И аз да кажа за моя Нептун. Нептун на 0 градуса в Козирог в съвпад с Луната в Стрелец. Нептун в 3-ти дом, Луната в края на 2-ри.
Риби ми управлява 5-ти дом. Там нямам планети.
- Съвпад на Нептун с Луната - емпатия. Имам емпатия. Понякога пророчески прозрения - май имам понякога. Тук не мисля, че имам да проработвам нещо.
- Нептун в тригон с Меркурий. Можело да даде някакви художествени наклонности. Като дете можех да рисувам хубаво, но на 13 годишна възраст спрях и оттогава не съм рисувала. Наскоро пробвах пак да рисувам, ама нивото ми е останало там, откъдето съм спряла - ниво на 13-годишна. Безсмислено е да се занимавам с рисуване. Други артистични наклонности нямам.
Давало талант за манипулиране на ума на хората

и естествена способност за разбиране на мотивите на другите. Мииии, може и така да е. Щом казват!

Добри способности за визуализация - така е, имам образно мислене. Визуализации, свързани със символи и архетипи. Тази част от тригона с Меркурий я усещам още от дете.
Давало самодостатъчност и насоченост навътре. При мен е така.
- Нептун в секстил с Плутон - положително използване на окултните сили, свобода на изразяването. При негативно използване - отхвърляне от обществото.
- Нептун в секстил с асцендента - човекът е грациозен, деликатен, има емпатия. Миии

да не се хваля, но е така - само понякога не съм много деликатна.

Човекът или е повлиян от другите или влияе на другите.
Магнетична способност да печелиш подкрепата на другите.
Според моите аспекти на Нептун би трябвало да имам известни пророчески способности и артистични също. Артистични нямам. Пророческите се проявяват от време на време, ама то при всеки е така.