Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134499 Прегледи
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #360 -: Март 01, 2011, 11:02:30 pm »
16,45 София

Къде са ми ключовете от сейфа в офиса ми? :( :'(

У1ви в 8ми - малко е безнадеждна работата. Мазе, тоалетна, канал......гараж  :rolleyes: Тъмно място, влажно.
ЛФ е във 2ри може и да ги намериш въпреки, че обикновено сигнификатора в 8ми показва, че са изгубени.

ДА не са ти изпаднали в колата? :rolleyes: В багажник?  :rolleyes: ТЪрси някъде по кюшетата.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #361 -: Март 02, 2011, 12:24:46 am »
16,45 София

Къде са ми ключовете от сейфа в офиса ми? :( :'(

У1ви в 8ми - малко е безнадеждна работата. Мазе, тоалетна, канал......гараж  :rolleyes: Тъмно място, влажно.
ЛФ е във 2ри може и да ги намериш въпреки, че обикновено сигнификатора в 8ми показва, че са изгубени.

ДА не са ти изпаднали в колата? :rolleyes: В багажник?  :rolleyes: ТЪрси някъде по кюшетата.

оФФФ...,Обърнах всички къщи нагоре с краката.... :angry: :( Интересното е , че сейфовете са абсолютно еднакви и от 3 сейфа имам сега 2 връзки...., и за никъде не стават... :o
И в колата са търсили.... :'(
Май ще викам ключар....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #362 -: Март 02, 2011, 01:20:25 am »
Да не е в самия сейф или около него? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #363 -: Март 02, 2011, 01:27:44 am »
Да не е в самия сейф или около него? :-\

Целия офис , 160 кв. го направих дармадан...Не , нищоо...
А сега с тази идея дето ми вкара...., че може и вътре да са в сейфа...продто ще припадна.... :rolleyes: :-\
Колко ли ще ми струва и това удоволствие- разбиване на сейф? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #364 -: Март 02, 2011, 01:37:37 am »
Постнатата карта е за 05.02.2011. Тогава ли е зададен въпросът или днес? Ето картата на въпроса за 01.03.2011, София, 16:45.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 03:01:01 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #365 -: Март 02, 2011, 01:42:16 am »
Постната карта е за 05.02.2011. Тогава ли е зададен въпросът или днес? Ето картата на въпроса за 01.03.2011, София, 16:45.

Да , за днес става дума.... ;D
Съжалявам...,просто съм много разсеяна...Благодаря Мирабела... :wub:

« Отговор #366 -: Март 02, 2011, 01:51:54 am »
Моля, Марая! :wub: Сега нещата може да изглеждат по съвсем друг начин. Ти си Слънцето, ключовете са Меркурий. Меркурий е изгорен от Слънцето в 7-ми дом. Същата ситуация като в картата на Илето, с тази разлика, че съвпадът им е разходящ. От няколко дни си чудя как се тълкува това - управителят на изгубената вещ, изгорен от управителя на събственика й в 7-мия му дом. Последният аспект на Меркурий е бил с теб. Най-вероятно ти си ги сложила някъде, не ги е пипал никой друг. Но пък в 7-ми дом - да не си ги сложила при вещите на някой друг? Луната има само хубави аспекти в знака, вкл. тригон с ретроградна екзалтирана планета. Би трябвало да се "върнат" при теб.

Edit: Меркурий (У2) в Риби много добре отговоря на описаната ситуация - оставяне на вещта на необичайно за нея място поради разсеяност. Възможно ли е по грешка да си дала ключовете на някого? У2 в 7-ми дом отговаря на посока запад от мястото на задаване на въпроса, в Риби - около нещо синьо, индигово, близо до вода или лекарства (аптечка), шкаф с напитки или нещо такова.
« Последна редакция: Март 05, 2011, 05:32:51 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #367 -: Март 02, 2011, 01:53:34 am »
Моля, Марая! :wub: Сега нещата може да изглеждат по съвсем друг начин. Ти си Слънцето, ключовете са Меркурий. Меркурий е изгорен от Слънцето в 7-ми дом. Същата ситуация като в картата на Илето, с тази разлика, че съвпадът им е разходящ. От няколко дни си чудя как се тълкува това - управителят на изгубената вещ, изгорен от управителя на събственика й в 7-мия му дом. Последният аспект на Меркурий е бил с теб. Най-вероятно ти си ги сложила някъде, не ги е пипал никой друг. Но пък в 7-ми дом - да не си ги сложила при вещите на някой друг? Луната има само хубави аспекти в знака, вкл. тригон с ретроградна екзалтирана планета. Би трябвало да се "върнат" при теб.

Много ти благодаря Мирабела...,дано! :-\ :wub:

« Отговор #368 -: Март 02, 2011, 02:47:43 am »
Постната карта е за 05.02.2011. Тогава ли е зададен въпросът или днес? Ето картата на въпроса за 01.03.2011, София, 16:45.

На баба ти фърчилото! :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #369 -: Март 02, 2011, 11:54:35 pm »

На баба ти фърчилото! :angry:

Какво да направя... :rolleyes: ;D ;D...
Акъла ми е на 1855 места... :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #370 -: Март 19, 2011, 01:03:14 am »
Колеги, моля, помагайте! Днес на работа установих, че единият ми телефон го няма. Но пропуснах да прозвъня. Предположих, че съм го забравила у дома и сега се връщам, прозвънявам и не го чувам. Значи или е на работното място или съм го изръсила някъде. Той е с карта, така че няма опасност да ми навъртят кой знае колко парички и не е много скъп, обаче си го искам. Страхувам се, че ако съм го забутала някъде и му падне батерията, съвсем намаляват шансовете да го открия. Къде може да ми е телефона?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #371 -: Март 19, 2011, 01:16:53 am »
Стела, У2 Марс е в 6ти работно място - кабинет или месторабота. Плутон е на К4. Може и да е в къщи на място, къдто си вършиш работата. При родители??? :rolleyes: Може да е се е мушнал под нещо, да се е скрил сам от очите ти.  :blink: Нищо, че времето е кофти за хорари. Мисля, че ще се намери  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #372 -: Март 19, 2011, 01:22:19 am »
Стела, У2 Марс е в 6ти работно място - кабинет или месторабота. Плутон е на К4. Може и да е в къщи на място, къдто си вършиш работата. При родители??? :rolleyes: Може да е се е мушнал под нещо, да се е скрил сам от очите ти.  :blink: Нищо, че времето е кофти за хорари. Мисля, че ще се намери  :blink:

Благодаря, Аурора! Не е у дома - вече прозвъних, не се обажда. Мисля, че Плутон тук не ни върши работа. Сетих, че че днес търсих една колежка от същия този телефон...вероятно е някъде  на работното място....Следобед не го намерих нито върху бюрото си, нито в чантата ми. Утре пак ще огледам подробно и в чекмеджетата, и около бумагите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #373 -: Март 19, 2011, 02:16:16 am »
Около нещо зелено? :rolleyes: До вода, в тоалетната /доста често там се оставят телефони/? Виж някой да не би да го е намерил и да го е оставил някъде да си потърсиш сама - рецепция или нещо от сорта  :blink:.

*

Stella

• 7765
« Отговор #374 -: Март 19, 2011, 02:18:11 am »
Около нещо зелено? :rolleyes: До вода, в тоалетната /доста често там се оставят телефони/? Виж някой да не би да го е намерил и да го е оставил някъде да си потърсиш сама - рецепция или нещо от сорта  :blink:.

Ми, той телефонът ми има зелен кант...В тоялетната не нося телефони, няма къде да го сложа. Има едно място на което ходих (кабинета на шефката) и може да съм го взела автоматично със себе си...утре ще проверя да не съм го оставила там.

*

Stella

• 7765
« Отговор #375 -: Март 19, 2011, 04:16:30 pm »
Намерих телефона на работното си място. Сложила съм го несъзнателно в едно от чекмеджетата на бюрото.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #376 -: Април 19, 2011, 09:05:12 pm »
здравеите момичета,днес установих че ми липсват златни бижута,ще ми помогните ли с
 хорар.

« Отговор #377 -: Април 19, 2011, 09:07:17 pm »
Ками, въпрос, дата, час, място + карта  :blink:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #378 -: Април 19, 2011, 09:20:20 pm »
не мога да кача карта,ако не ви затруднявам ,можете ли да вие да я качите,19 04 2011 15,19h plovdiv,

« Отговор #379 -: Април 19, 2011, 09:24:14 pm »
А какъв е въпроса?