Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134533 Прегледи
Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #400 -: Юни 06, 2011, 08:29:39 pm »
Ако крадците са по 7ми дом, У7ми се намира в 8ми и  това означава не. А и към него не правят  някакви апликиращи аспекти някоя от другите планети.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #401 -: Юни 06, 2011, 08:42:49 pm »
А може ли да се каже по хорара дали съдебния изпълнител ще поеме въпросната щета?
Благодаря за отговора!

« Отговор #402 -: Юни 06, 2011, 09:07:14 pm »
Направих нов хорар за този въпрос с час този, който е посочен в поста ти. Обикновено той е с 3-4 минути напред, но няма значение. Ако съдия-изпълнителя е по 10-ти Луна, собствеността по 2и - Венера, то Луната клони към квадрат с нея. Няма да я поеме той.  :rolleyes:
« Последна редакция: Юни 06, 2011, 09:27:31 pm от Aurora Borealis »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #403 -: Юни 06, 2011, 09:16:24 pm »
За съжаление без карта не мога..., а не ми се отваря програмата...., ако има поставена карта бих хвърлила едно очо... :rolleyes: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #404 -: Юни 07, 2011, 05:42:14 am »
Моя приятелка си е загубила личните документи, предполага че може би са изпаднали в автобуса докато е вадела билети. ще ги намери ли?
22. 34 Сиена

« Отговор #405 -: Юни 08, 2011, 02:01:35 am »
Ако разглеждаме изгубените документи по 3-ти дом, те са под управлението на ретроградно-стационарна планета - Сатурн. Приятелката се управлява от Юпитер (по Кох от Марс в падение). Между двете планети няма апликиращ аспект, но са диспозирани от една и съща планета, което е добро положение. Документите би трябвало да са в добро състояние (Сатурн е екзалтиран по знак). Лошото е, че Луната апликира с квадрат към Венера и няма благоприятен аспект с Юпитер. Луната ще квадратира и Марс (управител на приятелката ти по Кох).

Ако документите са по 2-ри дом (като загубена вещ), то се управляват от Юпитер. Диспозиторът на приятелката и документите отново е един и същ - Венера. Във 2-ри дом има ретроградна планета (Плутон). Също така в този дом откриваме СЛВ, което може да се счете за добър знак. Но Луната ще квадратира управителя на приятелката ти Марс.

Като цяло на мен ми изглежда, че клони към отрицателен отговор. Нямам опит в този тип хорари и се чудя кое е по-силното - общия диспозитор или дисхармоничните аспекти на Луната... Извинявай, че си правя експеримент на гърба на хорара, който ти пусна. Дано се намерят документите!

« Отговор #406 -: Юни 08, 2011, 02:19:26 am »
Моя приятелка си е загубила личните документи, предполага че може би са изпаднали в автобуса докато е вадела билети. ще ги намери ли?
22. 34 Сиена

Не виждам дали на К11 е Стерелц. Ако е стрелец на К11, К12 е също - тя и документите й се управляват от едни знак. МОже и да ги намери.

« Отговор #407 -: Юни 08, 2011, 03:15:28 am »
Благодаря, Мирабелла и Аурора....Документите се намериха на най- неочакваното място. Днес посветих почивния си ден да и помогна да ги търси. Оказа се,че не само личните документи е загубила, страхувала се е вчера да ми каже, че е цялото портмоне, с пари и документи вътре. Днес в управлението на автотранспорта не потвърдиха за намерено портмоне, от там по пътя който е изминала за да се прибере в дома, където работи и се оказа че е стояла и на една пейка, където е пушила. Така стигнах до мисълта да се обадя в об6тината на квартала за да питам и тях. От там ми отговориха, че е намерено портмоне с документи на Българка, което е оставено в близко барче. Беше там с всичките документи и пари вътре. Не липсваше 1 цент.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #408 -: Юни 08, 2011, 03:18:37 am »
Да ви разкажа една история за изчезнали документи. Приятелката ми си търсеше трудовите книжки и не можеше да ги намери, даже щеше за ходи в НОИ да си вади извлечение, когато някакъв от Търново се обадил на неин познат, че на задната седалка на колата, която му продал преди време имало някакви документи. И  тя се сетила, че същия този неин познат я карал до борсата преди време и че си е сложила трудовите книжки на задната седалка. После познатия и продава колата и купувачът след време звъни, за да извести че има забравени документи и че ще даде документите срещу 100 лева, но той щял да измисли по какъв начин ще стане предаването им. Приятелката ми предложила да стане, чрез препоръчана пратка, но той отказал...И всеки път се обаждал от различен номер, те нямали връзка с него, само чакали той да им се обади...Накрая на приятелката ми и писнало и казала на познатия си да му каже, че ако иска да си получи 100-те лева, има на разположение 24 часа да донесе документите. И така, онзи донесъл докемунтите и си получил 100-те лева, но пратил двама други непознати да осъществят приемането и предаването. Егати изнудвача.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #409 -: Юни 08, 2011, 03:18:42 am »
Супер, Дани!!! Много се радвам и ти благодаря, че сподели с нас.
Дам, трябваше да се сетя. У3 Сатурн в нейния 11-ти дом - помощ от приятелка в търсенето. Другия път ще внимавам. ;)

Стела, този човек от разказа ти е наистина егати гадняра. :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #410 -: Юни 08, 2011, 03:20:42 am »
Така стигнах до мисълта да се обадя в об6тината на квартала за да питам и тях. От там ми отговориха, че е намерено портмоне с документи на Българка, което е оставено в близко барче. Беше там с всичките документи и пари вътре. Не липсваше 1 цент.  :blink:

Ако беше в България, документите щяха да бъдат на една страна, протмонето на друга, а парите - отдавна щяха да бъдат изхарчени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #411 -: Юни 08, 2011, 03:24:01 am »
Супер, Дани!!! Много се радвам и ти благодаря, че сподели с нас.
Дам, трябваше да се сетя. У3 Сатурн в нейния 11-ти дом - помощ от приятелка в търсенето. Другия път ще внимавам. ;)

Стела, този човек от разказа ти е наистина егати гадняра. :(

Има пари да си купи кола, а изнудва хората за 100 лева.

« Отговор #412 -: Юни 08, 2011, 03:24:37 am »
Е***** си циганията за 100 лв.  :angry:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #413 -: Юни 08, 2011, 03:24:46 am »
Така стигнах до мисълта да се обадя в об6тината на квартала за да питам и тях. От там ми отговориха, че е намерено портмоне с документи на Българка, което е оставено в близко барче. Беше там с всичките документи и пари вътре. Не липсваше 1 цент.  :blink:

Ако беше в България, документите щяха да бъдат на една страна, протмонето на друга, а парите - отдавна щяха да бъдат изхарчени.

http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU

За жалост.... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #414 -: Юни 08, 2011, 04:46:27 am »
Да за жалост... Разпитах бармана в барчето кой е донесъл портмонето, за да му благодарим, а той отговори, че е някакъв мъж, който след работа се отбивал да пие кафе и живее в квартала, но не знае име. Помолих бармана да му оставя 10-20 евро за благодарност да ги предаде на човека, но той отказа, каза че ще го черпи едно кафе когато мине и толкоз. А ние постояхме, пихме кафе, бъбрихме си с бармана и накрая си тръгнахме спокойни, след така добре разрешилия се случай.  :blink:

« Отговор #415 -: Юни 08, 2011, 04:55:35 am »
Разпитах бармана в барчето кой е донесъл портмонето,

Аз се чудих с какво да свържа 5ти дом?! Бар, забавления и е в Телец... :blink:

« Отговор #416 -: Юни 09, 2011, 05:27:43 am »
Момичета,моля ви помогнете!Изгубих си гривна подарък от майка ми.  :'(
 Зададох въпрос:Ще намеря ли гривната?

Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #417 -: Юни 09, 2011, 05:59:55 am »
Момичета,моля ви помогнете!Изгубих си гривна подарък от майка ми.  :'(
 Зададох въпрос:Ще намеря ли гривната?

Ти и гривната имате общ управител ретрограден Сатурн - вероятно ще изкочи сама. Може да е на открито, да е при някой партьор или той да я донесе. В 9ти дом - на балкон, на открито, на високо?  :rolleyes: Към Сатурн нищо не апликира и това затруднява даването на срок.

Провери на балкон, на открито, високи рафтове, библиотека. Много е вероятно да е далеч от теб. Посока - югозапад.

« Отговор #418 -: Юни 13, 2011, 12:47:58 am »
Аурарче,за мое голямо съжаление не намерих гривната. :'( Аз разчитах в хорара единствено на тригона на Луната с Марс и Венера,но уви не я открих,Сатурн в картата си каза тежката дума.Наистина е на открито-паднала е някъде навън.Тъжно ми беше носех я отскоро беше ми подарък за деня на детето от мама  :blink: е пораснала съм,но си губя нещата като дете,което между другото рядко ми се случва!
« Последна редакция: Юни 13, 2011, 12:53:40 am от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #419 -: Юни 13, 2011, 02:01:14 am »
 :'( Хм, това го казваш вече на стационарен Сатурн....ако до два-три дни не я намериш май верно е загубена  :rolleyes: