Здравей Гост

Кой иска да се упражнява на астрологичната ми карта?

• 70 Отговора
  • 9766 Прегледи
Ако има начинаещи, които да искат да се упражняват са добре дошли! Без Prosperine
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 07:42:59 pm от RadoSan »

*

Skarlet

Re:Астрологична кара
« Отговор #1 -: Септември 01, 2009, 05:00:43 pm »
Ами,ако имаш 1000-2000 лв за задоволяване на люборитството си,давай. Ще ти изработим хороскоп чук.  ;D  ;) Майтапче! Ама като ти е мерак за астролог,пишеш на чичко Гугъл и търсиш и намираш човека,който ти трябва. Успех!  ;D

« Отговор #2 -: Септември 01, 2009, 05:24:49 pm »
  :o  ??? :'(
Ама аз не искам хороскоп. В смисъла на-" октомври ще е изпълнен с непредвидени случки и нови запознанства, избягвайте да се катерите по покриви, възможна е травма на минискуса..."
Нещо като онова на Мадона от съседната тема...Не са ли различни
Или аз не схващам нещо ???

*

Skarlet

« Отговор #3 -: Септември 01, 2009, 05:29:42 pm »
Във всеки хороскоп е строго индивидуално.Не се коркай.  ;D Но ти си написал това:

Цитат
искам да попитам желае ли някой да се опита да ми направи и разтълкува астрологична карта/quote]

А това за нас означава пълен рожден хороскоп. Та затуй се избъзиках.Надявам се,че имаш чувство за хумор. А щом трябва да се пазиш от травми,бъди внимателен и не се катери никъде.
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 05:44:32 pm от Скарлет »

« Отговор #4 -: Септември 01, 2009, 05:53:15 pm »
Имате право, не предполагах, че е толкова сложно...по-скоро си мслех, че става въпрос за някаква програма, където вкарваш някакви данни и тя ти изкарва готова карта. Простете невежеството ми  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #5 -: Септември 01, 2009, 05:58:16 pm »
Имате право, не предполагах, че е толкова сложно...по-скоро си мслех, че става въпрос за някаква програма, където вкарваш някакви данни и тя ти изкарва готова карта. Простете невежеството ми  ;D

Има такава програмка, можеш да си изкараш карта, но за всичко трябва малко усилие -
направи една -две крачки, пък после си пусни данните,
обаче бъди готов, да станеш опитно зайче  и да чуеш какво ли не ;D

ето тук има и стандартни текстове:

www.astro.com

Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Септември 01, 2009, 05:59:35 pm »
Има астрологични програми,които само с въвеждането на данните ......иииии хоп,изкарва готова карта. А после??? Сложността е в тълкуването. Прощаваме ти,че не разбираш.  ;D Не си длъжен. И направо избеснявам,че хората имат толкова малко понятие колко е сложно тълкуването. Снощи освирепях от един имейл в пощата ми. Не знам за другите, но на мен ми става обидно и мъчно,че някои хора мислят астрологията за елементарна и едва ли не развлекателна шарлатания.  
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 06:50:49 pm от Скарлет »

« Отговор #7 -: Септември 01, 2009, 06:12:02 pm »
 В никакъв случай не мисля , че е просто и лесно!!! Ако беше така щях да съм зпочнал вече да се уча. Именно защото знам, че е сложно не се хващам, още една диня под мишницата ми и ще станат цял бостан!

« Отговор #8 -: Септември 01, 2009, 06:14:52 pm »
 Мислех си, че самото изготвяне на картата е лесно (с програма). Не искам да знам бъдещето, а да си обясня настоящето (Стрелец).

« Отговор #9 -: Септември 01, 2009, 06:23:06 pm »
 Мерсажжжжжжжжжжж

*

Helo

« Отговор #10 -: Септември 01, 2009, 06:45:39 pm »
Ще си даваш ли данните или не? Дата, възможно най-точен час на раждане и град и държава на раждане.

« Отговор #11 -: Септември 01, 2009, 06:52:08 pm »
Ами аз вече си направих картата ??? ама нищо не и схващам, освен, че има нещо странно между овен и козирог нищо друго не загрях :-\

« Последна редакция: Септември 01, 2009, 07:01:25 pm от RadoSan »

*

Helo

« Отговор #12 -: Септември 01, 2009, 06:56:56 pm »
Сигурно си изпълнен с енергия, много динамичен и с бърз и пъргав ум.  ;D

Така ли е?

« Отговор #13 -: Септември 01, 2009, 06:58:55 pm »
 В момента НЕ  :'( , но по принцип май да :-\

*

Helo

« Отговор #14 -: Септември 01, 2009, 07:01:53 pm »
В момента НЕ  :'( , но по принцип май да :-\

Чичко Нептун ти е в квадратура с Марс. Вероятно страдаш от това. Има редуване на моменти, в които си пълен с енергия, дори хиперактивен и моменти, в които си без енергия и дори изпадаш в меланхолия. При подобна квадратура имаш проблем с енергията -  нормалният й поток е разстроен. Това дава също разни проблеми като фобии, натрапливи мисли или други подобни неприятни и натрапливи мисли, от които не можеш да се отървеш. Хмм Уж и

Сатурн и той е в лоша позиция към Марс. И Уран.

« Отговор #15 -: Септември 01, 2009, 07:04:23 pm »
 Искам да знам имам ли талант, за изкуство става въпрос. Голяма дилема ми е. Има ли смисъл да упорствам или е по-добре да насоча енергията си към нещо друго. Съмненията на всеки млад творец, предполагам... ??? ??? ???

« Отговор #16 -: Септември 01, 2009, 07:06:33 pm »
 Тоя Нептун е супер кофти тип, къде е моят Юпитер сега, а? Покровител, нам си к'во... :P

*

Helo

« Отговор #17 -: Септември 01, 2009, 07:07:20 pm »
Искам да знам имам ли талант, за изкуство става въпрос. Голяма дилема ми е. Има ли смисъл да упорствам или е по-добре да насоча енергията си към нещо друго. Съмненията на всеки млад творец, предполагам... ??? ??? ???

С тази Венера в Скорпион да не рисуваш или правиш скулптури на голи женски тела?  :P

« Отговор #18 -: Септември 01, 2009, 07:08:12 pm »
В момента НЕ  :'( , но по принцип май да :-\
Ами НЕ сетил си се къде да търсиш безплатнто ......със сигурност ти е ясно че такива услуги струват пари ама що да не се пробваш на аванта .Е.....надявам се тук има благосклонни към авантаджиите.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #19 -: Септември 01, 2009, 07:10:37 pm »

С тази Венера в Скорпион да не рисуваш или правиш скулптури на голи женски тела?  :P
С Венера в Скорпион със сигурност не се стига само до рисуването на голотията.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent