Здравей Гост

стелиумите в рак,козирог,овен и везни

• 88 Отговора
  • 13796 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:стелиумите в рак,козирог,овен и везни
« Отговор #60 -: Декември 31, 2010, 05:34:07 am »

Над 3 планети в знака или в дома се приемат за стелиум.... :blink:

Аз имам 4ри планети в 4ти дом,обаче са 2 в козирог и 2 във водолей,така че има ли стелиум ? :-\

Е сори, ама немаш стелиум. Иска се поне три планети в орбис до 10 градуса , не е задължително  да са в съвпад, но трябва да са в един знак.
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 05:42:20 am от Инти »

« Отговор #61 -: Декември 31, 2010, 05:35:20 am »

Аз имам 4ри планети в 4ти дом,обаче са 2 в козирог и 2 във водолей,така че има ли стелиум ? :-\

Не мисля , че е стелиум..., ако са повече от 3...ДА!

Четири са общо в 4ти дом,само че не са в един и същи знак

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #62 -: Декември 31, 2010, 05:53:40 am »

И на мен Синухето ще ми разправя , че съм нямала стелиум в Стрелец. Ама не се и учудвам все пак е козирожки астролог, не Юпитериански, първите свиват орбиси, вторите разгъват   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А мен ще ме  броите ли за кардинален стелиум с марс, слънце  в овен и юпитер всички в 5 дом, ама юпи е влязъл с 1 градус в телеца. :o - други "кардиналки"си нямам,  камо ли пък на куп пък  и не познавам,  ;D
Иначе за сега след първата опозиция на сатурн към  марс - беше някак си тихо и спокойно за такава комбинация, ама ще видим скоро като дядо сатурн се върне пак до 12- тия градус и се види с марса ми., после ще се противопостави на слънцето и кой го знае кви му ги мисли.

Съпруга ми обаче има кардинална венера в овен и точно в момента сатурн е на един градус от точната опозиция.. Венера му управлява стелиум от планети в 5- ти където и слънцето и нещо го закъсва със здравето. Дедо сатурн нещо се е заканил и напарво се плаша.
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Декември 31, 2010, 05:58:33 am »

И на мен Синухето ще ми разправя , че съм нямала стелиум в Стрелец. Ама не се и учудвам все пак е козирожки астролог, не Юпитериански, първите свиват орбиси, вторите разгъват   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А мен ще ме  броите ли за кардинален стелиум с марс, слънце  в овен и юпитер всички в 5 дом, ама юпи е влязъл с 1 градус в телеца. :o - други "кардиналки"си нямам,  камо ли пък на куп пък  и не познавам,  ;D
Иначе за сега след първата опозиция на сатурн към  марс - беше някак си тихо и спокойно за такава комбинация, ама ще видим скоро като дядо сатурн се върне пак до 12- тия градус и се види с марса ми., после ще се противопостави на слънцето и кой го знае кви му ги мисли.

Съпруга ми обаче има кардинална венера в овен и точно в момента сатурн е на един градус от точната опозиция.. Венера му управлява стелиум от планети в 5- ти където и слънцето и нещо го закъсва със здравето. Дедо сатурн нещо се е заканил и напарво се плаша.

Nema SE pla6i6.... ;D..
Ножа е дървен.... :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #64 -: Декември 31, 2010, 06:00:30 am »

А мен ще ме  броите ли за кардинален стелиум с марс, слънце  в овен и юпитер всички в 5 дом, ама юпи е влязъл с 1 градус в телеца

Прочети предните постове и ще си отговориш сама ;)

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #65 -: Декември 31, 2010, 06:08:26 am »

А мен ще ме  броите ли за кардинален стелиум с марс, слънце  в овен и юпитер всички в 5 дом, ама юпи е влязъл с 1 градус в телеца

Прочети предните постове и ще си отговориш сама ;)

Айде и тука не се уредих ;D
Сега пък това си го нямам ;D

Цитат на: Марая link=topic
[/quote

Nema SE pla6i6.... ;D..
Ножа е дървен.... :P ;D ;D

Ти пък една опозиция и то на Сатурн да ме плаши - не
Ядосва ме че ми пипа на любимия Венерата ;D :wub:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Март 16, 2011, 06:13:17 am »
Стелиумите...как сте? :rolleyes: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #67 -: Март 16, 2011, 04:59:05 pm »
Изглежда и аз мога да се причисля към притежателите на кардинални стелиуми  ;D .Имам Уран, Сатурн и Нептун в козирог.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Март 16, 2011, 05:41:27 pm »
Изглежда и аз мога да се причисля към притежателите на кардинални стелиуми  ;D .Имам Уран, Сатурн и Нептун в козирог.

Не го приемам за стелиум... ;D

*

holanda

« Отговор #69 -: Март 16, 2011, 05:45:10 pm »

;D дисквалифициран

*Марайка,какво искаш да знаеш за стелиумите ,как се чувстват в момента..?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Март 16, 2011, 05:47:02 pm »

;D дисквалифициран

*Марайка,какво искаш да знаеш за стелиумите ,как се чувстват в момента..?  :rolleyes:

Има ли нещо интересно? :rolleyes: :-\

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #71 -: Март 16, 2011, 06:08:53 pm »
" Има ли нещо интересно? "
------------------------------------

Шъ орИвем форума, ако сЪ жалваме всички накуп  :mellow:

тъй - един по един  ;)

но КАРДИНАЛИТЕ не рИват - стискат зъби    :(
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 16, 2011, 06:12:53 pm »
" Има ли нещо интересно? "
------------------------------------

Шъ орИвем форума, ако сЪ жалваме всички накуп  :mellow:

тъй - един по един  ;)

но КАРДИНАЛИТЕ не рИват - стискат зъби    :(

Явно не рИват... ;D ;D
А така ми се искаше да подшушнат нещо...кое , как , защо? :rolleyes:
Не е речено , че трЕбе да се рИве.... ;D, може и нещо добро да има.... :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #73 -: Март 16, 2011, 06:18:19 pm »

има  ;)
помниш ли ,че преди ми писа за промени душевни и всякакви..е,има ги..права беше.. :wub:
много неща в различни направления се задействаха изведнъж..  :blink:
има изгледи да сбъдна някои свои желания и мечти  :blink:

това е последното минаване на Сатурн през асцендента и вероятно с него дойде готовността и разбирането за нещата,които ми предстоят.
чувства се финален процес в трансформацията... :blink: ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #74 -: Март 16, 2011, 06:25:29 pm »

има  ;)
помниш ли ,че преди ми писа за промени душевни и всякакви..е,има ги..права беше.. :wub:
много неща в различни направления се задействаха изведнъж..  :blink:
има изгледи да сбъдна някои свои желания и мечти  :blink:

Цитирам те, заради енергията, която струи от твоя пост ... да ме огрее и мен и да си слагам подобни подписи като твоя. :'( Нещо като да пипнеш коминочистач.  :-[ :wub:
« Последна редакция: Март 16, 2011, 06:30:01 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Март 16, 2011, 06:28:05 pm »

има  ;)
много неща в различни направления се задействаха изведнъж..  :blink:
има изгледи да сбъдна някои свои желания и мечти  :blink:
[/size]

това е последното минаване на Сатурн през асцендента и вероятно с него дойде готовността и разбирането за нещата,които ми предстоят.
чувства се финален процес в трансформацията... :blink: ;)

Много се радвам....за теб Лилавко! :kissd: ще ги сбъднеш! :wink2: :yahoo:

« Отговор #76 -: Март 16, 2011, 06:44:20 pm »
Ето ви още една карта с по мои виждания стелиум в Козирог и са позасегнати кардиналните знаци... :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Март 16, 2011, 06:46:07 pm »

има  ;)
много неща в различни направления се задействаха изведнъж..  :blink:
има изгледи да сбъдна някои свои желания и мечти  :blink:

Цитирам те, заради енергията, която струи от твоя пост ... да ме огрее и мен и да си слагам подобни подписи като твоя. :'( Нещо като да пипнеш коминочистач.  :-[ :wub:

Асол... :wub:

*

holanda

« Отговор #78 -: Март 16, 2011, 07:15:25 pm »

незнам дали и при теб е така,но за всичко си има подходящ момент.Глупаво е да искаме нещата непременно и да се вкопчваме в тях..кой знае дали изобщо ги искаме,

трябва само да намериш своя ритъм и с това ще знаеш кога да поемаш инциатива , и кога да изчакаш.А докато чакаш,дните си минават,с тях и нужните равносметки + вътрешна подготовка за реализирането на някоя мечта.Защото не става просто така да се юрнеш в живота с някакви уж ясни цели,когато дори не си подготвил място за тях в душата си.
А с намирането на този твой вътрешен ритъм, трудните моменти ще минават лесно,защото знаеш и усещаш необходимността от тях,усещаш и наближаващите последствия,които са най-доброто за теб..просто не трябва да ти пука толкова,имай си изискванията към живота,но не бъди строга към тях и себе си,
..и ще се случват в най-правилния момент,а ти ще го усещаш и оттам и пълнотата и увереността в живота,чийто смисъл дори не ти трябва да търсиш в екзистенциални въпроси..ще го чувстваш персонално..за себе си..това носи и осъзнаване на вътрешната цялостност..удоволетворението от самата личност..,а кой човек може да се споделя най-правилно,с точното количество,без да раздава необмислено и без да стиска за себе си ? Именно този,който знае колко има.Когато знаеш,искаш и да даваш,защото си в синхрон със себе си,с ''функциите'' на човешката природа...

няма изцяло лоши хора  :blink: от всеки можеш да изкараш добро.. :blink: :wub:

*

holanda

« Отговор #79 -: Март 16, 2011, 07:26:31 pm »
ще ги сбъднеш! :wink2: :yahoo:

мерсиии  :confuse3: дано !  :blink:  :wub: