Здравей Гост

някой да ми помогне ако може

• 2 Отговора
  • 3123 Прегледи
*

хах

« -: Декември 04, 2004, 07:24:07 pm »
По принцип винаги успявам да си тълкувам сънищата правилно(или почти винаги),но снощи сънувах нещо,което не мога да си обясня...
Сънувах,че намирам една тъмно синя котка с тъмно сини очи(в къщата на баба ми).Някой я стресна тази котка и тя избяга,а аз бях ужасно разочарована.Отидох дс мазето,където видях 2 кашона един в/у друг и от там се виждаха 2 големи очи.Помислих,че е котката и се затичах да видя,когато взех единия кашон от там литна гълъб :huh: След известно време разбрах,че котето се намира в София(аз съм от Варна)и че е много рядък и скъп вид,че такава котка струва межу 500 и 1200 лв  :blink: Съответно пожелах да отида до София да си я взема,но майка ми не искаше. А междувременно имаше трети човек в съня ми,който желаеше да вземе котката,за да я продаде,а аз я исках с цялата си душа,някак необяснимо...Сялаш се бях влюбила в нея.И всъщност сънят ми свърши точно така-как са намерили котката и са се обадили на мен,за да я взема аз.
P.S. По принцип знам,че котката е символ на лицемерие,неверни приятели,но мисля,че тук в съня ми не беше в тази роля или поне не съм сигурна.

*

gostenka

« Отговор #1 -: Декември 05, 2004, 01:24:06 pm »
zdravei ! Mnogo interesen syn.vchera brat mi mi razkaza podoben ,no s bqla kotka ..i nasheto kuche..Synuval e kak kotkata e iskala da napadne kuchenceto mi ,i toi q hvanal i tq zapochnala da pishti kato chovek ,no i nie ne go razgadahme  :rolleyes:  

*

АН

« Отговор #2 -: Декември 05, 2004, 01:28:15 pm »
ясно, че за всеки случай ще имаш едно на ум тия дни за лицемерието...

а иначе...- котките са твърде окултен символ.....- всички качества, които символизират, явно някак като енергия ще са ти важни в настоящето...Можем да мислим, кои от добрите им качества трябва да проявим...Можем да мислим, кои от лошите им качества трябва да избягваме....

Можеш тия дни да помислиш как да отдадеш почит на котката..- така или иначе тя може би те насочва към нещо, което не разпознаваш или не изразяваш...Така може би ще привлечеш към себе си архетипната сила, която животното символизира...- може би все пак има отношение към емоциите ти....Общо взето всички животни на сън имат връзка с емоциите ни...