Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134395 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #300 -: Февруари 06, 2011, 04:44:43 pm »

Ще намери ли брат ми парите , които загуби преди един час?
16:48
София

Възможно ли е племенника ми да ги е намерил и да ги е взел? :rolleyes:

В тази карта няма сякаш индикации да са в племенника парите-нито ако той е първороден син,нито ако е втори по ред ;DАма къде са не мога да кажа :'(-имайки предвид ,че са представени от Венера-няма да са малко пари.Венера току що е сменила знака,което отговаря на казаното от теб,че съвсем скоро са изгубени.Венера е в Козирог-класически сигнификатор на крадците,в 3 дом-тъмна кола?? :'(
Венера и Сатурн са във взаимна рецепция,Сатурн е ретрограден...по-скоро парите са във някой възрастен човек май
Брех,труден хорар бе

Аурора,бях ти оставила името без цитат-извинявай,оправих го
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 05:22:19 pm от missKapriz »

« Отговор #301 -: Февруари 06, 2011, 04:51:07 pm »

Венера е в Стрелец и е в 3ти - има отношение към младите хора. :rolleyes:

Венера не е в Стрелец. ТОва с децата отпада като възможност. Значи, в най-добрия случай да чакаме някой друг да ги донесе.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Февруари 06, 2011, 06:29:36 pm »
Мерси много Аурора... :kissd:

А месечния ти "ангажимент" към мен...,дали мога да те подсетя... :-[ :rolleyes: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #303 -: Февруари 06, 2011, 07:02:51 pm »

Ще намери ли брат ми парите , които загуби преди един час?
16:48
София

В тази карта няма сякаш индикации да са в племенника парите-нито ако той е първороден син,нито ако е втори по ред ;DАма къде са не мога да кажа :'(-имайки предвид ,че са представени от Венера-няма да са малко пари.Венера току що е сменила знака,което отговаря на казаното от теб,че съвсем скоро са изгубени.Венера е в Козирог-класически сигнификатор на крадците,в 3 дом-тъмна кола?? :'(
Венера и Сатурн са във взаимна рецепция,Сатурн е ретрограден...по-скоро парите са във някой възрастен човек май
Брех,труден хорар бе

Аурора,бях ти оставила името без цитат-извинявай,оправих го

Видях те! ;D
Мерси много....Мис Каприз :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #304 -: Февруари 06, 2011, 07:04:06 pm »
По хорара на Марая. Диспозиторът на парите на брат ти Сатурн е ретрограден, в дома на брат ти, на негова К2. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн. Мисля, че по някакъв начин парите ще бъдат върнати на него. Най-вероятно няма да е директно, т.е. едва ли той ще ги намери, защото няма апликиращ аспект между Венера и Меркурий. Венера е в негов 3-ти дом - може би някой от близкото му обкръжение ги е намерил, или са останали в транспортно средство, но е близо до негова К4, което показва, че парите са изпаднали някъде, където не се виждат веднага. Може би ти ще му помогнеш в търсенето - Слънцето апликира с тригон към Сатурн. Луната не иска много да подкрепи "да"-то - ще сключи квинкокс със Сатурн - нещата може да се забавят.
Тук се поправям от първоначания си пост, защото не догледах нещата. Извинявай, Марая. Апликиращият съвпад на Луна с Уран (управител на 4-ти от 2-ри дом на брат ти, т.е. развръзката на въпроса) дава надежда за благоприятен изход.
Притеснява ме само апликиращият квадрат на Венера с Юпитер в негов 7-ми дом и управител на интерсептиран Стрелец в негов 3-ти (по Плацидиус, по Кох Стелец е на негова К3). Този, който намери парите, може първо да се изкуши да ги запази за себе си. Дано се намерят и бъдат върнати!!!
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 10:18:30 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #305 -: Февруари 06, 2011, 07:06:29 pm »
По хорара на Марая. Диспозиторът на парите на брат ти Сатурн е ретрограден, в дома на брат ти, на негова К2. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн. Мисля, че по някакъв начин парите ще бъдат върнати на него. Най-вероятно няма да е директно, т.е. едва ли той ще ги намери, защото няма апликиращ аспект между Венера и Меркурий. Венера е в негов 3-ти дом - може би някой от близкото му обкръжение ги е намерил, или са останали в транспортно средство, но е близо до негова К4, което показва, че парите са изпаднали някъде, където не се виждат веднага. Може би ти ще му помогнеш в търсенето - Слънцето апликира с тригон към Сатурн. Луната не иска много да подкрепи "да"-то - квинкокс със Сатурн - нещата може да се забавят, съвпад с Уран (негов У5 в 7-ми дом) - може децата му, гадже или съпруга (ако има такива) да му върнат парите.
Притеснява ме апликиращият квадрат на Венера с Юпитер в негов 7-ми дом и управител на интерсептиран Стрелец в негов 3-ти (по Плацидиус, по Кох Стелец е на негова К3). Този, който намери парите, може първо да се изкуши да ги запази за себе си. Дано се намерят и бъдат върнати!!!

Мерси Мирабела :wub: , сега остава да погледнеш и тема хорар стр.13 огт.248 ;D :wub:

« Отговор #306 -: Февруари 06, 2011, 07:16:49 pm »

А месечния ти "ангажимент" към мен...,дали мога да те подсетя... :-[ :rolleyes: :wub:

хехехе мислех, че си забравила  ;D ;D ;D Следобяд ще погледна  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #307 -: Февруари 06, 2011, 07:29:09 pm »

хехехе мислех, че си забравила  ;D ;D ;D Следобяд ще погледна  ;)

Да бе...Надай се Стойчко... ;D ;D
Нямаше ме няколко дни , та затова не съм те подсетила... ;D :wub:
Чакам с нетърпение.... ;D

« Отговор #308 -: Февруари 06, 2011, 09:31:19 pm »
Къде е книжката на хладилника ми?

У2ри в 8ми - май няма да я намеря. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #309 -: Февруари 06, 2011, 10:01:28 pm »
Я провери някъде м/у книги в библиотека...Мисля , че ще я намериш... :rolleyes:

« Отговор #310 -: Февруари 06, 2011, 10:06:52 pm »
Я провери някъде м/у книги в библиотека...Мисля , че ще я намериш... :rolleyes:

Имам едно такова шкафче, където държа всякакви упътвания на електроуредите, които купувам и там беше първото място, където търсих миналата година, но не я намерих  :lol: Пак ще търся. Сега се сещам за един шкаф, където не съм търсила, но довечера ще го поръзхвърля.

« Отговор #311 -: Февруари 06, 2011, 10:14:04 pm »
Аурора, не съм добра в търсенето на изгубени вещи. Провери ли в Google? Много от производителите на домакинска техника имат страници в интернет, в които публикуват и ръководствата за работа с уредите си... Осми дом обикновено се свързва с влажните скрити места, също и с вещите на партньора (2-ри от 7-ми). Парс фортуна е във 2-ри дом, ти апликираш към Уран, който се свързва с електрическите уреди. Мисля, че ще я намериш.
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 10:30:54 pm от Mirabella »

« Отговор #312 -: Февруари 06, 2011, 10:16:52 pm »
Мирабела, благодаря, търсих в нета. Точно на моя модел не можах да намеря. Шкафа, който споменах, че ще разровя не е в моя стая и там ще търся довечера  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Февруари 06, 2011, 11:05:56 pm »
Мирабела, благодаря, търсих в нета. Точно на моя модел не можах да намеря. Шкафа, който споменах, че ще разровя не е в моя стая и там ще търся довечера  ;)

Ще я намериш... ;D

*

missKapriz

« Отговор #314 -: Февруари 06, 2011, 11:57:21 pm »
Аз също приемам упътването по 3 дом по рпичина,че е документ,книга или каквото там го наречете,но преди всичко е печатно издание.
И си мисля,че ще го намериш с помощта на съпруга си или ако имаш бизнес партньор/то много логика няма за бизнес партньор,но да кажа все пак/.Възможност и родител да намери упътването.Възможностите са много предвид производните домове,но важното е,че ще се намери

*

Stella

• 7765
« Отговор #315 -: Февруари 07, 2011, 12:12:25 am »
Аурора, търси близо до нещо червено на цвят. У2 е в съвпад с Марс. Трудничко ще го намериш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #316 -: Февруари 07, 2011, 12:14:21 am »
Благодраря ви! Ще търся!  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #317 -: Февруари 07, 2011, 12:14:48 am »
Аз също приемам упътването по 3 дом по рпичина,че е документ,книга или каквото там го наречете,но преди всичко е печатно издание.
И си мисля,че ще го намериш с помощта на съпруга си или ако имаш бизнес партньор/то много логика няма за бизнес партньор,но да кажа все пак/.Възможност и родител да намери упътването.Възможностите са много предвид производните домове,но важното е,че ще се намери

И аз от там тръгнах , а потвърждението за това е предстоящия секстил на мерк с Юпитер...

*

missKapriz

« Отговор #318 -: Февруари 07, 2011, 12:19:41 am »

И аз от там тръгнах , а потвърждението за това е предстоящия секстил на мерк с Юпитер...
тоз секстил е разходящ  ;) :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #319 -: Февруари 07, 2011, 12:32:45 am »

тоз секстил е разходящ  ;) :P
;D ;D , видях , но го има...и това беше предположението ми , че е около книги...Наред с това на мерка му предстои съвпад с марс упр. на МЦ.... ;D