Здравей Гост

транзитите на плутон през наталните домове

• 218 Отговора
  • 37147 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзитите на плутон през наталните домове
« Отговор #40 -: Септември 28, 2009, 01:38:18 pm »
Сега гледам аз...
Февруари 2014,т.е след 4 години близо-точен/!/ тригон с Юпи,после дълго време ще ходи напред-назад.Юпитер ми управлява 6-ти,а наталния ми е в 11-ти в съвпад с ЮЛВ ;)
Венерата ще ми я огрее точно 2019-та-след 9 години,тогава ще бъда,ако съм жива и здрава разбира се,на 43 години.Ами добре е,взех да се поуспокоявам. ;) ;D ;D ;D

точно! и всичко на време.след урановата опозиция ,след сатурновата опозиция ,нова и кармична ,осъзната любов!всичко по плутон е осъзнато! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Септември 28, 2009, 01:52:00 pm »

Одеве се чух по скапа с една приятелка,която уж не е ясновидка,но миналата година какви ми ги наговори,всичко стана така,както го каза.Чак не ми се верваше.Сега пак ми каза някои неща,които още преди тя да си отвори устата,съм ги видяла в хороскопа си като събития,че и като време на случване. Тя просто потвърди видяното от мен.Радвам се,че успявам на себе си да видя нещо.

Ама тя астроложка ли е?

Не,не е астроложка. Просто човек.

*

Skarlet

« Отговор #42 -: Септември 28, 2009, 01:54:55 pm »
опитвам се да разбера за транзита му през всичките домове :),чела съм всичко за него ,но ми се иска инфо от личния опит на всеки.
ти скарлет ,си ми виждала хороскопа и знаеш ,че моят опит по отношение на плутон е огромен.да не коментирам него сега ,щото ще стане като лекция за УДАРИТЕ на плутон.лошото е ,че голяма част от тях всеки от нас може да "омилостиви" или "олекоти" , ако има знания .......
споделения опит е голям помощник.от опит знам ,че при определени аспекти и транзити /особенно съвпади/плутон не споделя.сега обаче ,когато отмина от първия ми дом ми се иска да споделя моя опит и приема чуждия-така виждам уроците на плутон.обмен на инфо! ;) :)

Знам,че е важен личния опит и споделяне.Но истинско споделяне във форумите не може да има. Тук само си приказваме.И аз имам много опит с Плутон,пък и със Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Септември 28, 2009, 01:58:00 pm »
а аз мисля ,че именно затова е форума.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #44 -: Септември 28, 2009, 02:01:42 pm »
Какво мога да кажа аз за Плутон,ами имам си опит!На първо четене виждам,че съм преживяла съвпада му с моя Уран,Нептун и СЛВ и отделно опозиции/!/ с Венера,Меркурий,Юпитер и Слънце.Квадратури с Марс,Луна.Ами не е лош да ви кажа,преживяла съм ги,не ми е било леко,ама съм имала и страхотни,незабравими моменти.Така че,спокойно-ножа е дървен... :)
Само хъс и битка за живот!Това е спасението...

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Септември 28, 2009, 02:08:43 pm »
мия,какво е характерно за съвпада на плутон съвпад СЛВ? имаше ли събитие и какво ?

*

Skarlet

« Отговор #46 -: Септември 28, 2009, 02:10:07 pm »

И аз мисля така,но има хора,които не искат да споделят най-съкровените си тайни. Аз имам няколко много интерсни карти по темата,но нямам право да огласявам информацията, за съжаление. А биха били много полезни за изучаващите Плутон. Но ще продължим по нашия си начин темата.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #47 -: Септември 28, 2009, 02:17:25 pm »
Добре,Скарлет,ама на кой са тези карти?Ако са на някой от нас,кажи за кой и какво става дума.Аз лично нямам нищо против.Съгласна съм да бъда поставена на кръстосан разпит,ако ще бъде от полза.Какво виждаш,я кажи... :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Септември 28, 2009, 02:18:29 pm »

И аз мисля така,но има хора,които не искат да споделят най-съкровените си тайни. Аз имам няколко много интерсни карти по темата,но нямам право да огласявам информацията, за съжаление. А биха били много полезни за изучаващите Плутон. Но ще продължим по нашия си начин темата.  :)

колко жалко! :( в ерата на водолея да присъства плутоново влияние :(.
все си мисля,че ако споделения опит е по-голям и науката по-лесно ще бъде разбрана и "реабилитирана" . така ,когато бива обвивана в тайнственост и мъгла ,когато търсиме всичко по книгите ,когато не се учиме от опита губиме време ,губиме нерви и в никакъв случай не получаваме повече знания.

*

Skarlet

« Отговор #49 -: Септември 28, 2009, 02:19:42 pm »
Добре,Скарлет,ама на кой са тези карти?Ако са на някой от нас,кажи за кой и какво става дума.Аз лично нямам нищо против.Съгласна съм да бъда поставена на кръстосан разпит,ако ще бъде от полза.Какво виждаш,я кажи... :)

Е,не са разбира се,на хора от форума. Ако беше така,щях да подшушна или да дам знак.

*

Skarlet

« Отговор #50 -: Септември 28, 2009, 02:21:43 pm »

колко жалко! :( в ерата на водолея да присъства плутоново влияние :(.
все си мисля,че ако споделения опит е по-голям и науката по-лесно ще бъде разбрана и "реабилитирана" . така ,когато бива обвивана в тайнственост и мъгла ,когато търсиме всичко по книгите ,когато не се учиме от опита губиме време ,губиме нерви и в никакъв случай не получаваме повече знания.

Така е,но има много неща от съдбите на хората,които те трудно споделят,пък камо ли да ги изтипосаш във форум,като знаеш за какво става въпрос.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #51 -: Септември 28, 2009, 02:22:25 pm »
мия,какво е характерно за съвпада на плутон съвпад СЛВ? имаше ли събитие и какво ?

Марая,трудна работа ми е така,веднага да се сетя.Трябва да помисля и да върна времето назад.Тогава съм била някъде около 12-14 годишна.Освен,че е съвпаднал със СЛВ ми е опозиционирал и Юпитер.Трябва да седна и да напиша година,по година какво ми се е случило-по същественото.Преди ги бях записвала на един лист,но не мога да го намеря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Септември 28, 2009, 02:27:40 pm »
скарлет , като не знаем кои са и не ги познамаве ,какъв е проблема.за нас не са важни имената им , а картите и събитийноста продиктувана от тях. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Септември 28, 2009, 02:28:56 pm »

Марая,трудна работа ми е така,веднага да се сетя.Трябва да помисля и да върна времето назад.Тогава съм била някъде около 12-14 годишна.Освен,че е съвпаднал със СЛВ ми е опозиционирал и Юпитер.Трябва да седна и да напиша година,по година какво ми се е случило-по същественото.Преди ги бях записвала на един лист,но не мога да го намеря.

да се надяваме ,че мерка в телец ще проработи по-бързо ;D.сядай и пиши ,че е важно!

*

Uran

• 6041
« Отговор #54 -: Септември 28, 2009, 03:28:16 pm »
Плутон ми е правил съвпад само с 2 планети- Марс и Нептун.
При транзита му в/у Марс се промени отношението ми към мъжете и в частност към връзките (Плутон управлява 5 дом, Марс -10 ти и 5 дом). Другото характерно за този транзит беше, че ме тресяха едни кариеристични мераци, които мога да кажа, че ми отровиха 90-те години на миналия век. :) :)
При точния му съвпад с Нептун- в 5 дом, в радикса Нептун управлява 9-ти, се съгласих да взема за съпруг мъжа до мен  :) :) и това след ултиматум от негова страна ;D ;) ;).
Докато си транзитираше в 5 дом 2 пъти родих и т.н.
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 04:23:47 pm от Uran »

*

Helo

« Отговор #55 -: Септември 28, 2009, 03:35:32 pm »
споделения опит е голям помощник.от опит знам ,че при определени аспекти и транзити /особенно съвпади/плутон не споделя.сега обаче ,когато отмина от първия ми дом ми се иска да споделя моя опит и приема чуждия-така виждам уроците на плутон.обмен на инфо! ;) :)

ами сподели тогава, как ти се отрази в 1-ви ;D
макар, че това май е доста субективен фактор
докато транзитираше моя 12 дом имах по-интересен и емоционално богат живот
откак съвпадна с Нептун/Асц, респективно секстил Венера/Юпитер, после съвпад СЛВ и опозиция на Сатурн - всяка година умирам и се прераждам по една или друга причина
и е вярно, че много не обича да споделя...

Моят Плутон си е в 1-ви дом по рождение. Вярно е, че не обичах да споделям много, особено пък лоши неща. Даже като дете, никога не съм ходила да казвам: "Мамо, бабо, пък той ме обиди или наплю". Сама съм си решавала проблемите, ако съм могла и не съм ги споделяла дори с майка ми. Но пък и Плутон, както и други планети в 1-ви дом са ми в потайния Скорпион. Не разказвах на другите за себе си. Но пък и живота още тогава ме научи да не споделям с никого, защото винаги, когато не съм искала нещо да се споделя с друг, пък съм го казала на някого, после той го казва на другите и нерядко в мое присъствие. Но сега разбирам, че причината другите да правят това е била в положението на моите планети в 1-ви.

Обаче откакто транзитният навлезе в 3-ти дом - дома на комуникациите в мен се отприщи желание да споделям повече. И сега дълги години ще съм така, защото още е в началото на дома.

*

Helo

« Отговор #56 -: Септември 28, 2009, 03:38:23 pm »

При точния му съвпад с Нептун- в 5 дом, в радикса Нептун управлява 9-ти, се съгласих да взема за съпруг мъжът до мен  :) :) и това след ултиматум от негова страна ;D ;) ;).

Когато Плутон ти е бил в съвпад с Нептун промени ли се напълно твоята личност? Трябва да си започнала да се променяш и в края на транзита вече да не си била предишната личност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Септември 28, 2009, 04:09:56 pm »

ами сподели тогава, как ти се отрази в 1-ви ;D
макар, че това май е доста субективен фактор
докато транзитираше моя 12 дом имах по-интересен и емоционално богат живот
откак съвпадна с Нептун/Асц, респективно секстил Венера/Юпитер, после съвпад СЛВ и опозиция на Сатурн - всяка година умирам и се прераждам по една или друга причина
и е вярно, че много не обича да споделя...

имам плутон в 10-ти в съвпад с мц.първият му съвпад беше с нептун на 20гр.в скорпион в 12-ти.тежък и труден период.
след това премина асц.след това съвпадна с ЮЛВ , после с мерка ,после със слънце ,като направи квадратура м/у съвпадите с мерк. и слънце с нат.сатурн.след това продължи с квадрат към мц и иц ,към нат.уран и собст.си позиция.за капак направи опозе и на юпитер/нат./
раждах през цялото време ;D ;D,загубих мъже , загубих бизнес ,загубих много.....вечно се движех по ръба.но наред с това и доста неща ми донесе...

*

Uran

• 6041
« Отговор #58 -: Септември 28, 2009, 04:21:37 pm »

При точния му съвпад с Нептун- в 5 дом, в радикса Нептун управлява 9-ти, се съгласих да взема за съпруг мъжът до мен  :) :) и това след ултиматум от негова страна ;D ;) ;).

Когато Плутон ти е бил в съвпад с Нептун промени ли се напълно твоята личност? Трябва да си започнала да се променяш и в края на транзита вече да не си била предишната личност.
Промениме дотолкова, доколкото да разбера, че светът не е най-уютното място и правилата не са еднакви за всички ни. Уби всичко детско вмен :) :). Явно дотогава съм си мислила, че сама мога ако не да оправя света то поне действителността край себе си.
Станах  по-трезво мислеща и прагматична, абе....направо материалистка. ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Септември 28, 2009, 04:32:27 pm »
едно е сигурно ,след плутон нищо не е същото . ;) ::) :)