Здравей Гост

стелиумите в лъв,водолей,скорпион и телец

• 27 Отговора
  • 6535 Прегледи
Re:стелиумите в лъв,водолей,скорпион и телец
« Отговор #20 -: Септември 25, 2009, 01:15:08 pm »
   Съгласна съм, аз този Уран все го пренебрегвам, а той винаги си е действал. За мъжа на Торони не знам как е положението с Уран, но при мен Уран е в V дом, а управлява ІХ и Х дом- Водолей или е съуправител, вече не знам кое е по-точно, както и че СЛВ и Луната ми са там.
  Разни проявления на скорпионска енергия -
  Като дете след несправедливо обвинение от брат ми, който е 3 години по-голям от мен, като ми падна пердето взех да го замерям с квото намеря, столове, чинии, накрая и с нож - изкарах му акъла.
  Като млада дама - след дълго очаквана среща, пропусната и пренебрегната от господина, нашата пощурява и в яростта си - в първото заведение, здраво почерпена и който мъж си киризя - лъхнат за отрицателно време. Марс е бесен, а Венерката комплексарка - един вид отмъщение на господина. И много други такива глупави постъпки...
  А отделно, че на млади години бях запленена от кактусите, бяха ми слабост. Както и като дете правих хербарии от буболечки, скакалци и пеперуди...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Септември 25, 2009, 02:19:32 pm »
Аз също имам стелиум в Телец,в 11-ти дом.Планетите,които се намират там са:Меркурий,Венера и Юпитер.Освен тях в този знак са ми и Локус Фортуна и Веста.
Ами какво да кажа,за този стелиум-телешкото си го имам.Обичам комфорта,яденето,пиенето,хубавите дрешки и т.н.Нищо човешко не ми е чуждо... :)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #22 -: Септември 25, 2009, 03:31:13 pm »
Връх и дъно. Това е положението. :)

а как се отразява стелиума на характера?

Ами странното е, че отстрани погледнато, с такъв стелиум човек би трябвало да е силна натура, но реално не е точно така. Нуждае се задължително от човек до себе си и съответно подкрепа. Трудно взима решения , затворен е и обръща голямо внимание на вътрешния си свят. Изключително чиста душа.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #23 -: Септември 25, 2009, 03:35:52 pm »
  Възходите и паденията са свързани с опозицията на стелиума със Сатурн, аз така си ги обяснявам нещата. При мъжа на Торони Сатурн разбрах че е бил на МС, а при мен е в 12 дом. Освен това афектирани са водни домове - кармични - при него ІV-където му е стелуима, а при мен 12 дом /където е Сатурн/ - което значи че всички тези възходи и падения са, за израстване на душата и дисциплина, наложена от Сатурн. Защото скорпионската енергия е много дълбока, рушаща на моменти и само Сатурн е способен да озапти положението...Но специално за мен аз си мисля, че съм овладяла тази енергия, а и си получих уроците, по време на транзита на Плутон през Скорпион. За това си мисля, че някои хора са блажени, че са били твърде малки, за да усетят влиянието на  подобен транзит през Скорпионски стелуим.

възходите и паденията според мен не са от опозето сатурн ;) :).всичко в наталната карта се намира на точното място и е поставено там/без значение коя е планетата/,с оглед програмата с която се ражда всеки индивид.
падни-стани не е ключова думичка за сатурн , а за уран!
сатурн държи нещата опозирайки ,дава стабилитет и не дава лекомислие.защото ,ако не беше там ,леле.....какъв лигльо щеше да е тоя мъж.следва да се търси уран .къде е ,какво управлява,как и какво аспектира....

Уран му е във втори дом във Везни в съвпад с Марс и опозиция с ЛУна и Хирон. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Септември 25, 2009, 08:33:19 pm »

[/quote]

Уран му е във втори дом във Везни в съвпад с Марс и опозиция с ЛУна и Хирон. :)
[/quote]

ето това носи възходите и паденията :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #25 -: Февруари 10, 2010, 09:08:04 pm »
Слагам ви една много интересна карта за разглеждане. Личността я познавам отблизо и имам поглед върху нея и живота й.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 10, 2010, 09:54:38 pm »
инти , контактна е тази личност. струва ми се ,че е доста нтересна ,защото ктелиума в скорпион е зает с много лични планети.
вного интуитивна личност ,доминираща и вероятно доволно отдадена на работата си.
мися ,че този стелиум в скорпион и опозицията му към сатурн в 12-ти , е показател за по-дълго пребиваване в чужбина или за работа с отговорни и сериозни чужденци.
наред с това ми се струва ,че сатурн в 12-ти и дава възможността ,да контролира емоцийте и партньорствата. нероятно е ограничавана.
всъщност това мъж или жена е?
във всеки случай е много силна и стабилна личност ,на която можеш да разчиташ !

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #27 -: Март 06, 2010, 05:28:38 pm »
И аз имам стилиум и Скорпион 4 планети но Слънцето и Луната са ми във Въздушни знаци.
В тази карта Слунцето и Луната не само са в Скорпион но и съвпад ......тва да не е някой вампир или нещо подобно.
Марсът кротук по принцип във Везни ама с този съвпад с Уран .Притежателя на картата ще да е много интересна и рядка птица.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent