Здравей Гост

стелиумите в лъв,водолей,скорпион и телец

• 27 Отговора
  • 6536 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
стелиумите в лъв,водолей,скорпион и телец
« -: Септември 24, 2009, 03:09:11 am »
правя я , за да се пише конкретно и на точно място ;D.да е по-подредена къщичката ни ;D.нека споделим и за тях наблюденията си ,как и къде ,колко и кога и защосе усеща влиянието им.какви са посланията какво сме забелязали?как се отразяват транзитите?
все въпроси които ни вълнуват! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

Re:стелиумите в лъв,водолей,скорпион и телец
« Отговор #1 -: Септември 24, 2009, 07:28:24 am »
Ще следя темата,полезна е.
Аз имам стелиум в телец(10 дом венера,луна,марс),но не мога да кажа как ми се отразява.
Карирера не съм направила(може би защото стелиума продължава със сатурн(но е в близнаци 11 дом).
Ако може някой да ми разясни ;)

« Отговор #2 -: Септември 24, 2009, 07:57:49 am »
правя я , за да се пише конкретно и на точно място ;D.да е по-подредена къщичката ни ;D.нека споделим и за тях наблюденията си ,как и къде ,колко и кога и защосе усеща влиянието им.какви са посланията какво сме забелязали?как се отразяват транзитите?
все въпроси които ни вълнуват! :)
Два съвпада общо 4 планети в съзвездие тва спада ли към понятието стелиум
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

missKapriz

« Отговор #3 -: Септември 24, 2009, 08:29:18 am »
Имам позната с 5 планети в 4 дом-съвпад на Марс и Уран във Везни и Слънце,Меркурий и Юпитер в Скорпион-следват и още планети в Скорпи,но са в 5 дом и с по-голяма орбиса-първата -ретро Венера на 7 градуса от Юпитер и т.н-изобщо голям калабалък тука.Мога да кажа за нея,че е домакиня без педантичността на Девата-просто предпочита да купи тенджера отколкото обувки ;DСъщо и постоянно поправя нещо-типичната скорпионска пресметливост :P хич не и се дават пари горката ;D
 От  3-4 години се занимава с недвижими имоти-доста успешно бих казала.

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Септември 24, 2009, 08:43:52 am »
имам Венера, Юнона, Ерос, Церера, Асцедент, Юпитер и Меркурий във Водолей - написах ги по реда на разположение...

не зная точно как да ги усещам -  винаги съм била малко перната по тъча  ;D  вярвам в неща, в които другите не си и помислят да вярват, обичам свободата и спокойствието - такива ми ти водолейски лудости  ;D ;D ;D

« Отговор #5 -: Септември 24, 2009, 09:37:41 am »
   VІ-дом - Скорпион - започва с Вертекса, а стелиума ми е от Марс, Венера, Юпитер и Нептун във 2 градус на Стрелец. Това, което съм забелязала, че по някакъв начин привличам хора Скорпиони и асцеденти Скорпиони. Казвала съм го не един път - заобиколена съм от тях. Родата ми е пълна със Скорпиони, а приятелките ми - по значимите за мен асцеденти Скорпита. Съвсем скоро разбрах, че и шефа ми е с Асц-Скорпион. Само дето не разбрах аз ли имам нужда от тях или те от мен. Но разсъждавайки по пътя на логиката, явно аз им давам от своята скорпионска енергия, за да могат те да проявят своите Слънца и асцеденти.
   А в ІХ дом - Водолей - се намират Луна, СЛВ, МС и Ерос - не се брои за стелиум, но само да отметна за статистиката -  че мен ме привличат хора Водолеи, съвсем несъзнателно, може би защото трябва да си получа някои уроци от тях и да се науча да уважавам личната свобода на всеки.
  Много харесвам тази фраза - Жертвал бих живота си безвъзвратно за любов, любовта да дам за свободата съм готов!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #6 -: Септември 24, 2009, 02:59:28 pm »
Мъжът ми има стелиум в Скорпион в 3 ти дом. По реда-Веста, Юпитер , Венера , Слънце и са почти в съвпад с ИЦ. Не е лоша позицията, но точно отсреща на МЦ стои Сатурн в Телец и понякога обърква нещата.Редуваме възходи, падения и т.н. 
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #7 -: Септември 24, 2009, 03:02:23 pm »
   Е значи с мъжа ти сме набори, само дето той е Скорпи, а аз Коза. Възходи и падения колкото искаш....

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #8 -: Септември 24, 2009, 03:08:56 pm »
Връх и дъно. Това е положението. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 24, 2009, 08:55:48 pm »

а как се отразява стелиума на характера?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #10 -: Септември 24, 2009, 09:12:06 pm »
Мъжът ми има стелиум в Скорпион в 3 ти дом. По реда-Веста, Юпитер , Венера , Слънце и са почти в съвпад с ИЦ. Не е лоша позицията, но точно отсреща на МЦ стои Сатурн в Телец и понякога обърква нещата.Редуваме възходи, падения и т.н.  
  Е значи с мъжа ти сме набори, само дето той е Скорпи, а аз Коза. Възходи и падения колкото искаш....

Какво общо има стелиумът в Скорпион с редуването на възходи и падения?

Аз имам стелиум в Скорпион в 1-ви дом, заради който някои хора си мислят, че и асцендента ми е Скорпион, но той е Везни. Сигурно заради този асцендент от пръв поглед ставам симпатина на хората по необясними причини. Просто като ме видят и като си кажем нещо им ставам симпатична. Особено на малко по-възрастните, които биха могли да ми бъдат майки или баби. Това важи особено за жените. Дали заради Сатурн в 1-ви дом в опозиция на Венера в 7-ми, но на по-възрастните веднага им ставам симпатична. Но може да е заради доброто ми поведение и начин на говорене, които идват от Телец.

Със стелиум в Скорпион в 1-ви и Слънце, СЛВ и Хирон в 8-ми дом проявявам голям интерес към Скорпионските области от живота.

Имам и стелиум в Телец от Венера и Меркурий в 7-ми и Слънце в 8-ми. Един мой познат казва за Телците, че обичат хапка, пийка, тези три неща...  ;D ;D ;D

Скорпион и Телец имат много общи неща и обичам вкусното хапване, но мога и да се ограничавам, заради Сатурн в 1-ви. Мисля, че съм типичен Телец. Обичам спокойствието, не обичам да ме пришпорват да върша работа бързо и се изнервям, когато някой ме кара да правя нещо по-бързо, като съм сама вкъщи ми е много добре.
Обичам природата. Като малка събирах есенни листа и ги носех вкъщи, защото много ми харесваха различните и красиви цветове, а и формите им. Обаче имах кожна алергия към гниещите листа. Като малка от време на време гледах охлюви вкъщи, тъй като нямах домашен любимец. Събирах им трева и ги гледах няколко дни, а после ги пусках пак навън. ;D

« Последна редакция: Септември 24, 2009, 09:20:05 pm от Helo »

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 24, 2009, 09:27:51 pm »
хело,дай нещо повече като инфо за стелиумите и в телец и в скорпион.това с охлювите и листата ,може да се извади като инфо само от факта ,че венера е в телец :).дайнещо по-интересно...

*

Helo

« Отговор #12 -: Септември 24, 2009, 09:30:06 pm »
хело,дай нещо повече като инфо за стелиумите и в телец и в скорпион.това с охлювите и листата ,може да се извади като инфо само от факта ,че венера е в телец :).дайнещо по-интересно...

Ми, не се сещам какво. Сега не знам какво да ти описвам за себе си. Задай ми някакви конкретни въпроси, а аз ще ти отговоря.

*

Nebesna

« Отговор #13 -: Септември 24, 2009, 09:30:43 pm »
Бойко Борисов - стелиум в Лъв (Венера, Марс, Уран)

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 24, 2009, 09:33:36 pm »
Бойко Борисов - стелиум в Лъв (Венера, Марс, Уран)

в кой дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Септември 24, 2009, 09:45:22 pm »

юпитер,венера,слънце :o,на едно място :-X,какво по-хубаво?!концентриран късмет.закрила има човека,вероятно и много пътува...и добре комуникира и го прави с лекота,по отношение на близкото обкръжение.въобще обичан човек е.доста дълбок и магнетичен.

« Отговор #16 -: Септември 25, 2009, 09:31:20 am »
Аз имам такова нещо в Скорпион и въпеки,че Слънцето и Луната са във въздушни знаци определям себе си като Скорпион с почти всички положителни и отрицателни Скорпионски качества,което не се вижда на пръв поглед огнен ми е асц..
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #17 -: Септември 25, 2009, 09:32:27 am »

юпитер,венера,слънце :o,на едно място :-X,какво по-хубаво?!концентриран късмет.закрила има човека,вероятно и много пътува...и добре комуникира и го прави с лекота,по отношение на близкото обкръжение.въобще обичан човек е.доста дълбок и магнетичен.

Наистина е така. Много дълбок и магнетичен. Няма и следа от каквато и да била повърхностност или лекомислие.  :)

« Отговор #18 -: Септември 25, 2009, 10:05:55 am »
  Възходите и паденията са свързани с опозицията на стелиума със Сатурн, аз така си ги обяснявам нещата. При мъжа на Торони Сатурн разбрах че е бил на МС, а при мен е в 12 дом. Освен това афектирани са водни домове - кармични - при него ІV-където му е стелуима, а при мен 12 дом /където е Сатурн/ - което значи че всички тези възходи и падения са, за израстване на душата и дисциплина, наложена от Сатурн. Защото скорпионската енергия е много дълбока, рушаща на моменти и само Сатурн е способен да озапти положението...Но специално за мен аз си мисля, че съм овладяла тази енергия, а и си получих уроците, по време на транзита на Плутон през Скорпион. За това си мисля, че някои хора са блажени, че са били твърде малки, за да усетят влиянието на  подобен транзит през Скорпионски стелуим.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Септември 25, 2009, 11:17:12 am »
  Възходите и паденията са свързани с опозицията на стелиума със Сатурн, аз така си ги обяснявам нещата. При мъжа на Торони Сатурн разбрах че е бил на МС, а при мен е в 12 дом. Освен това афектирани са водни домове - кармични - при него ІV-където му е стелуима, а при мен 12 дом /където е Сатурн/ - което значи че всички тези възходи и падения са, за израстване на душата и дисциплина, наложена от Сатурн. Защото скорпионската енергия е много дълбока, рушаща на моменти и само Сатурн е способен да озапти положението...Но специално за мен аз си мисля, че съм овладяла тази енергия, а и си получих уроците, по време на транзита на Плутон през Скорпион. За това си мисля, че някои хора са блажени, че са били твърде малки, за да усетят влиянието на  подобен транзит през Скорпионски стелуим.

възходите и паденията според мен не са от опозето сатурн ;) :).всичко в наталната карта се намира на точното място и е поставено там/без значение коя е планетата/,с оглед програмата с която се ражда всеки индивид.
падни-стани не е ключова думичка за сатурн , а за уран!
сатурн държи нещата опозирайки ,дава стабилитет и не дава лекомислие.защото ,ако не беше там ,леле.....какъв лигльо щеше да е тоя мъж.следва да се търси уран .къде е ,какво управлява,как и какво аспектира....