Мила Марая, в момента в който Плутон е бил в точен съвпад с ДСЦ-Стрелец, научих че майка е болна от рак, аз бях в Германия и живеех на семейни начала с Рибока и работех. Върнах се в началото на 2005г. и се заех с майка, първо операция и присъдата беше отсечена - 3месеца живот. Тя вярваше, че ако доживее 60-я си рожден ден ще живее дълго. А аз знаех, че точно тогава ще почине. До последно не й бяхме казали, че е болна от рак. Значи Плутон в съвпад с ДСЦ - почина майка ми. Нямаше кой да гледа сина ми за това се наложи да се прибера в България. Лятото на 2005г. заминах за 1 месец в Бодрум, там имах една стара и неизживяна любов. Но аз не пожелах да възобновявам връзката си. Есента отново заминах за Германия, но можах да остана само 3 месеца, нямаше кой да се занимава със сина ми. Върнах се в България, връзката ми с Рибока се влоши и сложихме край. Точно тогава тази несподелена и неизживяна любов - Водолейка се върна при мен в България. Само че той имаше нужда от приятелството ми /също изживяваше някаква криза в живота си/, а аз от любовта му, защото за мен беше много тежък период. Получих приятелско отношение, но не и любов и много ме болеше. Миналата година работих за него, стисках зъби, въпреки депресията в която успя да ме вкара още от първия ден. Много жестоко ме нарани...Но аз наивна и пълна с надежди /Нептун и Хирон на Луната ми - 2008г/. Ти ми писа, че с този господин сме си получили кармичните уроци /не знам само, по кое отсъди, че е така/. В момента Плутон е в съвпад с ретро Меркурия ми в Козирог в VІІ дом. Равносметката е че освен депресии от Водолейката, любов не получих, но аз съм си виновна. По-скоро получих отношение на внимание към много близък приятел. И сега с любовта ми от Германия - Рибока се срещнахме отново, страстите се разгоряха наново, след близо 3 г. раздяла и сега не знам накъде....Таааа съм се омотала яко и изхода ми се губи

. Какво ли ми предстои още ?