Аз бях сигурна, че психически не можех повече да издържа и трябваше да напусна след 3 месеца мъки, обиди и унижения...
Eто това показва, че е било правилното решение! От тук насетне отваряш и започваш да четеш нова страница от книгата на живота си!
Предполагам, че няма да пътувам 4-6 год, както той се изрази...(нали се отказах).Или може и да се е объркал нещо с предсказанията...
Ами че всичко е възможно. Ама що пък тряя да са свързани точно с работа тия пътувания?! Може нещо с цел удоволствия и забавления ..

Виж, ще си позволя още няколко съвета да ти дам, понеже усещам че си наистина объркана.

Гледай мило момиче, на момента да взимаш каквото можеш от живота - не се връщай в миналото и не мисли за бъдещето! Знам, че е много е примамливо и изкушаващо, но нищо кой знае какво няма да ти се изясни дори и да получиш някаква информация. Ще ти дам пример с мен: преди около 10 години една колежка от университета, имаше някакви видения и ми каза че ще се омъжа във Варна за моряк. Така го изтълкува понеже мъжа, който видя носеше котва в ръката си.

Ей така съм се смяла тогава на това, казах й че това е просто абсурдно- аз нямам нищо общо с този град., даже ми е неприятен. Е да, ама наистина се омъжих във Варна., мъжа ми не е моряк, а фотограф и не носи котва в ръцете си, а трипод ..

Така че и на гадателите не се предоверявай излишно и ги слушай само с едното ухо!