Здравей Гост

НУМЕРОЛОГИЯ

• 70 Отговора
  • 17638 Прегледи
Re:НУМЕРОЛОГИЯ
« Отговор #40 -: Юли 12, 2010, 07:03:31 pm »
виж ще ти го кажа така "в началото бе словото"
най-важно е истинското ти име защото то постоянно фигурира в писмени документи (янтра)
другото е как те наричат най-често защото то обира звуковата вибрация (мантра)
 :blink:
http://www.sanownik.com/numerology.php
  Между другото и двете ми имена съществуват на документи. Но по принцип ме наричат на малките съкратени имена. Като разберат как действително се казвам - ахват. Щото и двете имена звучат коренно различно. Понякога си мисля, че като чуят звученето и отношението им се променя някак си. С едното ми име ме възприемат като странна птица, а другото като малко наивно хайванче... ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #41 -: Юли 12, 2010, 07:45:36 pm »
аз имам три имена- цяло име по документи, съкратено име, с което ме наричаха всички до 12-тата ми годишнина, когато сама си избрах друго съкращение на името ми, с което ме наричат повечето хора сега, освен роднините ми, които си ме наричат с първото съкращение на името ми, а това, което е в документите се използва рядко и ми е почти чуждо..

значи дадох първо най- често използваното ми, сегашно име и се получи:
Числото на Вашето име е :
3
Хората с числото 3 внасят емоция в картината. Не го приемайте несериозно - тройките изразяват интензивна сексуалност и лоялна любов, която трае дълго и не зависи сама от себе си. Много хора виждат тройките като първите, които консумират любовта между членовете на една двойка и действат по принципа "необходими са двама, за да се танцува танго". До голяма степен това е нумерологически вярно, защото произтича от общите свойства на числото 3. Тройката е индикатор за свойствата на любовта и сексуалността, които се изразяват много интензивно, с голяма страст и в същото време остават стабилни дълго време. Макар че това не е гаранция за "качеството" на връзката, в повечето случаи количеството интензивност е достатъчно само по себе си. Затова се смята, че хората е числото 3 имат добра и - което е още по-важно - стабилна сексуалност и любов. Извънредно важен е фактът, че тройките обичат с "емоция" - тя е лепилото, което обединява и пази любовта за дълго време. Например те не преживяват упадък на физическите си способности за любов през втората половина от живота си. Няма съмнение, че като "сериозни партньори" тройките имат известни предимства пред единиците и двойките. Но преди да избирате, проверете и другите числа.
/интересното е, че и числото на живота ми е тройка ;)/ значи съм си избрала сама хубаво и подходящо име, според мен..

Числото на Вашето име на латиница е :
7
Индивидите е числото 7 са много податливи на енергията на любовта и секса. Това означава, че те искат да бъдат влюбени, да извлекат максимума от сексуалността, желаят да излъчват любов. С други думи, впечатлението е не по-малко важно от самото нещо! Съвсем естествено седмиците изразяват този аспект от своя живот най-вече когато има разрив или криза в енергията на сексуалността и любовта. Опитвали ли сте се някога да се сгушите в любовно гнездо е някоя седмица, която е загубила силата си? Човекът реагира така, сякаш са го съблекли чисто гол насред площада и всичките му познали са започнали да го замерят е развалени яйца. Това е причината, поради която чувствителността на седмиците, да не споменаваме тяхната уязвимост, излиза на преден план но време на кризи или когато тези хора са „между две любови". Това ги кара да живеят любовния и сексуалния си живот "на острието на бръснача", инвестирайки много енергия и напрежение в същата сфера. Поради тази причина много от тях избират "теорията" вместо "практиката". Тоест предпочитат духовността в любовта вместо нейната физическа и "материална" консумация.

относно цялото ми име по документи съм:

9
Деветката е проблем за нумеролозите, разчитащи на астрологията. Тези индивиди реализират енергията на единицата, баланса на шестицата и са управлявани от мъжката планета Марс! Нумеролозите го осъзнават много добре, но когато се заемат да изследват свойствата на числото 9 в сферата на любовта и сексуалността, откриват, че действителността е нещо по-различни от теорията на звездите. Нумеролозите трябва да разглеждат сексуалността на числото 9 и любовта му по различен начин. От една страна, тези хора са интензивно сексуални, което произтича от факта, че представляват произведението 3x3; от друга страна, те са много лоялни, понеже представляват повтарящото се число от кръга на първичните нумерологични числа. Така че въпреки факта, че на деветките им липсва „емоцията на любовта", комбинацията от сексуалност и вярност е реванш за липсата на емоция в характера им. Те се грижат за партньорите си. схващат техните нужди като свои собствени, обръщат внимание на всяко оплакване във връзката. Ако погледнем деветките в тази светлина, ще разберем по-добре пътя им в любовта и сексуалността.

1
Достатъчно е да погледнем формата на числото 1, за да разберем, че любовта и сексът трябва да бъдат консумирани. В противен случай за тези хора любовта не е съвършена. (Не бива да забравяте, че в това отношение няма разлика между мъже и жени.) Консумирането на секса и любовта изисква до известна степен проникване в личното пространство на другия, защото не би имало сливане, ако единицата е сама. Това о означава, че логиката, разумът и обществените норми диктува сексуалността на единицата. Емоционалните съображения във връзката са отпратени на втори план. С други думи, ако искаме да характеризираме числото 1 от гледна точка на сексуалността, можем да се обърнем към обикновените, общите аспекти в обществото, където живее даденият човек, според начина му на съществувание и според "графика", в който се случва всичко. Хората с число 1 са много физически в любовта си и трябва да минат през всичко, за да се почувстват ОК. Това засяга не само въпроса за проникването, който за тях е централен фактор. Любовта им е чувствена и е трудно да намерим индивид с това число, който да изпитва само платонична любов. На млади години тя се изразява чрез любопитство и опит да се консумира сексуалността, но след като малко се поуспокоят, в сексуалността им настъпва упадък, фактът, че за хората с числото 1 любовта и сексуалността са свързани с физическото сливане, ги удря като бумеранг в по- късни години, защото "ако не е консумирана, значи не е любов"!

и според първото съкращение на името ми, което са избрали роднините ми съм:

Числото на Вашето име е :
6
Както знаем, числото 6 се влияе от планетата Венера и повечето нумеролози вадят заключение, че любовта, за която Венера отговаря, е централната енергия, подхранваща хората с такова лично число. Някои нумеролози отиват по-далеч и определят, че идеалният партньор за шестицата е деветката, доминирана от енергията на Марс. Двете числа заедно съставляват невероятно съвместимата комбинация 69! Модерната нумерология се опитва да изследва хората е конкретни лични числа, без да се обръща към планетното влияние, за да даде дълбоки и обстойни обяснения и същевременно инструкции за действие. Поради тази причина днешните нумеролози изследват числото 6 през призмата на Давидовата звезда. Общоприетата форма на Давидовата звезда се състои от два насложени един върху друг триъгълника - единият сочи нагоре, а другият - надолу. Нумерологът разглежда първия триъгълник като този на сексуалността, а втория - на любовта. Първият и основен проблем на хората с числото 6 е да поддържат двата триъгълника в съвършен баланс. Иначе звездата на Давид ще се разпадне на лишени от значение компоненти! Така индивидите с лично число 6 работят, за да поддържат баланса между любовта и сексуалността, и целият им живот - и за тях, и за връзката им - е посветен на същата задача. Не пренебрегвайте това; много малко са хората, за конто горе споменатият баланс е естествен и не изисква постоянни, и то съществени усилия. На практическо равнище шестицата иска да балансира любовта и сексуалността и ние не знаем на кое ниво двата компонента се уравновесяват. Хората е числото 6 не търсят равнището, а по-скоро баланса.

9
Деветката е проблем за нумеролозите, разчитащи на астрологията. Тези индивиди реализират енергията на единицата, баланса на шестицата и са управлявани от мъжката планета Марс! Нумеролозите го осъзнават много добре, но когато се заемат да изследват свойствата на числото 9 в сферата на любовта и сексуалността, откриват, че действителността е нещо по-различни от теорията на звездите. Нумеролозите трябва да разглеждат сексуалността на числото 9 и любовта му по различен начин. От една страна, тези хора са интензивно сексуални, което произтича от факта, че представляват произведението 3x3; от друга страна, те са много лоялни, понеже представляват повтарящото се число от кръга на първичните нумерологични числа. Така че въпреки факта, че на деветките им липсва „емоцията на любовта", комбинацията от сексуалност и вярност е реванш за липсата на емоция в характера им. Те се грижат за партньорите си. схващат техните нужди като свои собствени, обръщат внимание на всяко оплакване във връзката. Ако погледнем деветките в тази светлина, ще разберем по-добре пътя им в любовта и сексуалността.

забелязвам, че девятката се повтаря в реалното ми име и в това, което са избрали роднините, въпреки че липсват много букви във второто.. :o

но като вибрация ми харесва повече това име, което съм си избрала сама- тройка и седмица, още повече, че както казах, числото на жиовта ми е 3.. :72:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #42 -: Юли 12, 2010, 07:53:03 pm »
  ;D Значи с теб сме омотали и янтрите и мантрите.....

*

Vision

• 3523
« Отговор #43 -: Юли 12, 2010, 07:54:20 pm »
ама че ситуация..сетих се, че първото съкратено име нарочно си го изписвам с различна буква на латиница, от едно време още, за да се правя на интересна, и сега го написах пак, както може би трябва да е правилно, мисля, че една буква мърда и тя показва пола на човека..
и се получи и първото съкратено име на латиница девятка /това, което беше седмица/!! невероятно..но аз все пак си го изписвам като седмица вече повече от десет години, даже мейла ми е такъв..гледай ти, гледай ти.. :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #44 -: Юли 12, 2010, 07:55:18 pm »

аз мислех че при мен е заради МЦ в близнаци с тия имена..поне нещо такова май бях чела от Синухе.. :-[

« Отговор #45 -: Юли 12, 2010, 07:57:45 pm »

аз мислех че при мен е заради МЦ в близнаци с тия имена..поне нещо такова май бях чела от Синухе.. :-[

Eee явно, щото на мен Асц ми е близнаци - виж всичко има връзка....

*

Vision

• 3523
« Отговор #46 -: Юли 12, 2010, 08:08:48 pm »

Eee явно, щото на мен Асц ми е близнаци - виж всичко има връзка....

пък на мен мерка ми е на асц.  ;D абе работи си като пушка, нема да се плашиш.. :P

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #47 -: Юли 12, 2010, 09:01:57 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:54:01 pm от kris »

*

Инти

• 2068
« Отговор #48 -: Юли 12, 2010, 09:49:43 pm »
Единица. Имам заложби за мениджър на голяма компания, че пушек се вдига.  :rolleyes: ;D Обичам да става на мойто. Не съм привърженик обаче на тезата, че целта оправдава средствата. Всъщност индивидуалист съм донякъде, не си падам по разни клики и подобни структури.  :lol: С подчертан воден елемент в хороскопа това как се вързва ?

Напиши ми датата ти на раждане и трите ти имена, за да ти направя нумерологичния хороскоп. Не мога да определя само по пътя ти на живот, до колко ти влияе 1 цата. Възможно е да не я усещаш силно, защото това е пътя, по който вървиш в момента и наработваш.

Мога да ви препоръчам на Христо Енев последната нумерологична книга, струва 20 лв и е сбор от всички издадени от него книги.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #49 -: Юли 14, 2010, 07:55:46 am »
Интересно ми е да го видя нагледно  ;)
Има разпределение на градусите по числа, нещо като деканатите. Бая ще се озоря, за да ти покажа как става нагледно-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #50 -: Юли 14, 2010, 08:07:14 am »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:20:18 am от kris »

*

Инти

• 2068
« Отговор #51 -: Юли 14, 2010, 11:27:25 am »
Интересно ми е да го видя нагледно  ;)
Има разпределение на градусите по числа, нещо като деканатите. Бая ще се озоря, за да ти покажа как става нагледно-)))

Можем да направим следното:

Ти ще ми дадеш рожденните си данни + часа си на раждане, аз ще се опитам да изготвя синтезиран профил спрямо хороскопа ти.

Ти ще направиш нумерологичен профил възоснова на моите рожденни данни, след това сравняваме кое отговаря по-прецизно и точно на профила на човека.

Не е редно по принцип да разделяме науки, защото реално всичко е едно цяло и всичко работи в полза на човека, за да разкодира своя микрокосмос.

Не съм запозната с този нумерологичен подход, ако се озориш да ми покажеш ще съм ти изключително благодарна. Трябва да видя дали из моите нумерологични книги, дали го има някъде споменато, макар че не съм го срещала.

И Крис, моля те не бъди на всяка манджа мерудия. ;) :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #52 -: Юли 14, 2010, 11:49:51 am »
Интересно ми е да го видя нагледно  ;)

Можем да направим следното:

Ти ще ми дадеш рожденните си данни + часа си на раждане, аз ще се опитам да изготвя синтезиран профил спрямо хороскопа ти.

Ти ще направиш нумерологичен профил възоснова на моите рожденни данни, след това сравняваме кое отговаря по-прецизно и точно на профила на човека.

Не е редно по принцип да разделяме науки, защото реално всичко е едно цяло и всичко работи в полза на човека, за да разкодира своя микрокосмос.

Не съм запозната с този нумерологичен подход, ако се озориш да ми покажеш ще съм ти изключително благодарна. Трябва да видя дали из моите нумерологични книги, дали го има някъде споменато, макар че не съм го срещала.

И Крис, моля те не бъди на всяка манджа мерудия. ;) :P
това може да стане поне след 2 месеца. Отнема доста време,пиша на ръка, а и в момента имам доста работа.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Инти

• 2068
« Отговор #53 -: Юли 14, 2010, 12:42:31 pm »
Не може ли Вещичка с нейния ретрограден Меркурий на асцендента да ти помогне при набирането, тя сумата курсови работи написа + плюс това и се намира свободно време ;)

Няма проблем, разбирам че си ангажирана. Ще чакам да се включиш след 2 месеца.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #54 -: Юли 14, 2010, 12:51:29 pm »
Не може ли Вещичка с нейния ретрограден Меркурий на асцендента да ти помогне при набирането, тя сумата курсови работи написа + плюс това и се намира свободно време ;)

Няма проблем, разбирам че си ангажирана. Ще чакам да се включиш след 2 месеца.
ако може изобщо да разчете какво пиша на ръка, тъй като става бързо и обикновено ползвам знаци. Проблемът не е в набирането, а в смятането и тълкуването.

*

Инти

• 2068
« Отговор #55 -: Юли 14, 2010, 12:59:02 pm »
Ясно , много математика. Звучи ми все едно ползваш информация от древен манускрипт и смяташ ли смяташ  :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #56 -: Юли 14, 2010, 02:18:46 pm »
миии,нещо такова-)))).

« Отговор #57 -: Юли 14, 2010, 02:53:35 pm »
Физическое тело (число рождения) - 4 (Меркурий)
Астральное тело (месяц рождения) - 3 (Марс)
Ментальное тело (год рождения) - 8 (Уран)

Эгрегор (фамилия) - 5 (Юпитер)
Цель (имя) - 4 (Меркурий)
Адаптация (отчество) - 6 (Венера)

Вибрационное число сущности, равное сумме трёх тел (ДЭН) - 6 (Венера)

Вибрационное (итоговое, резонансное) число астросома, равное сумме фамилии, имени и отчества (ИНЬ) - 6 (Венера)

Золотое алхимическое число, равное сумме числа сущности и числа астросома (ЯН) - 3 (Марс)

Това ми го сметна ПЛУТОН-ПРОФЕСИОНАЛ, може да не е много професионална ама си има и хубавки приложения, като Нумерология, нагласих азбуката според българската - и ето резултата....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #58 -: Юли 14, 2010, 03:02:07 pm »
Физическое тело (число рождения) - 4 (Меркурий)
Астральное тело (месяц рождения) - 3 (Марс)
Ментальное тело (год рождения) - 8 (Уран)

Эгрегор (фамилия) - 5 (Юпитер)
Цель (имя) - 4 (Меркурий)
Адаптация (отчество) - 6 (Венера)

Вибрационное число сущности, равное сумме трёх тел (ДЭН) - 6 (Венера)

Вибрационное (итоговое, резонансное) число астросома, равное сумме фамилии, имени и отчества (ИНЬ) - 6 (Венера)

Золотое алхимическое число, равное сумме числа сущности и числа астросома (ЯН) - 3 (Марс)

Това ми го сметна ПЛУТОН-ПРОФЕСИОНАЛ, може да не е много професионална ама си има и хубавки приложения, като Нумерология, нагласих азбуката според българската - и ето резултата....

тези неща са основата на мандала,която се прави

« Отговор #59 -: Юли 14, 2010, 03:03:50 pm »
   Да има и мандала, като дава разни съответствия на числата с планетите и аспекти между тях...Доста интересно между другото...