Здравей Гост

Кой иска да се упражнява на астрологичната ми карта?

• 70 Отговора
  • 9823 Прегледи
Re:Астрологична кара
« Отговор #20 -: Септември 01, 2009, 07:12:27 pm »
 Фотография, ама телата са доста несъпричастни към моите творчески пориви за момента ;D ;D ;D. Все си мислят някакви лоши работи за мен ::)

« Отговор #21 -: Септември 01, 2009, 07:13:00 pm »
Искам да знам имам ли талант, за изкуство става въпрос. Голяма дилема ми е. Има ли смисъл да упорствам или е по-добре да насоча енергията си към нещо друго. Съмненията на всеки млад творец, предполагам... ??? ??? ???

С тази Венера в Скорпион да не рисуваш или правиш скулптури на голи женски тела?  :P
С Венера в Скорпион със сигурност не се стига само до рисуването на голотията.....
Пък и с Марс в Овен виж го ти левента....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #22 -: Септември 01, 2009, 07:15:48 pm »
Фотография, ама телата са доста несъпричастни към моите творчески пориви за момента ;D ;D ;D. Все си мислят някакви лоши работи за мен ::)
Ако бях по млада можеше да трампим голи снимки срещу хороскоп(любител съм ама все нещо щех а ти кажа)
Малко времето ми е минало за голотии........
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Септември 01, 2009, 07:16:36 pm »
RadoSan би ли бил/а така добър да си поправиш заглавието на темата, ако обичаш.

« Отговор #24 -: Септември 01, 2009, 07:18:57 pm »
Що бе човека иска безплатна услуга .
Бии тревога даже добрите астролози от сайта да си зарязват който каквото прави  за да се свърши работа на човека
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #25 -: Септември 01, 2009, 07:21:06 pm »
Цитат
Ами НЕ сетил си се къде да търсиш безплатнто ......със сигурност ти е ясно че такива услуги струват пари ама що да не се пробваш на аванта .Е.....надявам се тук има благосклонни към авантаджиите.....

Тази тема не е резултат от едноседмичните ми планове да си осигуря безплатен хороскоп :o
И аз не помня вече как попаднах случайно на сайта и ми стана интересно. Това е. Предполагам, че за хората от този форум въпросът ми ще е като да попитам лелката пред входа колко е часа, т.е. не изисква задълбочени научни изследвания. Един поглед е достатъчен. Или греша?

« Отговор #26 -: Септември 01, 2009, 07:22:16 pm »
В никой друг форум това не съм го виждала .Трябва ти нещо си без пари че и тема отваряш.преставяте ли си форум по фотография или коне примерно .......тябват ми професионални ама безплатни рекламни снимки или пък "кой ще ми подари породист кон щот го искам "
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #27 -: Септември 01, 2009, 07:23:51 pm »
Какво трябва да е новото заглавие? Защо въобще се занимаваш с мен височайша, посвети се на работата си, не губи време с такава измет като мен...

« Отговор #28 -: Септември 01, 2009, 07:24:21 pm »
Цитат
Ами НЕ сетил си се къде да търсиш безплатнто ......със сигурност ти е ясно че такива услуги струват пари ама що да не се пробваш на аванта .Е.....надявам се тук има благосклонни към авантаджиите.....

Тази тема не е резултат от едноседмичните ми планове да си осигуря безплатен хороскоп :o
И аз не помня вече как попаднах случайно на сайта и ми стана интересно. Това е. Предполагам, че за хората от този форум въпросът ми ще е като да попитам лелката пред входа колко е часа, т.е. не изисква задълбочени научни изследвания. Един поглед е достатъчен. Или греша?
Ако си търсил случайно Астрология  няма как да не си попаднал пак случайно на платени такива услуги .Как случаийно на безплатното попадна бе момче?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #29 -: Септември 01, 2009, 07:24:42 pm »
Цитат
С Венера в Скорпион със сигурност не се стига само до рисуването на голотията.....
Пък и с Марс в Овен виж го ти левента....

Сигурно е страстен любовник, който търси страстни жени.  ;D

Венера в съвпад с Плутон - все важни любови, все променящи го. Може лесно да се влюбва от пръв поглед. Чувствата са дълбоки.

Квардратурата на Плутон с Луната дава дълбоки емоции.

Вероятно като дете си имал известни търкания с майка си.

« Отговор #30 -: Септември 01, 2009, 07:25:49 pm »
 Относно голите снимки, не виждам от какво се притесняваш ???

« Отговор #31 -: Септември 01, 2009, 07:27:25 pm »
Ами очевидно не можеш да се сетиш че по добре да не си вреш носа кудето не ти е работата че да не се излагаш....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #32 -: Септември 01, 2009, 07:29:14 pm »
Ами очевидно не можеш да се сетиш че по добре да не си вреш носа кудето не ти е работата че да не се излагаш....

Защо си толкова негативно настроена? Който иска да му отговаря. Който не иска, да не отговаря. Мисля, че темата може да се използва от новобранците за упражняване на хороскопи.

*

missKapriz

« Отговор #33 -: Септември 01, 2009, 07:30:40 pm »
Цитат
Един поглед е достатъчен. Или греша?

ООххх,РадоСан,РадоСан!Бъркаш ,моето момче,ама мноо ти казвам.Грешка голема.Туй дето се вижда с "един поглед" не е това дето искаш да разбереш-първия поглед ти си го знаеш!А другото си е мноооого четене,работа,практика,пак четене...Ей таквиз работи.Знаеш ли как исками аз само от един поглед и ХОП...съм разгадала кои числа от тотото да пусна ;D :P ;D
Цитат
Мисля, че темата може да се използва от новобранците за упражняване на хороскопи.
Тъкмо щях да го предложа :)

« Отговор #34 -: Септември 01, 2009, 07:36:03 pm »
 Не е все едно да ти подаря породист кон и ти го знаеш! Не съм вкарвал никакви изисквания, нищо, не те задължавам с нищо. Все едно е да ме помолиш да ти направя хубави снимки. Аз бих се съгласил без никакъв проблем. Това, че ти си нямаш работа освен да ругаеш хората по форумите не е мой проблем. Вземи се в ръце, вредиш на себе си с тези нерви!

« Отговор #35 -: Септември 01, 2009, 07:36:17 pm »

Защо си толкова негативно настроена? Който иска да му отговаря. Който не иска, да не отговаря. Мисля, че темата може да се използва от новобранците за упражняване на хороскопи.
Аз съм любител астролог и професията ми е съвсем друга така че финансовия въпрос не ме засяга.Работя с клиенти и ми е писнало от авантаджии.Това е форум и никъде не пише че се дават безплатни консултации за нещо си .И защо има хора ,които смятат че трябва някой безплано да си губи времето за личните им неща.Освен ако не е молба рразбира се ама не видях такова нещо .И въобще навсякъде е пълно с авантаджии че и във форума даже.На мене като ми трябва нещо което струва пари отивам и си го плащам не ходя да го търся без пари щот ценя труда на хората......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #36 -: Септември 01, 2009, 07:37:56 pm »
 ХЕЛО и Мис Каприз са готини, Просперин не е!!!  :P

« Отговор #37 -: Септември 01, 2009, 07:38:37 pm »
Не е все едно да ти подаря породист кон и ти го знаеш! Не съм вкарвал никакви изисквания, нищо, не те задължавам с нищо. Все едно е да ме помолиш да ти направя хубави снимки. Аз бих се съгласил без никакъв проблем. Това, че ти си нямаш работа освен да ругаеш хората по форумите не е мой проблем. Вземи се в ръце, вредиш на себе си с тези нерви!
ААААА забавлявам се нервите ти ги имаш все пак разбирам малко повече от тебе от астрология
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Септември 01, 2009, 07:39:07 pm »

Цитат
Мисля, че темата може да се използва от новобранците за упражняване на хороскопи.
Тъкмо щях да го предложа :)

Ами давайте  ;D  На тази карта първо трябва да се уточни часа на раждане
дали е с АСЦ Лъв или е Рак, 6-дом е също между 2 знака  :)

АСЦ , 1-дом външност - Рак или Лъв ?
Естествени минерали и амулети

*

Helo

« Отговор #39 -: Септември 01, 2009, 07:40:12 pm »
Цитат
Един поглед е достатъчен. Или греша?

ООххх,РадоСан,РадоСан!Бъркаш ,моето момче,ама мноо ти казвам.Грешка голема.Туй дето се вижда с "един поглед" не е това дето искаш да разбереш-първия поглед ти си го знаеш!А другото си е мноооого четене,работа,практика,пак четене...Ей таквиз работи.Знаеш ли как исками аз само от един поглед и ХОП...съм разгадала кои числа от тотото да пусна ;D :P ;D

Аз видях от пръв поглед положителни аспекти към Слънцето и Марс намесен и побързах да кажа, че сигурно е изпълнен с енергия.

Чак после видях квадратурата на Нептун към Марс, което си е сериозно и дава променливи нива на енергия, защото енергията и на Марс и на Нептун не може да протича правилно при така позиция.

Та, това е по повод Първия поглед!!!