Здравей Гост

Кой иска да се упражнява на астрологичната ми карта?

• 70 Отговора
  • 9745 Прегледи
Re:Кой иска да се упражнява на астрологичната ми карта?
« Отговор #60 -: Септември 01, 2009, 08:20:17 pm »
 Какво ще ме полее? Ако говориш за планетата Хуй, тя оказва силно влияние върху физическите ми белези :P и не толкова голямо върху психологическите  ;D

*

Helo

« Отговор #61 -: Септември 01, 2009, 08:24:06 pm »
Мога да бъда в преизборен щаб, да се занимавам с предизборен маркетинг и политически маркетинг като цяло, също да бъда част от държавния апарат(ако много се налага  :-X).

:P

Те наште политици все политически науки са завършили. Георги Първанов е завършил история, а Надежда Михайлова педагогика, а преди това езикова гимназия. А Бойко Борисов какво беше завършил?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #62 -: Септември 01, 2009, 08:27:53 pm »
Мога да бъда в преизборен щаб, да се занимавам с предизборен маркетинг и политически маркетинг като цяло, също да бъда част от държавния апарат(ако много се налага  :-X).
Мога да бъда и преводач, дипломат, мога да работя международни организации или корпорации. Мога да бъда и продавач в супермаркет, градинар, барман или жиголо.

Е, жиголо не можеш да бъдеш и да ухажваш жените не умееш,
защото искаш ти да " блестиш" и вероятно имаш прекалено
големи изисквания към приятелките си
Естествени минерали и амулети

« Отговор #63 -: Септември 01, 2009, 08:28:23 pm »
Не искам да бъда политик! Историята и педагогиката не са политически науки. Политология, Политически маркетинг и мениджмънт, Външна политика и т.н. уча.(защото знам, че ще попитате :) )

« Отговор #64 -: Септември 01, 2009, 08:31:05 pm »
 Умея да ухажвам, ако поискам. ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #65 -: Септември 01, 2009, 08:33:43 pm »

Е, жиголо не можеш да бъдеш и да ухажваш жените не умееш,
защото искаш ти да " блестиш" и вероятно имаш прекалено
големи изисквания към приятелките си

Еййй, сега се сетих, че като изключим Казанова, май тук карта на жиголо не е била разглеждана. Май трябва да издирим една карта. Не мисля, че ще е проблем да измъкнем данните на някой жиголо чрез Интернет и да му разгледаме картата.  ;D

Сериозно!!!

« Отговор #66 -: Септември 01, 2009, 08:42:07 pm »
 Никога не съм бил авантаджия и ако разбираше повече щеше да го видиш на картата ми! :P

Така е с Марс в Овен и Луна в Лъв - не може да е човек-авантаджия,
широко скроена и творческа личност си, изкуството винаги ще ти липсва,
ако се откажеш от него, затова не бързай да взимаш решение - малко си
припрян
За авантаджийството ей така го казах напулно съм съгласна че огнените натури са прекалено темпераментни за да издребняват.Особено с изгорял Мерк в Стрелец дори не е и помислил за такива неща.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Септември 01, 2009, 08:51:50 pm »
Той, Меркурия, като е изгорял, си е доста субективен (насочен към себе си) и трудно може да се погледне отстрани (без значение знака, в който се е курдисал). А Мерка в Стрелец си е доста нетактичен, но незлоблив по принцип.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #68 -: Септември 01, 2009, 08:54:31 pm »
Какво ще ме полее? Ако говориш за планетата Хуй, тя оказва силно влияние върху физическите ми белези :P и не толкова голямо върху психологическите  ;D

Сега ме наведе на мисълта,кой ли аспект аджеба го показва...Като сме почнали от планетата *уй днес,та да стигнем и до това,дал тя не показва нещо в тази насока... ;) ;D ;D ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #69 -: Септември 01, 2009, 08:58:50 pm »
Нептун е в квадрат към МЦ и вероятно винаги ще
съжалява защо не е станал световно известен фотограф "   :P
Естествени минерали и амулети

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #70 -: Септември 01, 2009, 09:32:15 pm »
Радо,в съседната тема обсъждат една ''нова планета''.Ако някой се сети да ти я разтълкува в твоята карта-направо ще си изтриеш темата и ще избягаш от форума.Пък и не са се включили всички от ''Бойната група''.Идея си нямаш кво ще те полее,ако се включат всички  :o ;D ;D

Христо нещо си се объркал-да плашиш уй със уй  ;D Особено ако уя е в Овен ха ха!

А за момчето-насочи се към творческите дейности,шоубизнеса,медиите.Възможно е и да имаш успех зад граница или това да ти отключи самото развитие-упр на 10 в 9 дом,интерсептиран Стрелец-в случая Слънце/Меркурий (заключения знак може да ти създаде известни ограничения, търси информация за това положение).Ще можеш и да печелиш пари от работата си в тези сфери,макар че като цяло ти се дава нестабилно финансово положение (на приливи и отливи-Луна във 2 дом т.е. на моменти можеш да имаш доста,в други моменти обратното).

Успееш ли да си насочваш енергията конструктивно и планирано,да тече на равни тласъци така да се каже- Марс квадрат Сатурн за овладяване,ще и си осигуриш издигането в работата и признанието (Сатурн е в 6 дом,а Марс е упр на 10).Запомни едно-цялата ти карта говори за това,че трябва да работиш сам или да имаш висока степен на самостоятелност в избраното поприще!