Здравей Гост

нова планета -ХУЯ

• 322 Отговора
  • 51643 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:нова планета!
« Отговор #60 -: Септември 01, 2009, 01:24:48 pm »

по скорпионски , поне е твърд , а не е мекичък! ;D

По Скорпионски само да не ни влезе изотзад  ;D

Аз като се замисля,значи съм си изпраскан по рождение с Хуя на АСЦ ,че при това ми е градус преди АСЦ  :-[ :P ;D ;D ;D

Ей вече ще ревна от смях  ;D

абе отпред отзад няма толкова значение ;D ;D ;D , ами тия дето го имат в 9-ти?? ;D ;D ;D все далечен ,кат мираж...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Септември 01, 2009, 01:25:28 pm »
представяте ли си прогноза в ежедневник?

"...Близнаците ще се озоват в равнобедрен триъгълник, ще трябва да избират между два уя в уравнение с три неизвестни; Стрелците днес може да ги сполети летящ уй от пето измерение, така че да не се отплесват, за да не ги мине изотзад; Рибите да не прекаляват с медитацията, за да не се изстрелят директно на планетата *уя без никакъв шанс за връщане на Земята".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #62 -: Септември 01, 2009, 01:32:19 pm »
абе можете ли да ми преведете това плииз щот хабер си нямам от английски  :'(

Astrologically, Huya (pronounced hoo-YAH) seems to signify service, awareness of something missing, environmentalism, failure to pay attention.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Септември 01, 2009, 01:33:42 pm »
Абе колеги...
Знаете ли с каква скорост се движи?
Да не се окаже като Прозерпина, една пълна обиколка на 600 години?
Ще имам да го чакам да ми кацне... олеле, чак до следващия живот.  ;D

;D ;D ;D ,, ама като кацне ,дълго ще ПРЕСТОИ ;D ;D ;D , НАПРЕД  а НАЗАД ;D ;D ;D
ДА РАЗБИРАМ ЛИ ,ЧЕ ТИ Е ОТЗАД ;D ;D ;D ;D,ОТКЪМ 12-ТИ....
малеее,сподели ни ;D ;D ;D ;D

И при мен тъй.  ;D Луда работа. Точно откъм 12-ти дом, а в натала е в 10-ти - затуй само с "уйове се разправям в работата.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #64 -: Септември 01, 2009, 01:33:46 pm »

нухе , я го виж на мен къде ми е ;D ;D ;D ;D ;D , че ако е опашката на плутон ;D ;D ;D ;D ;D ,лошо ....САМО ГЛАВАТА МУ УСЕЩАМ ;D ;D ;D ;D ;D

Ти и това като усещаш пак добре!  :P
Ми Хуя ти е кацнал много точно на К12 ! Търси си астрален хуй  ;D Заформя и опозиция с Луната- кекс в домашни условия или на работното място (6 дом)  ;D ;D ;D Възможност за кекс скандали  ???

...  ма не съм го усетила га е минало транзитното Слънце отгоре му...

Ми как ще го усетиш като немаш уй !  ;D ;D ;D
Слънцето осветява това през което преминава и точно днес се светнах за Хуя ! После астрологията не била точна наука  ;D

ами тия дето го имат в 9-ти?? ;D ;D ;D все далечен ,кат мираж...

Бе може и отдалеч да дойде уя,ма поне ще е вносен !  :P

"...Близнаците ще се озоват в равнобедрен триъгълник, ще трябва да избират между два уя в уравнение с три неизвестни; Стрелците днес може да ги сполети летящ уй от пето измерение, така че да не се отплесват, за да не ги мине изотзад; Рибите да не прекаляват с медитацията, за да не се изстрелят директно на планетата *уя без никакъв шанс за връщане на Земята".  ;D

А така ! Отпусни го тоя силен 5ти дом дето го имаш,какво го стискаш само и го криеш между чаршафите!  :P Меркурий там изисква и словесно изразяване на творческите дейности  ;)  Щи падна,честно ,сега и аз ще сътворя нещо за Хуя докато Слънцето му грее отгоре да не спада!  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Септември 01, 2009, 01:45:02 pm »
то това ,че е на к12 го разбрах... ;D ;D,т.е транзитния хуй отива в чужбина..... ;D ;D ;D,ама по-далечната!през океана ;D ;D
наталния хуй питам аз къде е ?кво подпира и как ми го завира??? ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #66 -: Септември 01, 2009, 01:46:34 pm »
Транзитен Хуя през домовете :

1 дом-Хуя ще ви изпраска по челото,няма да е необходимо да се озъртате за него.Като бог на дъжда Хуя изисква от вас сега да се погрижите за допълнително овлажняване на съответните му атрибути.Прекрасен период за преминаване от женски в мъжки пол- Хуя ще се върже добре на тялото ви и скоро няма да спадне!  :P

2 дом-Време е да си заработите малко кинти чрез Хуя (само за мъже),за да не ви го начука някой като опъне вашите кинти!За жените е прекрасен период да си намерят качествен вибратор! Било то и от естествени материали (мъж).Ще го ползвате само по предназначение за да задоволите телесните си нужди.Внимание-от силното присъствие на Хуя във 2 дом,може трайно да напълнеете по обективни причини  ::) Ползвайте дъждобран срещу бога на дъжда!

3 дом-Време е да влезете във форум където се обсъждат качествата и възможностите на Хуя  ;) Запасете се с необходимите знания и информация за всичките му ефекти и няма да е зле да се запишете на семинар по астротерапия на Хуя в картата с практически задачи за решаване.Време ви е да подходите обективно към Хуя в живота ви!Хуя ви крие внезапни срещи по време на кратък път, особено в близост до пощи  :P Внимавайте с куриерските услуги-от там може да излезе един голям *УР ! В прекия и преносен смисъл  ;D

Айде който иска да продължава за Хуя през домовете  ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #67 -: Септември 01, 2009, 01:48:48 pm »
то това ,че е на к12 го разбрах... ;D ;D,т.е транзитния хуй отива в чужбина..... ;D ;D ;D,ама по-далечната!през океана ;D ;D
наталния хуй питам аз къде е ?кво подпира и как ми го завира??? ;D ;D ;D ;D ;D

На 15,29 в Лъв ,ретро (май трудно става  ;D ) .

Излизам и ви оставям да обогатявате с наблюдения върху Хуя   ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Септември 01, 2009, 01:55:50 pm »
 ;D ;D ;D , да не е СТАЦИОНАРЕН ;D ;D , АЙ СТИГА С ТОВА РЕТРО :'( ,са и хуя ретро.
 ;D ;D ;D ТРЕБЕ ДА СЕ ВИДИ прогресивно  ,ДА НЕ Е ОБЪРНАЛ РЕЗБАТА...... ;D ;D ;D
е ,не тоя път просто се напи....... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Септември 01, 2009, 02:14:08 pm »
4 дом.транзита на хуя през четвърти дом се характеризира с осеменяване на дома и целия народ.в случай ,че планетата прави плавни аспекти с вашата венера и марс ще постигнете с лекота всичко свързано с този период на осеменяване.при твърди аспекти колкото и натопорчено да изглежда положението ,хуя няма да осемени неразораната ви нива.
има възможност дедо ви да се повърне от деде на чиче ;D.

къде ли ще е на трон /натопорчен/ ,къде ще екзалтира/еректира/ , къде ще в падение/импотентен/ къде в заточение/проблем с ерекцията/????????????
ами в радост? :-[ :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Септември 01, 2009, 02:31:30 pm »
съвпади на планетата ХУЯ с натални планети:
слънце/хуя до3гр.- изгорелия хуй
мерк/хуя-ни хуй ни пу....
венера/хуя -красив и хармоничен
марс/хуя -вечно натопорчен
юпи/хуя -разширен и изпъкнал
сатурн/хуя -старичък и суров
уран/хуя -наелектризиран хуй
нептун/хуя -мекичък и лъзгав ,лигав хуй ;D
плутон/хуя -тежъко и бавно става , ама стане ли -тежко ти
глава/хуй -хуй с глава
опашка/хуй-хуй с опашка ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #71 -: Септември 01, 2009, 02:44:29 pm »
съвпади на планетата ХУЯ с натални планети:
слънце/хуя до3гр.- изгорелия хуй
мерк/хуя-ни хуй ни пу....
венера/хуя -красив и хармоничен
марс/хуя -вечно натопорчен
юпи/хуя -разширен и изпъкнал
сатурн/хуя -старичък и суров
уран/хуя -наелектризиран хуй
нептун/хуя -мекичък и лъзгав ,лигав хуй ;D
плутон/хуя -тежъко и бавно става , ама стане ли -тежко ти
глава/хуй -хуй с глава
опашка/хуй-хуй с опашка ;D ;D ;D

;D

Кат гледам така, най-хубаво е Хуя ти да съвпадне с Венера. Ще бъдеш красив и хармоничен.  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Септември 01, 2009, 02:45:05 pm »
Трябват й 256 г., за да обиколи Слънцето.

Знаех си аз, че ще трябва да почакам доста...  ;D

НАЛИ СА ДВА ? да видиме другия ;D ;D ;D

другия натално ми е на Асцедента хахахааааааааааааааааааааааааааааааа единия на Ас другия на Дц - БОЙ СЪС ШПАГИ  хахахааааа ривъъъъъъъъ ривъъъъъъ от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

миии,кво да ти кажа ;D ;D ;D ;D -празни дупки няма............

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Септември 01, 2009, 03:07:10 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Септември 01, 2009, 03:16:30 pm »
 ;D ;D ;D малеее, на 9.септември венера ще транзитира в/у наталния хуй. след 3г. дирекционният юпи ще направи съвпад с планетата хуя в лъв! какъв ли чуждоземски ме чака ,леле...... ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Септември 01, 2009, 03:27:51 pm »
Ако природата на тази планета е усещане за липси, значили като ми е на К2 в радикса, че ще усещам липсите баш там, ама само ще ги усещам, без реално да са такива? ;) :) :) :) :) :) :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Септември 01, 2009, 03:34:14 pm »
В astro.com къде се въвежда номера на планетите, за да се появат на картата?

най-отдолу има едно правоъгълниче,изписваш номера и виждаш.... :) ;)мале хелооо,на теб къде ли ти е кацнал? дали не е в 8-ми.??!! ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #77 -: Септември 01, 2009, 03:35:38 pm »
Голям Хуй "вършей" тука!

На мен едноименната планета ми попада в Дева в 9-ти Дом, в съвпад с Венера и Меркурий, секстил с Луна и квадрат с Уран.

???
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Септември 01, 2009, 03:36:16 pm »
Ако природата на тази планета е усещане за липси, значили като ми е на К2 в радикса, че ще усещам липсите баш там, ама само ще ги усещам, без реално да са такива? ;) :) :) :) :) :) :)

що пък липси? аз разбрах ,че има квадратура на хуя с марс и кво още беше ,че не ми се връща назад....
затова си позволих да интерпретирам ,че ще заработиш пари и другите ще ти плащат -именно заради квадрата. :)

*

Helo

« Отговор #79 -: Септември 01, 2009, 03:37:51 pm »
Голям Хуй "вършей" тука!

На мен едноименната планета ми попада в Дева в 9-ти Дом

И моята Хуйя е в Дева. Ахххх този палавниииик!  ;D