Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134457 Прегледи
*

Skarlet

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #20 -: Септември 08, 2009, 06:37:01 pm »
Не знам какво става,но в картата,коята Сънрайн е пуснала в другата тема,върхът на 11 дом-т.е. 6 от 6 е в Скорпион и Луната май е в 9 или не съм видяла добре?

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Септември 08, 2009, 06:40:35 pm »
Хорарната карта тук е с координатите на София.  ;D Добре сме,ама ша са оправиме. И Луната е в 10,не в 9 дом. Пфуууу....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Септември 08, 2009, 06:40:52 pm »
Да, върха на 11 дом е в Скорпион. :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Септември 08, 2009, 06:48:11 pm »
Е, не вече ще се разтрелям. откъде пък се пръкна тази София, сега? Програмата ми си слага каквито си иска настройки. Няма логика? Аз живея във Варна и обикновено си ми е настроена с координатите за Варна. Слагам истинската карта и започвам отначало. Моля да ме извините! Дано не стане пак някой гаф.

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Септември 08, 2009, 06:51:31 pm »
Луната в Телец дава указания,че най-вероятно е някъде около храсти,приземен етаж или склад/ако наблизо има такъв/. А в 10 дом пък-някъде около магазин в съседство,близо до основите на блок/къща/ в южна посока. Някъде се е скрила сигурно на топло,защото Венера във 2 дом е в Лъв.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Септември 08, 2009, 06:53:36 pm »
Аз го пратих по-рано да търси на високо, но нищо сега ще изчакам още и ще я зяпам тая пуста карта, макар че много разчитам на вашата помощ. Той човечеца, като един типичен Телец хич не вярва в астрология, но каза вие си правете там магиите, надявам се да излезе нещо и да я намерим котката. :)  Ама много ми е болно като го гледам.    

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Септември 08, 2009, 06:55:30 pm »
В самия блок има магазин, който е от западната страна, а входа на блока е от източната. Ще му кажа и там да види.

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Септември 08, 2009, 06:57:00 pm »
Аз си прескачам в другата тема да си гледам картата.  ;D Луната ще направи секстил с Марс-съуправител на 5 дом / а и Луната е диспозитор на Марс/, та сигурно до 7 дни някое дете ще я намери - Луната е във фиксиран знак и кардинален дом,а Марс е в кардинален знак и в падащ дом.

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Септември 08, 2009, 07:00:24 pm »
Котето се управлява от Марс, който е в 1-ви дом от картата на твоя колега и на границата на 2-ри. Котето може да е наблизо - в градина или храсти. Това се потвърждава от положението на Луната в Телец. Мисля, че котето е наблизо, и макар Марс да напуска вече 1 дом на твоя колега, в този случай предметът е лесен за откриване и може да бъде проследен или намерен.

Посоката е изток/североизток.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Септември 08, 2009, 07:07:44 pm »
Марс - сигнификаторът на изчезналото коте е под управлението на Луната. Луната е много важна в тази карта. Още повече, че заблудените животни следват движението на Луната. Луната е в 10-ти дом - в Телец. Бих казала, че е на таван или покрив, но ЛФ показва, че е по-скоро на улицата. (квартален магазин или друга обществена сграда).

Дано да го намерят милото.

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Септември 08, 2009, 07:15:58 pm »
Тъкмо и аз се сетих да питам дали в съседство има обществена сграда-Луната в 10 дом може и това да показва.А Локус фортуна в 3 дом според мен дава указание,че е наблизо. Търсете по тавани и покриви също в близост- ресторант,магазин,склад. Някъде на топло е.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #31 -: Септември 08, 2009, 09:07:17 pm »
По въпроса за изчезналото коте:
Кверента се представлява от
6-дом/Близнаци, който става първи,
и се управлява от ретрограден Меркурий във Везни

Котето се представлява от 6-ти от 6-ти или 11-дом/Скорпион
и се управлява от Марс в Рак

Вижда се, че котето е избягало от разходящата
квадратура между двата управителя Марс / Меркурий.

Когато управителя на 1-дом ( Кверента ) е ретрограден,
означава , че е нужна допълнителна информация за
изясняване на ситуацията или че има нещо неясно.

Може би трябва да се знае дали котето е женско
и в период на разгонване ?

Естествени минерали и амулети

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Септември 08, 2009, 09:43:59 pm »
Аз точно това предположих от картата. Картата сама си го показва - Марс е сексуална планета, а Луната управлява Марс и се свързва с репродуктивността. Предполагам, че котето е разгонено, а ако не е женско е тръгнало подир някоя женска. Доколкото разбрах от Сънрайн, те си го гледат от години - значи не е малко коте.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Септември 08, 2009, 09:51:34 pm »
Ох, търсихме до към преди час. Котето е мъжки сиамец. Гледахме в склада на магазина в блока, долу в мазите и помещението при парното /топло/, гледахме в храстите около блока, в разни промеждутъци..няма го. Накрая сякаш в едни треви имаше вероятност да е то, но после избяга и не сме сигурни, а собствениците вече се бяха прибрали и нямаше как да чуе гласа им, че да дойде, ако ги познае. Въобще луда работа.
По въпроса за обществената сграда - в близост има строеж, който вероятно ще бъде нещо такова, щото ще е в комбинация с жилищен нискоетажен блок. Там сега беше тъмно и нямаше как да продължим търсенето. Утре човека по ранни зори ще ходи да гледа.
И аз много се надявам да се намери. Горките хора толкова са свикнали с него. Пък и за котето ми е жал, щото то няма създадени навици да се справи в средата, наоколо има кучета, други котки.
Ще препрочета утре какво сте написали отново и ще мисля как да им помогна. МНОГО, МНОГО ВИ БЛАДОГАРЯ на всички, че се отзовахте! Дано случаят да има добра развръзка.  :)       

*

sunrain

• 6710
« Отговор #34 -: Септември 09, 2009, 08:38:48 am »
И сутринта са го търсили около тази новострояща се сграда, няма го. Казах им пак в този район да гледат, има треви, храсти, но засега нищо от никъде.  :-\

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #35 -: Септември 09, 2009, 09:00:47 am »

Котето е мъжки сиамец..............................

И сутринта са го търсили около тази новострояща се сграда, няма го. Казах им пак в този район да гледат, има треви, храсти, но засега нищо от никъде.  :-\
Не съм специалист по котките, но мъжки сиамец е силна котка с характер,
ако не е кастриран, както предполагам, сигурно е тръгнал след някоя
женска , както спомена и Небесна - едва ли ще се върне, всичко в картата показва, че търси социални контакти.
Края - 4-дом за котето е свободата ( 4-ти от 11-ти )
Водолей и вътре Нептун и Уран...
Съжалявам, за котето , дано оцелее, но е трябвало да го кастрират   :-X
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 09:22:41 am от Moonlady »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Септември 09, 2009, 09:38:28 am »
Муунлейди, според теб няма ли да го намерят какво показва хорара?
Вероятно е така обаче имайте предвид, че сиамеца е около 18 годишен! Ако още го влекат женските значи си е егати пича.  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #37 -: Септември 09, 2009, 10:37:45 am »
Муунлейди, според теб няма ли да го намерят какво показва хорара?
Вероятно е така обаче имайте предвид, че сиамеца е около 18 годишен! Ако още го влекат женските значи си е егати пича.  ;D

Луната е в първите градуси - има много " път да извърви "...
Има надежда - последния аспект на Луната е тригон със
Северен Лунен възел, но за съжаление Кверента и Квезита се
представляват от две бързи планети Мерк и Марс, а за пренасяне на
светлина, само Слънцето е по-бързо, ( от Марс към Мерк )
но ще направи съвпад с Мерк чак след като смени знака си....

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Септември 09, 2009, 11:48:55 am »
Аз вече споменах и в другата тема,но да си кажа мнението и тук.Първият аспект,който ще направи Луната е секстил с Марс,чийто диспозитер е Луната /управителка на 2 дом-търсения котарак/.Марс управлява 5 и 6 дом в обърнатата карта,а това са домове на децата и на домашния любимец-котето. Между Луната и Марс има 6-7 градуса,което според мен е намиране,вероятно от дете до 5,7 дни. Луната е във фиксиран знак,но в кардинален дом,а Марс е в кардинален знак,но в падащ/променлив/ дом. Когато един от сигнификаторите се намира в 1 дом/както е в случая,защото е обърната/,то тогава има шанс човекът или животното в случая да бъде намерен/о,може би пред някоя врата,където да търси хапване,защото ще изгладнее в един момент.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Септември 09, 2009, 03:10:01 pm »
Ей, благодаря! Дано, дано. Ще пиша как се развиват нещата и най-вече като се намери.  :)