Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134388 Прегледи
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #320 -: Февруари 07, 2011, 02:44:17 am »
Не намерих книжката, където мислех, че може да се намира

В нета отново потърсих наръчника, но не го открих. Гледах да напипам някой модел близо до моя. Така или иначе се различават по някое и друго шкашче/рафтче повече или по-малко.

Бутона за бързо замразяване вече го изключих /мерси, Вижън и Аброуд/ и сега очаквам да стане наводнение  ;D ;D ;D Луната все пак е в Риби - пасва! При натиснат бутон компресора работел постоянно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #321 -: Февруари 07, 2011, 02:54:03 am »
Не намерих книжката, където мислех, че може да се намира

В нета отново потърсих наръчника, но не го открих. Гледах да напипам някой модел близо до моя. Така или иначе се различават по някое и друго шкашче/рафтче повече или по-малко.

Бутона за бързо замразяване вече го изключих /мерси, Вижън и Аброуд/ и сега очаквам да стане наводнение  ;D ;D ;D Луната все пак е в Риби - пасва! При натиснат бутон компресора работел постоянно.

Излиза от рби , гледай да не направиш пожар..., че в овена е ад.... ;D ;D
М/у книги , библиотека , рафтове търси ли я?! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #322 -: Февруари 07, 2011, 03:01:26 am »

няма я  :-[ търсих.

*

Марая

• 28287
« Отговор #323 -: Февруари 07, 2011, 03:03:46 am »

няма я  :-[ търсих.
Скрита е , сраснала се е с нещо , все си мисля , ще излезе в неподходящ момент... ;D
Абе , я викай техника , знаеш ли кой ще дойде ;D ;) :P , а и късмет може да отключи.... :rolleyes: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #324 -: Февруари 07, 2011, 03:09:17 am »
Абе , я викай техника , знаеш ли кой ще дойде ;D ;) :P , а и късмет може да отключи.... :rolleyes: :wub:

да бе да хехехехе  :rolf:

Марая, дори оптимист като теб трябва да си признае, че някои неща са невъзвратими  :P :P :P Просто я нама и толкова. :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #325 -: Февруари 07, 2011, 03:17:16 am »

да бе да хехехехе  :rolf:

Марая, дори оптимист като теб трябва да си признае, че някои неща са невъзвратими  :P :P :P Просто я нама и толкова. :-[

Разбира се , че е така..., но трябва и да се търси , а не толкова бързо да се отказваш.... ;D ;)

« Отговор #326 -: Февруари 07, 2011, 03:23:46 am »
Разбира се , че е така..., но трябва и да се търси , а не толкова бързо да се отказваш.... ;D ;)

Аз я тъся от лятото. И никога не се отказвам, а намирам други решения, защото правилното решение е възможно е повече от едно  :P  :wub: :wub: :wub: Оспамихме темата, Марайка! :wub:

Явно днес апликакицята на Луната към Уран ме вдъхнови да опитам отново и добре, че стана дума.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Февруари 07, 2011, 03:26:05 am »

Аз я тъся от лятото. И никога не се отказвам, а намирам други решения, защото правилното решение е възможно е повече от едно  :P  :wub: :wub: :wub: Оспамихме темата, Марайка! :wub:

Явно днес апликакицята на Луната към Уран ме вдъхнови да опитам отново и добре, че стана дума.  :blink:

Слънчо , това не е спам... ;D ;D ;) , говорим си за нещо , свързано с хорара.... :P ;D
То живота е спам , ти пък ... :wub:
Късмета е в майстора.... :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #328 -: Февруари 07, 2011, 03:56:17 am »

Слънчо , това не е спам... ;D ;D ;) , говорим си за нещо , свързано с хорара.... :P ;D
То живота е спам , ти пък ... :wub:
Късмета е в майстора.... :rolleyes:
http://vbox7.com/play:856c9dc5

« Отговор #329 -: Февруари 07, 2011, 04:15:54 am »
Мис Каприз ти ли си Солар? НАли не можеше да се променят имената? :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #330 -: Февруари 07, 2011, 04:24:41 am »
Мис Каприз ти ли си Солар? НАли не можеше да се променят имената? :unsure:

Едно единствено нещо е невъзможно... ;D ;D , да се върнеш там от където си дошъл....

« Отговор #331 -: Февруари 07, 2011, 04:28:19 am »
Едно единствено нещо е невъзможно... ;D ;D , да се върнеш там от където си дошъл....

.....и да отвърнеш на слънчевия удар!  :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #332 -: Февруари 07, 2011, 04:36:07 am »

.....и да отвърнеш на слънчевия удар!  :rolf:
:rolf: :rolf: Ъхъ....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Февруари 08, 2011, 10:28:05 pm »
Някой иска ли да разгледа този хорар?
Въпросът е "Къде е сивото коте, ще се намери ли?".

8.02.2011
16 ч 08 мин., Варна
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #334 -: Февруари 08, 2011, 10:47:17 pm »
У съседите :-\? Може би вече се е върнало? Попитай съседски деца.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #335 -: Февруари 08, 2011, 11:02:33 pm »
Би трябвало да се намери и да е близо до дома. Може някой да ти го доведе.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #336 -: Февруари 08, 2011, 11:42:03 pm »
Сигнификаторът на котето Сатурн ли е?
Опзицията Сатурн/Луна ще я приема като израз на притеснението ти относно гадинката. ИначенЛуна ще направи апликиращ тригон с Венера намираща се в дома на котето, Ти -и котето ще напарвите тригон, Луна щенаправи и секстил с Нептун-4 от 6.
Котето е наблизо-в твой 3 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #337 -: Февруари 08, 2011, 11:43:44 pm »
По 6-ти дом, любимците, Сатурн.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #338 -: Февруари 09, 2011, 12:30:27 am »
Мисля, че вече се е намерило котето или е в други сигурни ръце. Може някое момиченце да го е прибрало (Венера на к6) на топло или котето е женско. Да не си е намерило нови стопани  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #339 -: Февруари 09, 2011, 12:47:22 am »
Хайде да обявявам отговора на позналите.  ;D

Зададох въпроса, след като тършувах навсякъде и не го намерих, вече се бях паникьосала.
И на мен ми се стори, че котето може да е някъде по съседство, макар че няма начин да излезе освен да скочи от терасата, а уж ги пазя тук и не им давам да излизат. Но картата показваше, че трябва да се върне скоро и нищо да му няма - екзалтирал У6, ретрограден и близо до ИЦ. Разходящата опозиция на Луната със Сатурн показва моето притеснение и неуспешния опит да открия домашния любимец.

Луната я деляха броени минути от точен съвпад с МС - кардиналка отвсякъде. Има точен секстил със Слънцето, У1 - дели ги по-малко от минута.
Въпросът възниква в 16.05 може би, решавам да го задам и го формулирам в 16.08, а в 16.20 котето се намира само, излиза отнякъде.
Когато го издирвах, търсех навсякъде, по всякакви закътани местенца - в гардероба, под леглата, в дрешника... Изпадам в афект и почвам да раздигам мебелите, но никъде не го намирам. В един момент напрежението ескалира и вече почвам да крещя. След няколко изречени псувни и проклятия ( ;D) котето изведнъж се прошмугва в стаята отнякъде, изглеждаше уплашено и ме гледаше с недоумяващ поглед. А аз крещах ли, крещях... направих си една хубава марсова терапия по Луна в Овен.  ;D

Котето е мъжко, имам само една женска (и четирима мъже). Но е много страхливо и постоянно се сгушва някъде, крие се. По-голям темерут е от останалите.

Цитат
Може някое момиченце да го е прибрало (Венера на к6) на топло или котето е женско.

Момиченцето явно съм аз  ;D - веднага след като се намери, започна едно неистово гушкане, целуване и мрънкане.
Но така и не разбрах къде се беше скрил... просто в един момент излиза, уплашен от крясъците ми.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.