Моля, Марая! :wub: Сега нещата може да изглеждат по съвсем друг начин. Ти си Слънцето, ключовете са Меркурий. Меркурий е изгорен от Слънцето в 7-ми дом. Същата ситуация като в картата на Илето, с тази разлика, че съвпадът им е разходящ. От няколко дни си чудя как се тълкува това - управителят на изгубената вещ, изгорен от управителя на събственика й в 7-мия му дом. Последният аспект на Меркурий е бил с теб. Най-вероятно ти си ги сложила някъде, не ги е пипал никой друг. Но пък в 7-ми дом - да не си ги сложила при вещите на някой друг? Луната има само хубави аспекти в знака, вкл. тригон с ретроградна екзалтирана планета. Би трябвало да се "върнат" при теб.
Edit: Меркурий (У2) в Риби много добре отговоря на описаната ситуация - оставяне на вещта на необичайно за нея място поради разсеяност. Възможно ли е по грешка да си дала ключовете на някого? У2 в 7-ми дом отговаря на посока запад от мястото на задаване на въпроса, в Риби - около нещо синьо, индигово, близо до вода или лекарства (аптечка), шкаф с напитки или нещо такова.