Да ви разкажа една история за изчезнали документи. Приятелката ми си търсеше трудовите книжки и не можеше да ги намери, даже щеше за ходи в НОИ да си вади извлечение, когато някакъв от Търново се обадил на неин познат, че на задната седалка на колата, която му продал преди време имало някакви документи. И тя се сетила, че същия този неин познат я карал до борсата преди време и че си е сложила трудовите книжки на задната седалка. После познатия и продава колата и купувачът след време звъни, за да извести че има забравени документи и че ще даде документите срещу 100 лева, но той щял да измисли по какъв начин ще стане предаването им. Приятелката ми предложила да стане, чрез препоръчана пратка, но той отказал...И всеки път се обаждал от различен номер, те нямали връзка с него, само чакали той да им се обади...Накрая на приятелката ми и писнало и казала на познатия си да му каже, че ако иска да си получи 100-те лева, има на разположение 24 часа да донесе документите. И така, онзи донесъл докемунтите и си получил 100-те лева, но пратил двама други непознати да осъществят приемането и предаването. Егати изнудвача.