Здравей Гост

много депресиращ сън ..

• 20 Отговора
  • 5629 Прегледи
*

ga3l

много депресиращ сън ..
« -: Септември 22, 2009, 09:25:30 am »
Ох, да ви разкажа съня на мъжа ми от снощи: сънувал е, че си говори с детето ни.. / което още не сме го създали де..   :P/.
Изглеждало е като бебе, но говорело като възрастен човек.  ???  Споделило, че изобщо не е искало да се ражда и е направило голям компромис със себе си - живота след 20-30 год за него и за всички щял да бъде много труден .  :(
 Честно казано много сме се сдухали от тоя сън.  :(   Луднах да търся информация за къде що има предсказания.

Та по този повод какво мислите за предсказанията на Ванга?!  Ako изобщо може да се вярва, че са автентични де..  ::)

*

iris_n

• *
  • 208
Re:много депресиращ сън ..
« Отговор #1 -: Септември 22, 2009, 12:09:07 pm »
Да, сънят е малко странен, но не го приемай толкова навътре, Gal3!

Може би показва, че още не сте готови за дете (може би мъжа ти още не е готов за това и има някакви страхове).Страхува се от евентуални промени в живота си в случай, че имате дете, колко сложно ще стане всичко, как ще се справи...

Не мисля, че сънят има някаква пророческа отнесеност в бъдещето, а по-скоро описва моментно психилогическо състояние.

P.S.  Пaк  си записах час при Христо за тази събота. Искам да развали страха, от който страдам от много време, а и ще го  помоля пак да ми гледа :)  Ще видя дали ще каже същите неща както преди като съм си намислила и някои поясняващи въпроси относно вече  казаното от него.

*

ga3l

« Отговор #2 -: Септември 22, 2009, 12:57:06 pm »
Eхее iris_n, наистина ще бъде интересно мнението на Христо при така развилите се обстоятелства. Да ни държиш в течение!  :P   И благодаря за мнението по съня! Успех!  :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Септември 22, 2009, 01:55:31 pm »
Да, ще видим какво ще стане! Яд ме е за това, че сигурно няма да стане така, че отново да се видя с онова момче, заради това, че съм се отказала от работата си, а посредством нея щях да се срещна с него отново.
Съдбата ми сигурно се е променила сега и е съвсем различна от това, което той тогава ми каза. Ти как мислиш,Ga3l? Променя ли се съдбата ни, ако изберем нещо друго?

*

mamma_mia

« Отговор #4 -: Септември 22, 2009, 03:17:36 pm »
Много интересен сън.
Години преди да родя моето момченце,го сънувах.
Беше русо момченце със сини очи на около 6 години.
Наистина момченцето ми е русо със сини очи.
Но друго ме притеснява и не знам дали да се притеснявам е това,че беше на 6 години.
Някакъв страх имам....дали няма да се случи нещо с мен,като той стане на 6? Или нещо с него???
Моля се на Господ.
Но пък го родих на датата 6  :)

*

ga3l

« Отговор #5 -: Септември 22, 2009, 07:29:23 pm »
Съдбата ми сигурно се е променила сега и е съвсем различна от това, което той тогава ми каза. Ти как мислиш,Ga3l? Променя ли се съдбата ни, ако изберем нещо друго?
Хм., ами според мен не е така. Има една приказка, че никой не може да избяга от съдбата си!  ;) А и моето вътрешно усещане е такова: мисля че по един или друг начин ще срещнеш хората, които трябва да срещнеш! Сега да не навлизам в подробности с наистина абсурди примери от моя живот.  :P  Но все пак виж какво ще ти каже и Христо де, допускам че може и да не съм права за това ..   :-\

Много интересен сън.
Години преди да родя моето момченце,го сънувах.
Беше русо момченце със сини очи на около 6 години.
Наистина момченцето ми е русо със сини очи.
Но друго ме притеснява и не знам дали да се притеснявам е това,че беше на 6 години.
Някакъв страх имам....дали няма да се случи нещо с мен,като той стане на 6? Или нещо с него???
Моля се на Господ.
Но пък го родих на датата 6  :)

Даа., mamma_mia аз точно с твоя сън направих аналогия и се надявах да се включиш.  :)  Но не можах да разбера кое по-точно те притеснява?! Някакво усещане ли имаш ?!   :-\   Всъщност мъжа ми преди време беше сънувал едно малко любопитно момиченце, което му задавало много въпроси, но не знам дали има някаква връзка между тези сънища..   :-\

Донякъде започнах да му се доверявам на сънищата, понеже наскоро имаше друг интересен сън. Сънува, че аз се опитвам да летя., а не мога. А това наистина е така, т.е се покрива много точно и с моите сънища - не мога да летя на сън от близо 10 години.  :P
 И такива ми ти работи със сънищата ..  :)

*

mamma_mia

« Отговор #6 -: Септември 22, 2009, 08:38:02 pm »
Нямам усещане ,просто този сън никога няма да го забравя.
Затова също си спомням,че беше на 6 годинки и може би прекалено много "ровичкам" какво що ;)

*

ga3l

« Отговор #7 -: Септември 22, 2009, 09:17:07 pm »
Нямам усещане ,просто този сън никога няма да го забравя.
Затова също си спомням,че беше на 6 годинки и може би прекалено много "ровичкам" какво що ;)

Да, разбирам. И мъжа ми казва същото. Мисля, че не трябва да търсиш нищо конкретно като информация относно възрастта ..   ;)    Хе хе, много ми харесва това че е решило да те информира предварително за появата си  ..  :P

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Септември 23, 2009, 11:56:05 am »
Да :) Вие също получавате информация от душата на детето според мен.
Просто още не е дошъл момента за да дойде при вас.
Но и това ще се случи някой хубав ден :)

*

ga3l

« Отговор #9 -: Септември 23, 2009, 12:17:26 pm »
Мдаа., вероятно е така.. Но защо все мъжа ми я получава тази информация- аз започвам да се чувствам леко пренебрегната ..  :P

mamma_mia, а в твоя сън имаше ли някакъв разговор или само се видяхте и това беше ..  ::)

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Септември 23, 2009, 01:50:47 pm »
Само го видях,стоеше прав до една стена.И знаех насън,че това е моето момченце :)

*

ga3l

« Отговор #11 -: Септември 23, 2009, 01:52:47 pm »
Ех., че красиво  ..   :)   :-*

*

mamma_mia

« Отговор #12 -: Септември 23, 2009, 02:04:48 pm »
ga3l  аз не съм прочела преди,защо си ходила при този Христо?Какво ти е казал тогава и защо ще ходиш пак?

Разбира се, ако не е тайна :-*

*

ga3l

« Отговор #13 -: Септември 23, 2009, 03:29:51 pm »
ga3l  аз не съм прочела преди,защо си ходила при този Христо?Какво ти е казал тогава и защо ще ходиш пак? Разбира се, ако не е тайна :-*

A не, не. Тя iris_n ходи при Христо. Аз само любопитствам.  :P 

..Съдбата ми сигурно се е променила сега и е съвсем различна от това, което той тогава ми каза. Ти как мислиш,Ga3l? Променя ли се съдбата ни, ако изберем нещо друго?

iris_n, снощи мислих по твоя въпрос.   ::)   Знаеш ли., мм има един принцип до който съм достигнала, на базата на моя опит и той се изразява в това, че всяко решение което човек взема на даден етап от живота си, доверявайки се на вътрешния си глас е възможно най-доброто решение за него!!! Опитвай се да се вслушваш по-често в гласа на сърцето си., задавай си правилните въпроси и търси отговорите вътре в себе си. Бъди уверена в стъпките, които предприемаш! Ако си сигурна в това, че на определен етап от живота си, си направила правилният избор, ще можеш да се изправиш пред всяко предизвикателство, което ти предостави съдбата и ще имаш силата да продължиш напред!  :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #14 -: Септември 23, 2009, 04:19:35 pm »
Благодаря ти, Gal3 за мнението. Наистина човек трябва да се чувства сигурен във всяка своя постъпка. Аз бях сигурна, че психически не можех повече да издържа и трябваше да напусна след 3 месеца мъки, обиди и унижения...

А това, което беше видял в чашата ми относно пътувания и граници се случи- след около месец и нещо преминах през 9 европейски държави, много граници много нещо  ;D
А не вярвах, че ще се случи -  нямаше никакви индикации за подобно нещо тогава. :o

Странното само е че ми каза, че ще имам пътувания 4 -6 години, а всъщност имах много пътувания по работа, но за кратък период от време. А и ми беше видял в чашата , че ще се откажа от работата макар че ми каза тогава да не се отказвам.И аз бях сигурна, че няма да се откажа, а впоследствие се отказах поради много причини... Предполагам, че няма да пътувам 4-6 год, както той се изрази...(нали се отказах).Или може и да се е объркал нещо с предсказанията...

*

ga3l

« Отговор #15 -: Септември 23, 2009, 06:02:50 pm »
Аз бях сигурна, че психически не можех повече да издържа и трябваше да напусна след 3 месеца мъки, обиди и унижения...

Eто това показва, че е било правилното решение! От тук насетне отваряш и започваш да четеш нова страница от книгата на живота си!  :P

Цитат
Предполагам, че няма да пътувам 4-6 год, както той се изрази...(нали се отказах).Или може и да се е объркал нещо с предсказанията...

Ами че всичко е възможно. Ама що пък тряя да са свързани точно с работа тия пътувания?! Може нещо с цел удоволствия и забавления ..  :P  Виж, ще си позволя още няколко съвета да ти дам, понеже усещам че си наистина объркана.  :)   Гледай мило момиче, на момента да взимаш каквото можеш от живота  - не се връщай в миналото и не мисли за бъдещето! Знам, че е много е примамливо и изкушаващо, но нищо кой знае какво няма да ти се изясни дори и да получиш някаква информация. Ще ти дам пример с мен: преди около 10 години една колежка от университета,  имаше някакви видения и ми каза че ще се омъжа във Варна за моряк. Така го изтълкува понеже мъжа, който видя носеше котва в ръката си.   :P  Ей така съм се смяла тогава на това, казах й че това е просто абсурдно- аз нямам нищо общо с този град., даже ми е неприятен. Е да, ама наистина се омъжих във Варна., мъжа ми не е моряк, а фотограф и не носи котва в ръцете си, а трипод ..  ;D ;D ;D   Така че  и на гадателите не се предоверявай излишно и ги слушай само с едното ухо!  ;)   :P

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #16 -: Септември 23, 2009, 06:23:00 pm »
Историята ти е много забавна и интересна.  ;D

Как само са се стекли нещата... :o

Може би само основните неща са от значение, всички подробности, както и старанието да се извлече от всяка казана дума смисъл съвсем не е правилната посока на мислене и начин на живот. Но тъй като вече съм решила да отида втори път основно заради страха, ще се възползвам от случая да ми гледа повторно. Аз съм си все любопитка,и нещата от живота толкова ме изкушават...все съм в търсене на нещо, ех живот... и на едно място много много не обичам да стоя( май е присъщо за стрелеца, все търся...понякога и аз не знам какво, но така казва сърцето ми :)

Га3л, ще ти пиша какво ново след като се прибера в неделя вкъщи.

*

ga3l

« Отговор #17 -: Септември 23, 2009, 07:24:55 pm »
Историята ти е много забавна и интересна.  ;D

Как само са се стекли нещата... :o

Mдаа., девойката наистина си имаше дарбата - всичко, което ми беше казала излезе истина.  ::)  Макар че аз не и вярвах много-много, то и по-добре де, инак като нищо по погрешка да се бях омъжила за някой моряк..  ;D ;D ;D

Цитат
Га3л, ще ти пиша какво ново след като се прибера в неделя вкъщи.

Непременно! Успех!   :)  :-*

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Септември 24, 2009, 03:27:28 pm »
ga3l, мила този сън по моему може да е свързан с това, което сте преживели. Имай предвид, че мъжете в такива моменти и тяхната мъка сякаш остава назад, а страдащата е жената ... не е така. Това е голям удар и за тях и изпитват дори вина дали нещо не са сторили, както трябва или пропуснали, когато е трябвало. Мисля, че това е породило съня му, не мисля, че не е готов, по-скоро се вълнува и очаква момента и ще бъде много щастлив, когато се случи, ще му олекне.
За теб разбира се това е една голяма мечта, но понякога си мислим, че само ние жените копнеем за този момент, а мъжете са безчувствени говеда.  :P Те не, че по някои въпроси не са, но просто това е техния начин да реагират на ситуацията.  :) Вероятно наистина насън те е посетил духа на твоето бъдещо дете и аз ти пожелавам да го срещнеш наяве в най-скоро време!!!   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ga3l

« Отговор #19 -: Септември 25, 2009, 06:50:02 am »
Имай предвид, че мъжете в такива моменти и тяхната мъка сякаш остава назад, а страдащата е жената ... не е така. Това е голям удар и за тях и изпитват дори вина дали нещо не са сторили, както трябва или пропуснали, когато е трябвало.

Aми да, допускам че може и да е така. Той мъжа ми го раздава непукист, ама знам ли какво му е в главата.  :-\

Цитат
Вероятно наистина насън те е посетил духа на твоето бъдещо дете и аз ти пожелавам да го срещнеш наяве в най-скоро време!!!  

Благодаря ти! И аз ще ти пожелая нещо, но ще го кажа на ум че да е по силно!    ;)  :-*