯ
« Отговор #260 -: Април 29, 2011, 04:16:51 am »

Кат рече 12-ти , се сещам , че мош Хуя е там в съвпад с Нептуня...Сега разбирам защо така божествено го усещам... ;D ;D...Я сподели на Нептун секс правила ли си? ;D ;) :P

тцъ  ;D  

обаче кат каза Нептун и са сетих, че снощи сънувах Синухето  :rolf:   отивах да живея в Турция /що там идея си нямам/ и той живееше в моята сграда там и едни купони, едни пиячки малииииииииии  :haha: :haha: :haha:

баса мамата - ми ей го на пак съм си отрабтвала прогресивната Луна насън... еееееееееееееееей няма оправия начи  :rolf:
е,браво,бе...с мен пиЙш,Нухето сънуваш ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #261 -: Април 29, 2011, 04:19:46 am »
Кабалито, ако отидем двенките у Турцията нема се върнем ма нашта  :85: :85: :85:  с тез ремаркета отзаде дет сме ги отпрали на границата нема ни пуснат обратно в БГ  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #262 -: Април 29, 2011, 04:20:42 am »
Няма се върнем...'щот комшиите разбират от жени ;D ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #263 -: Април 29, 2011, 04:22:06 am »
Няма се върнем...'щот комшиите разбират от жени ;D ;D ;D ;D

машалла ма булка  :kissd: :clap: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #264 -: Април 29, 2011, 04:22:08 am »

Кат рече 12-ти , се сещам , че мош Хуя е там в съвпад с Нептуня...Сега разбирам защо така божествено го усещам... ;D ;D...Я сподели на Нептун секс правила ли си? ;D ;) :P

тцъ  ;D  

обаче кат каза Нептун и са сетих, че снощи сънувах Синухето  :rolf:   отивах да живея в Турция /що там идея си нямам/ и той живееше в моята сграда там и едни купони, едни пиячки малииииииииии  :haha: :haha: :haha:

баса мамата - ми ей го на пак съм си отрабтвала прогресивната Луна насън... еееееееееееееееей няма оправия начи  :rolf:

Не казваш за Нептуна..... ;D...Всичко ще си кажеш.... :P...то ясно кат бял ден.... :P ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #265 -: Април 29, 2011, 04:25:57 am »
хахахахаааааааааааааааааааа...Марая,да ти имам божествените мисли с тая хуя :haha: :haha: :haha: :rolf: Интересно ми стана къде точно усещаш неговата божественост ;D ;D ;D ;D

Чрез самото усещане... ;D :P за божественост...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #266 -: Април 29, 2011, 04:47:41 am »
Не казваш за Нептуна..... ;D...Всичко ще си кажеш.... :P...то ясно кат бял ден.... :P ;)

А какво ще кажеш за уранов транзит  ;D - от ония, дето идват като гръм от ясно небе.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Април 29, 2011, 04:48:44 am »
На мен пък в сегашния солар ми съвпада с Венера и Марс :lol: :lol: :lol: Боже, защо го няма тоя луд секс?????? ;D ;D ;D Ама май по-добре, че го няма, че ще вземе да се стигне до осеменяване, че тогава не знам какво ще правя ;D ;D ;D Пък за миналия солар си е стояла кротка и неаспектирана в Скорпион, а миналата година беше доста по-добра от гледна точка на наличие на потенциални осеменители :mellow:
Една близка ще ражда тия и дни и гледам Хуя (сходящ с орбис 2 градуса) и е в опозиция със Слънцето, квадрат с Юпитер (сходящ, орбис 1 градус) и тригон с Хирон (разходящ с 1 градус)

Марс и Венера в съвпад са индикация за страсти и то луди страсти... ;D Има време Хони...не бързай! ;) ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #268 -: Април 29, 2011, 04:52:49 am »

А какво ще кажеш за уранов транзит  ;D - от ония, дето идват като гръм от ясно небе.

ами,ако направи съвпад с Хуя-та...леле майко ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #269 -: Април 29, 2011, 04:58:00 am »

А какво ще кажеш за уранов транзит  ;D - от ония, дето идват като гръм от ясно небе.

оооо, на тоя транзит ще посветя книга...,защото съдбата ме постави на изпитание с Дева , Риби И Стрелец....по време на този транзит...,но в края му...точно когато си мислех , че всичко е приключило ми сервира и близнак в съвпад с юпитера ми...това беше капак!

Един от най-интересните транзити и в съвпад/аспект/ с ХУЯ...влиза внезапно , неочаквано , точно когато искаш да остане...той излиза и , ако липсват подръчни мат"ряли -лошо седларов! :haha: :rolf:
« Последна редакция: Април 29, 2011, 05:03:37 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #270 -: Април 29, 2011, 05:30:24 am »
На мен пък в сегашния солар ми съвпада с Венера и Марс :lol: :lol: :lol: Боже, защо го няма тоя луд секс?????? ;D ;D ;D Ама май по-добре, че го няма, че ще вземе да се стигне до осеменяване, че тогава не знам какво ще правя ;D ;D ;D Пък за миналия солар си е стояла кротка и неаспектирана в Скорпион, а миналата година беше доста по-добра от гледна точка на наличие на потенциални осеменители :mellow:
Една близка ще ражда тия и дни и гледам Хуя (сходящ с орбис 2 градуса) и е в опозиция със Слънцето, квадрат с Юпитер (сходящ, орбис 1 градус) и тригон с Хирон (разходящ с 1 градус)

Марс и Венера в съвпад са индикация за страсти и то луди страсти... ;D Има време Хони...не бързай! ;) ;D
Никви страсти няма ;D То половината година мина вече де (рд ми е октомври). Явно Хуя преебева ( :-[ извинявам се за грубата дума, но тя ми се вижда най-подходяща) нещата. ;D

В кйой дом е сол.слънце ,асц и луна? :rolleyes:

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #271 -: Април 29, 2011, 05:43:07 am »
Слънце - девети, Луна - 10, асц - първи ;D Стрелец. Венерка и тя в 10, Марс в 11, а Хуя между тях на границата (ама в 10). На всичкото отгоре това е в скорпион, ццц, нещо не съм доволна от Хуя.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Април 29, 2011, 05:45:55 am »
Слънце - девети, Луна - 10, асц - първи ;D Стрелец. Венерка и тя в 10, Марс в 11, а Хуя между тях на границата (ама в 10). На всичкото отгоре това е в скорпион, ццц, нещо не съм доволна от Хуя.

А в натала в кой дом попадат всичките тези Убавинки? :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #273 -: Април 29, 2011, 05:47:44 am »
аааа,е,те,тва е...издигане чрез секс ;D ;D ;D ;D

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #274 -: Април 29, 2011, 05:48:19 am »
Слънце - 1, Луна и Венера - 12, Марс - седми, Хуя - 12, ама на 2 градуса от асц
;D ;D ;D ;D Най-много да пропадна от толкоз Хуя ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #275 -: Април 29, 2011, 05:55:41 am »
А,няма,няма...таман си е на мястото У 10 дом-)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #276 -: Април 29, 2011, 06:09:57 am »
Слънце - 1, Луна и Венера - 12, Марс - седми, Хуя - 12, ама на 2 градуса от асц
;D ;D ;D ;D Най-много да пропадна от толкоз Хуя ;D

Чакай Хони те са два на брой...Виж първа страница на темата... ;D ;)

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #277 -: Април 29, 2011, 06:30:51 am »
Аааа, два ще ми дойдат в повече ;D На мен единият ми стига - Huya в астрокома :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #278 -: Април 29, 2011, 06:33:09 am »
Аааа, два ще ми дойдат в повече ;D На мен единият ми стига - Huya в астрокома :blink:

(9488) Huia

Я виж тоя къде ти е? ;D ;)

38628  в астрокома 

Ти си намерила тоя.... ;D ;D

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #279 -: Април 29, 2011, 06:36:06 am »
Другият е в 8  ;D на 0 градуса в Телец, а соларният ми е забележи пак в осми (!), но в Дева. Сигурна таз Девица ми спира Хуя :(