Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134289 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #100 -: Септември 13, 2009, 02:55:44 pm »
няма я около тв-то, досега се гъзурчих под дивани и зад рс-то няма я никъде  :'( :'( :'(   в хола килими няма - така че е лесно за виждане, щото дивана си има крака...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #101 -: Септември 13, 2009, 02:57:21 pm »
Аурора не съм я оставяла по джобове - беше си в панера с дистанционните. тази запалка не е излизала от вкъщи с месеци...

Мия, никога не съм била за една запалка, но точно ТАЗИ запалка ми е спомен от сина ми - като се прибираше от Англия с последните си пари е купил тази запалка и е дал 30 паунда за нея /а това че му се карах по този въпрос е отделна тема/... просто ми е скъп спомен...  :(

Абе спокойно бе,шегувам се!Ще се намери.Зная,че е скъпа запалка,особено ако е и оригинална.И аз съм имала такава,също подарък,но от мъж... ;) ;D
Между другото и моята въобще не я знам на кой свят се намира,а и не я търся.Много тежеше и избягвах да я нося...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #102 -: Септември 13, 2009, 02:58:51 pm »
В тази карта Уран управлява 2 дом и е в 3-ти-виж до телевизор,компютър,навън пред врата на стълбището.

По Плацидус Уран е във 2 дом,по Кох е в 3ти-и какво правим сега? Ретро Уран във 2 дом упр 2 дом говори за връщане.Луната ще прави тригон с него преди да излезе от знака-също.

Уран упр вещта-уникална,няма друга такава.Уран прави опозиция със Сатурн/Слънце в 8 дом-вещта може да е взета от възрастен мъж, дори това да е някакъв дядо.Уран близо до К3 може да говори за много близък съсед  ???

Посока-изток-североизток(2 дом).Вероятно предмета се намира на много ниско равнище.Възможно е да е до източник на вода,до чаши.

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Септември 13, 2009, 03:06:39 pm »
Вещице,мила моя,тя е невидима за окото-Уран е в Риби. Виж и в някое чекмедже на бюро също. И на стълбището провери.Там имаше много неща и май имаше перваз.

*

veshti4ka

« Отговор #104 -: Септември 13, 2009, 03:09:49 pm »
тцъ - сега проверих на изток е секцията. на нея има синьозелен /уранов цвят/ панер - в него я няма, има стъклени купи с рапани и миди и там я няма, на най горния рафт при чашите и там я няма. североизток е вратата - там нема нищо  :'(

за съседи да не говорим - на тоя етаж мъже не са влизали от сто години... дори мога да кажа, че къщата ми е девствена  ;D ;D ;D  

единствените мъже дето са влизали тук са сина ми /принципно/ и на Марая сина и шофьора и /а те са деца/ - другото са само женуря ;D ;D ;D   аааааааа и днес дето влезе бившия като върна децата, ама той ходи само до детската стая,а и той е непушач и никога не би пипнал нещо мое без да пита, а и аз видях че е няма от два дни насам...

а нямам чекмеджета щото не ми понася такъв дизайн... бюрото ми е един плот само и няма запалка отгоре му... а стълбите снощи ги чистих и там няма...

*

Skarlet

« Отговор #105 -: Септември 13, 2009, 03:10:12 pm »
По Плацидус Уран е във 2 дом,по Кох е в 3ти-и какво правим сега?
В хорарните букварчета пише,че хорарните карти се правят по Кох.Аз така ги правя.Пък не знам какво би показало и с Плацидус.  :-\

*

Skarlet

« Отговор #106 -: Септември 13, 2009, 03:12:05 pm »
Вещичке,абе нали имаше аквариум бе,жена?

*

veshti4ka

« Отговор #107 -: Септември 13, 2009, 03:13:24 pm »
къв аквариум бре  :o  рибите ги няма от година и нещо в къщи... малко поумряха  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #108 -: Септември 13, 2009, 03:17:17 pm »
По Плацидус Уран е във 2 дом,по Кох е в 3ти-и какво правим сега?
В хорарните букварчета пише,че хорарните карти се правят по Кох.Аз така ги правя.Пък не знам какво би показало и с Плацидус.  :-\

Айдеее,ей сега умрях на място!Моят хорар,къде бях го направила за работата,беше по Плацидус... :(

« Отговор #109 -: Септември 13, 2009, 03:19:07 pm »
Мисля, че Марион Марч ги прави по Кох, защото в САЩ работят по-разпростарнено с тази система. Освен това, тя ползва също Плутон, Нептун...ох някой ми липсава тука......а! Уран! ;D
Аз вече започнах да ги оглеждам по Палсидус.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Септември 13, 2009, 03:34:49 pm »
Да си ходила в съседката да пушиш? Или съседка да е идвала у вас и случайно да я е прибрала. Аз понякога неволно "забъсвам" разни запалки и после ги връщам на хората, ама те не си ги искат обратно, щото не са ценни. Провери ли в колата, до телевизора или под него, или в бюрото, където стоят списанията и книгите.

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Септември 13, 2009, 03:35:50 pm »
Мисля, че Марион Марч ги прави по Кох, защото в САЩ работят по-разпростарнено с тази система. Освен това, тя ползва също Плутон, Нептун...ох някой ми липсава тука......а! Уран! ;D
Аз вече започнах да ги оглеждам по Палсидус.

Доколкото си спомням Уилям Лилли също е правил хорарите по Кох.

« Отговор #112 -: Септември 13, 2009, 03:40:37 pm »
Имам предвид, че това а тях е предпочитана система по принцип, а не специално за хорарите.

Иначе, на въпроса на Вещичка, АС-то е в 7 минути в знака и веорятно не може да се отговор сега. :-\

-----------------------------------

да не пускам нов пост...

Четох сега едно търкувание на Galy в друг форум. Тя там посочва как ще завършат нещата - четвърти дом от 2-ри. т.е. 5-ти там е Телец, а Венера е 8-ми. Ще си остане изгунета запалката за сега.

Можем да се пробваме друг път с друг час на задаване.
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 03:45:07 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #113 -: Септември 13, 2009, 03:43:19 pm »
Знам го туй,но на мен повечето натали хич не ми се връзват с Кох.И не смятам и хорари да гледам с тях,пък иначе кой каквото иска да си използва стига да дава точен резултат  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #114 -: Септември 13, 2009, 03:44:04 pm »
значи не съм я давала на никого - това със сигурност. не съм ходила по комшиите с точно тази запалка - снощи ми свърши обикновената и тогава си потърсих тази, защото си имам бензин в тубичка за нея... идвали са ми комшийки на кафе, но ние сядаме на високата маса, а тази запалка си седи на ниската масичка... не са я пипали, защото тя си ми беше пред очите до скоро... а от два дни никой не е стъпвал в къщи... проверих до телевизори, под телевизори, компютри - навсякъде проверих и я няма  :'( :'( :'(  ши ривъъъъъъъъ...

*

Skarlet

« Отговор #115 -: Септември 13, 2009, 03:53:46 pm »
А в колата провери ли? Гараж май нямаше.

*

veshti4ka

« Отговор #116 -: Септември 13, 2009, 03:56:23 pm »
колата ми е в сервиза от ноември м.г. щото нямам пари да и платя ремонта  ;D

*

Skarlet

« Отговор #117 -: Септември 13, 2009, 04:01:47 pm »
Добрееее.Айде сега провери там,където държиш документи.

*

veshti4ka

« Отговор #118 -: Септември 13, 2009, 04:08:26 pm »

тцъ - и там няма  :(

*

Skarlet

« Отговор #119 -: Септември 13, 2009, 04:11:08 pm »

тцъ - и там няма  :(

Еееее,егати запалката.Тогава виж и в банята. В някой джоб на дреха също. И не ми викай,че не си я местила!  :P Остава да я взел сина ти,за да си пали цигарка и да я е оставил в чекмеджето на бюрото до компютъра. Предавам се.  ;D