споделения опит е голям помощник.от опит знам ,че при определени аспекти и транзити /особенно съвпади/плутон не споделя.сега обаче ,когато отмина от първия ми дом ми се иска да споделя моя опит и приема чуждия-така виждам уроците на плутон.обмен на инфо!

ами сподели тогава, как ти се отрази в 1-ви 
макар, че това май е доста субективен фактор
докато транзитираше моя 12 дом имах по-интересен и емоционално богат живот
откак съвпадна с Нептун/Асц, респективно секстил Венера/Юпитер, после съвпад СЛВ и опозиция на Сатурн - всяка година умирам и се прераждам по една или друга причина
и е вярно, че много не обича да споделя...
Моят Плутон си е в 1-ви дом по рождение. Вярно е, че не обичах да споделям много, особено пък лоши неща. Даже като дете, никога не съм ходила да казвам: "Мамо, бабо, пък той ме обиди или наплю". Сама съм си решавала проблемите, ако съм могла и не съм ги споделяла дори с майка ми. Но пък и Плутон, както и други планети в 1-ви дом са ми в потайния Скорпион. Не разказвах на другите за себе си. Но пък и живота още тогава ме научи да не споделям с никого, защото винаги, когато не съм искала нещо да се споделя с друг, пък съм го казала на някого, после той го казва на другите и нерядко в мое присъствие. Но сега разбирам, че причината другите да правят това е била в положението на моите планети в 1-ви.
Обаче откакто транзитният навлезе в 3-ти дом - дома на комуникациите в мен се отприщи желание да споделям повече. И сега дълги години ще съм така, защото още е в началото на дома.