По принцип винаги успявам да си тълкувам сънищата правилно(или почти винаги),но снощи сънувах нещо,което не мога да си обясня...
Сънувах,че намирам една тъмно синя котка с тъмно сини очи(в къщата на баба ми).Някой я стресна тази котка и тя избяга,а аз бях ужасно разочарована.Отидох дс мазето,където видях 2 кашона един в/у друг и от там се виждаха 2 големи очи.Помислих,че е котката и се затичах да видя,когато взех единия кашон от там литна гълъб :huh: След известно време разбрах,че котето се намира в София(аз съм от Варна)и че е много рядък и скъп вид,че такава котка струва межу 500 и 1200 лв :blink: Съответно пожелах да отида до София да си я взема,но майка ми не искаше. А междувременно имаше трети човек в съня ми,който желаеше да вземе котката,за да я продаде,а аз я исках с цялата си душа,някак необяснимо...Сялаш се бях влюбила в нея.И всъщност сънят ми свърши точно така-как са намерили котката и са се обадили на мен,за да я взема аз.
P.S. По принцип знам,че котката е символ на лицемерие,неверни приятели,но мисля,че тук в съня ми не беше в тази роля или поне не съм сигурна.