По хорара на Марая. Диспозиторът на парите на брат ти Сатурн е ретрограден, в дома на брат ти, на негова К2. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн. Мисля, че по някакъв начин парите ще бъдат върнати на него. Най-вероятно няма да е директно, т.е. едва ли той ще ги намери, защото няма апликиращ аспект между Венера и Меркурий. Венера е в негов 3-ти дом - може би някой от близкото му обкръжение ги е намерил, или са останали в транспортно средство, но е близо до негова К4, което показва, че парите са изпаднали някъде, където не се виждат веднага. Може би ти ще му помогнеш в търсенето - Слънцето апликира с тригон към Сатурн. Луната не иска много да подкрепи "да"-то - ще сключи квинкокс със Сатурн - нещата може да се забавят.
Тук се поправям от първоначания си пост, защото не догледах нещата. Извинявай, Марая. Апликиращият съвпад на Луна с Уран (управител на 4-ти от 2-ри дом на брат ти, т.е. развръзката на въпроса) дава надежда за благоприятен изход.
Притеснява ме само апликиращият квадрат на Венера с Юпитер в негов 7-ми дом и управител на интерсептиран Стрелец в негов 3-ти (по Плацидиус, по Кох Стелец е на негова К3). Този, който намери парите, може първо да се изкуши да ги запази за себе си. Дано се намерят и бъдат върнати!!!