Здравей Гост

съвпадите на раху и кету в натала

• 88 Отговора
  • 14267 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:съвпадите на раху и кету в натала
« Отговор #80 -: Септември 11, 2009, 01:43:24 pm »
добър опит по 4-ти.ама ти си го знаеш ;D.а с тоя плуто в съвпад с раху :o,можеш да извадиш на бял свят всички обществени "мръсни желания".кармата е кариера по плутон.....може и политика.всъщност пробвала ли си? :)

Честно нищо не разбрах.  ???
кайли,нали знаеш ,че юлв е опита пидобит от предишни инкарнаций.а севеният е онова към което следва да се стремиме и да азвием в живота.това ни е задачата . слв в 10-ти говори за социализация ,за стремеж в кариерата.в съвпад с плутон-масите,политиката,скритите неща,мафията и др.такива ,би следвало да умееш да вадиш на показ ,да бъдеш коректив , затова питах дали си се побвала в политиката.мисля,че ще успееш!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #81 -: Септември 11, 2009, 03:09:25 pm »
А, за политиката сме си говорили с теб преди, казах ти, че много пъти съм се пробвала и политиката се ме е изхвърляла.
Сама казваш - имам невероятна дарба да вадя скритото на показ, именно поради това как мислиш, че ще успея.  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Септември 11, 2009, 03:23:35 pm »
А, за политиката сме си говорили с теб преди, казах ти, че много пъти съм се пробвала и политиката се ме е изхвърляла.
Сама казваш - имам невероятна дарба да вадя скритото на показ, именно поради това как мислиш, че ще успея.  :'(

ако ти с плутон не успееш, не знам кой друг би могъл?за съжаление не си спомням за тоя разговор,щото мисля за хиляди други неща-извинявай! :)но смятам,че трябва да опиташ отново..... :) ;)идва времето да береш и плодовете1

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #83 -: Септември 11, 2009, 03:36:08 pm »
Що мислиш, че идва времето да бера плодовете?  ::)
С тоя Плутон се занимавам досега само с лекуване на съзнания. И души (любимите на Нело  ;D)

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Септември 11, 2009, 04:10:19 pm »
Що мислиш, че идва времето да бера плодовете?  ::)
С тоя Плутон се занимавам досега само с лекуване на съзнания. И души (любимите на Нело  ;D)

защото след работата по плутон идват и плодовете! от няколкото карти,които съм гледала с раху в 10-ти , винаги има и такъв момент!ще ги смачкаш с тоя плутон!я виж къде ти е пр.луна?

*

kaily

• 5145
« Отговор #85 -: Септември 11, 2009, 04:24:04 pm »
Прогресивната ми луна се гласи да влезне във втори дом.
Кого ще смачкам?
Кога се разбира, че работата по Плутон е свършила?
На мен Плутон ми виси връз слънцето натално в момента. Пр. Луна 19 градуса стрелец, втори дом - 21 градуса Стрелец, а вътре във втори са се подредили Меркурий, Слънце, Юпи и Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Септември 11, 2009, 04:26:53 pm »
Прогресивната ми луна се гласи да влезне във втори дом.
Кого ще смачкам?
Кога се разбира, че работата по Плутон е свършила?
На мен Плутон ми виси връз слънцето натално в момента. Пр. Луна 19 градуса стрелец, втори дом - 21 градуса Стрелец, а вътре във втори са се подредили Меркурий, Слънце, Юпи и Сатурн.

когато е преминал през важни места и планети в хороскопа. и сега ,като влезе пр. луна във втори  :) ;),хем парички ще има ,хем подкепа ще търсиш. ;) :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #87 -: Септември 11, 2009, 04:39:33 pm »
Чул те господ начи. до 2 месеца влиза Луната във втори, ще устискам чак пък толкоз, ако не устискам, ще ги проспя.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Септември 11, 2009, 05:05:12 pm »
Чул те господ начи. до 2 месеца влиза Луната във втори, ще устискам чак пък толкоз, ако не устискам, ще ги проспя.  ;D
ще видиш!пак ще си приказваме :)