Здравей Гост

ТУРИСТ В "ОНЯ СВЯТ"

• 7 Отговора
  • 2851 Прегледи
*

veshti4ka

ТУРИСТ В "ОНЯ СВЯТ"
« -: Септември 23, 2009, 12:37:05 pm »
точно в първия час на 22 септември - есенното равноденствие сънувах много интересен сън, който и до момента трудно успявам да разгадая  ;D 

ето го и съня: бързах за погребение  ??? което в последствие се оказа, че е уж на моята баба, а тя реално е починала преди многоооо години като съм била малка. пристигам на гробищата а там ме чакат няколко духа /нямаше хора, а аз виждах и си контактувах с духовете все едно са хора/. единият дух искаше да се махна и ме побутна, но другите му се скараха. помолиха ме да придружа с тях душата на починалата в онзи свят и аз се съгласих /пусто мое съжаление към всички  ::) /. та летяхме си през един коридор и аз съм хванала отляво под ръка духът на починалата, а от дясно я държеше под ръка друг дух дето беше много приказлив  ;D стигнахме до една голяма врата, която отстрани беше стъклена, а по средата се ветрееха някакви прозрачни ленти /подобни на найлоновите ленти на хладилните стаи/. приказливият дух ми каза:
- не се притеснявай ако срещнеш лека съпротива при преминаването през вратата. това е така защото ти си жив човек.

та от другата страна на вратата имаше една стара жена с голям тефтер в ръцете и попита за имената. починалата си каза името и бъбривият дух също и възрастната жена отметна нещо в тефтера си. погледна ме и мен и аз си казах името, тя си погледна в тефтера отново и пак ме погледна искрено учудена, при което бъбривият дух и каза:
- аааааааа спокойно бе, тя е ТУРИСТ!

честно да ви кажа и на сън се хилих като отървана  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
та тогава преминахме през вратата и въпреки моите очаквания за съпротива усетих просто лек полъх като пролетен ветрец. след като преминахме попаднахме в нещо като фоае, което половината беше пълно със жълти пейки и голяма част от тях бяха една върху друга и ми мирешеше странно - като в болница. та двата духа седнаха на една пейка, а аз подвих крака на земята и си облегнах ръцете на пейката. тогава духът на починалата ми каза следното:
- на 8ми ще погребат в моя гроб един човек по погрешка /в погрешния гроб предполагам/. иди мойто момиче да му запалиш свещичка за да не се чувства самотен! - и духа на починалата пишеше нещо на листче хартия.

и тогава си отворих очите... като се събудих ми беше адски забавно, че посетих "оня свят" и много се чудих за какво точно иде реч...

таааа въпреки, че съм наясно с по-голямата част на символиката, съм искрено изненадана от този сън и особено от факта, че ме таксуваха като туристка  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  уф още се смея със сълзи на това...

някой има ли си на идея за какво иде реч  ???

*

ga3l

Re:ТУРИСТ В "ОНЯ СВЯТ"
« Отговор #1 -: Септември 23, 2009, 01:44:09 pm »
Моето скромно мнение по този сън е че няма какво да му се тълкува, т.е всичко си е 1:1 ..  :P 

Хм., ти обаче големи пътешествия си правиш нощно време., според мен изобщо немаш нужда от джакпота за околосветско ..   ;D

*

veshti4ka

« Отговор #2 -: Септември 23, 2009, 02:18:08 pm »
- на 8ми ще погребат в моя гроб един човек по погрешка /в погрешния гроб предполагам/. иди мойто момиче да му запалиш свещичка за да не се чувства самотен! - и духа на починалата пишеше нещо на листче хартия.

ами това? това ми звучи като заръка ???  ама кой 8ми, чий гроб, къде, какво  :o :o :o   те туй точно не ми е ясно от съня иначе другото си е ясно - пак съм брисала из астрала  ;D ;D ;D

*

ga3l

« Отговор #3 -: Септември 23, 2009, 03:35:24 pm »

ами това? това ми звучи като заръка ???  ама кой 8ми, чий гроб, къде, какво  :o :o :o   те туй точно не ми е ясно от съня иначе другото си е ясно - пак съм брисала из астрала  ;D ;D ;D

Да, наистина е малко объркано- хем някой ще бъде погребан по погрешка в нейния гроб, хем ще бъде самотен..  ::)  Абе за секи случай иди да запалиш една свещичка на 8-ми ..  :P 

На мен ми е малко странно и това че като цяло преобладаващото чувство е било весело ..  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Септември 23, 2009, 04:07:43 pm »
Да, наистина е малко объркано- хем някой ще бъде погребан по погрешка в нейния гроб, хем ще бъде самотен..  ::)  Абе за секи случай иди да запалиш една свещичка на 8-ми ..  :P  

На мен ми е малко странно и това че като цяло преобладаващото чувство е било весело ..  ::)

то и аз туй мисля да направя - на 8ми да ида до гробищата и ей така напосоки ще запаля на някой гроб свещичка и ще се помоля за тази заблудена душа от съня ми - току виж фанало дикиш  :P

а иначе за веселото чувство от съня обяснението е елементарно - СМЪРТ НЯМА има само преминаване от едно състояние в друго. това, че духа се е освободил от физическото тяло не е повод за рев и сълзи. ти като си съблечеш дрехите да ги переш ревеш ли  :P ::) ;D  просто духът си е отишъл наистина у дома в лоното Божие, а това е по-скоро повод за радост  :P  физическото тяло е просто дреха в прераждането  ;)

повода за плач в случаите на починал близък е факта, че със смъртта на някого ти губиш усещането което човекът ти е давал приживе. това ми намирисва на плач заради собственото ни его в случая...  преди да осъзная много от тези неща и аз съм ревала безутешно, но вече просто се опитвам да се "свържа" с духа на ментално ниво и да видя дали е добре - ако усещането ми за него е хубаво и аз съм спокойна... някак мноо взех да гледам философски-езотерично на нещата напоследък  :P

*

ga3l

« Отговор #5 -: Септември 23, 2009, 06:15:33 pm »
..повода за плач в случаите на починал близък е факта, че със смъртта на някого ти губиш усещането което човекът ти е давал приживе. това ми намирисва на плач заради собственото ни его в случая...  преди да осъзная много от тези неща и аз съм ревала безутешно, но вече просто се опитвам да се "свържа" с духа на ментално ниво и да видя дали е добре - ако усещането ми за него е хубаво и аз съм спокойна... някак мноо взех да гледам философски-езотерично на нещата напоследък  :P

Така е, но се постига много трудно., за съжаление. Аз например винаги съм гледала философски-езотерично на нещата и винаги съм била наясно, че смъртта е само преход. Но баща ми като си отиде усетих такааава неконтролируема болка .. не мога с думи да я опиша дори .. няколко часа след смъртта се разяри страхотна буря .. като при потоп .. е те това ми беше приблизително силата и на мойто чувство ..  :(    за щастие времето лекува всичко ..

*

veshti4ka

« Отговор #6 -: Септември 23, 2009, 06:49:34 pm »
Така е, но се постига много трудно., за съжаление. Аз например винаги съм гледала философски-езотерично на нещата и винаги съм била наясно, че смъртта е само преход. Но баща ми като си отиде усетих такааава неконтролируема болка .. не мога с думи да я опиша дори .. няколко часа след смъртта се разяри страхотна буря .. като при потоп .. е те това ми беше приблизително силата и на мойто чувство ..  :(    за щастие времето лекува всичко ..

Гали, зная че се постига много трудно... лично аз преди години когато татко почина, а аз бях до под кривата круша с езотериката, изпаднах в безтегловност. все едно бях в черна дупка - не виждах, не чувах, не чувствах, движех се в мъгла... и така седмици наред докато един ден всичко избухна с пълна сила... но и до ден днешен отказвам да отида на гроба му - просто за мен той не е там и точка. нося го в сърцето си винаги и той просто е с мен...

*

ga3l

« Отговор #7 -: Септември 23, 2009, 08:25:12 pm »
Mм., аз лично за себе си се съмнявам дълбоко, че някога ще успея да постигна хладнокръвие в подобни ситуации ..  :-\