Здравей Гост

транзитите на плутон през наталните домове

• 218 Отговора
  • 37134 Прегледи
*

abroad

Re:транзитите на плутон през наталните домове
« Отговор #60 -: Септември 28, 2009, 04:33:26 pm »
едно е сигурно ,след плутон нищо не е същото . ;) ::) :)

май да...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Септември 28, 2009, 04:42:11 pm »
дали някой с транзитен плутон в 7-ми може да се похвали и сподели опит ::).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Септември 29, 2009, 12:13:22 am »
интересува ме ,ако някой има опит от транзита на плутон през 9-ти и 7-ми.много ще бъда задължена и ще се реванширам с каквото мога! :-[ :P :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Септември 29, 2009, 09:55:55 am »
   Мила Марая, в момента в който Плутон е бил в точен съвпад с ДСЦ-Стрелец, научих че майка е болна от рак, аз бях в Германия и живеех на семейни начала с Рибока и работех. Върнах се в началото на 2005г. и се заех с майка, първо операция и присъдата беше отсечена - 3месеца живот. Тя вярваше, че ако доживее 60-я си рожден ден ще живее дълго. А аз знаех, че точно тогава ще почине. До последно не й бяхме казали, че е болна от рак. Значи Плутон в съвпад с ДСЦ - почина майка ми. Нямаше кой да гледа сина ми за това се наложи да се прибера в България. Лятото на 2005г. заминах за 1 месец в Бодрум, там имах една стара и неизживяна любов. Но аз не пожелах да възобновявам връзката си. Есента отново заминах за Германия, но можах да остана само 3 месеца, нямаше кой да се занимава със сина ми. Върнах се в България, връзката ми с Рибока се влоши и сложихме край. Точно тогава тази несподелена и неизживяна любов - Водолейка се върна при мен в България. Само че той имаше нужда от приятелството ми /също изживяваше някаква криза в живота си/, а аз от любовта му, защото за мен беше много тежък период. Получих приятелско отношение, но не и любов и много ме болеше. Миналата година работих за него, стисках зъби, въпреки депресията в която успя да ме вкара още от първия ден. Много жестоко ме нарани...Но аз наивна и пълна с надежди /Нептун и Хирон на Луната ми - 2008г/. Ти ми писа, че с този господин сме си получили кармичните уроци /не знам само, по кое отсъди, че е така/. В момента Плутон е в съвпад с ретро Меркурия ми в Козирог в VІІ дом. Равносметката е че освен депресии от Водолейката, любов не получих, но аз съм си виновна. По-скоро получих отношение на внимание към много близък приятел. И сега с любовта ми от Германия - Рибока се срещнахме отново, страстите се разгоряха наново, след близо 3 г. раздяла и сега не знам накъде....Таааа съм се омотала яко и изхода ми се губи  :-X. Какво ли ми предстои още ?

*

missKapriz

« Отговор #64 -: Септември 29, 2009, 10:15:25 am »
от поста на дейзи се сетих да погледна Плутон,когато аз научих за рака на татко-тр.Плутон е бил в моя 3 дом, в тригон със Слънцето/бащата в 10,но пък 3 е 6 от 10-здравето на татко.Някакси обаче не ми се връзва този тригон с такава новина

« Отговор #65 -: Октомври 08, 2009, 03:17:59 pm »
Здравейте! В един сайт за хороскопи, с попълване на име, година, месец и дата на раждане за месец декември ми пише следното"ТРАНЗИТЕН ПЛУТОН В ОПОЗИЦИЯ С ПЛУТОН",  а по-долу  в графа любов и семейство ми пише" "В течение на човешкия живот аспекта не се среща"
 Малко се притесних... Какво значи това?

« Отговор #66 -: Октомври 08, 2009, 03:24:51 pm »
   Ако ко имаш този транзит....трябва да си приблизително на 90-94 години. Много добре за един дядо като теб да се ровичка из интернет и да не му трябват очила да се кьори в разни транзити  ;D ;D :P

« Отговор #67 -: Октомври 08, 2009, 03:31:34 pm »
Благодаря за отговора... Не съм дядо и се казвам Добрина. От писаното да разбера ли, че ми е време...

*

Asol

• 4140
« Отговор #68 -: Октомври 08, 2009, 03:35:54 pm »
За да се върне Плутон на първоначалната си позиция, са необходими 248 години. Опозицията е половината на това -  124 години. Ти на толкова ли си?  :o ;D :D За да имаш опозиция в момента на рожденния си Плутон, трябва в рожденната си карта да имаш Плутон в Рак.  :D Фактически е невъзможно да имаш подобна опозиция  :)
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 03:48:11 pm от Asol »

« Отговор #69 -: Октомври 08, 2009, 03:36:35 pm »
Здравейте! В един сайт за хороскопи, с попълване на име, година, месец и дата на раждане за месец декември ми пише следното"ТРАНЗИТЕН ПЛУТОН В ОПОЗИЦИЯ С ПЛУТОН",  а по-долу  в графа любов и семейство ми пише" "В течение на човешкия живот аспекта не се среща"
 Малко се притесних... Какво значи това?

Някъде нещо има сбъркано, не знам какво точно си гледала за Плутон и те верно са писали, че не се среща често, само при столетниците, защото Плутон е много бавна планета.

« Отговор #70 -: Октомври 08, 2009, 03:42:41 pm »
Плутон скоро ще ми е в съвпад с МС. Има ли някой, който е преживял този съвпад тук? Страх ме е и от съвпада на Плутон със Сатурн, и после с Луната, които ми се очертават малко по-нататък.

« Отговор #71 -: Октомври 08, 2009, 10:01:06 pm »
Как така умря и се роди отново... пък и не било страшно..  :o

*

crazy_666_999

« Отговор #72 -: Октомври 09, 2009, 12:44:22 pm »
В момента транзитния ми Плутон ми е в 7 дом и прави съвпад с наталния Уран...Четох че такъв тип съвпад дава доста промени в картата,но не мога да си обясня какво точно би могло да се промени...В смисъл транзитиращия ми Плутон по някакъв начин ще подтисне Уранът ми или....???? ???

« Отговор #73 -: Октомври 09, 2009, 02:32:25 pm »
В момента транзитния ми Плутон ми е в 7 дом и прави съвпад с наталния Уран...Четох че такъв тип съвпад дава доста промени в картата,но не мога да си обясня какво точно би могло да се промени...В смисъл транзитиращия ми Плутон по някакъв начин ще подтисне Уранът ми или....???? ???
Кой дом упр.Уран? Трансформацията ще бъде в сферата на личните или бизнес взааимоотношения. А причината ще търсиш в дома, който управлява Уран.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #74 -: Октомври 09, 2009, 03:14:36 pm »

Това е съвпад на две бавни планети, тоест много е вероятно да не окаже кой знае какво влияние в индивидуален план, освен ако наталният ти Уран не е в съвпад с Дсц., не е господар на някои от осите ти, не е подчертан чрез мажорни аспекти със светилата и възлите или не е включен в някаква тежка планетна конфигурация, която чрез Плутон да се задейства.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

crazy_666_999

« Отговор #75 -: Октомври 09, 2009, 07:23:56 pm »
Амиии ето я картата:
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/loveyouKD/09.gif
Lina_re май по-скоро клони към личните отношения ако не се лъжа де :)

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #76 -: Октомври 09, 2009, 10:53:35 pm »
След около 20тина дни ще кацне транзитния Плутон на наталния ми Нептун, 1ви градус в 5ти дом, Козиорг...някой има ли опит с Плутон върху Нептуна, и по-конкретно в 5ти дом...какво да чакам? Мъка и разбити илюзии в любовта ли? Че то досега бол с такива.... Аборт? Пази Боже! ...Какво? Моля за някои насоки, защото от литературата, с която разполагам има много малко инфо... а все пак Плутон ми управлява Слънцето и доста силно и лично ги усещам неговите транзити..  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Октомври 10, 2009, 03:34:49 am »
След около 20тина дни ще кацне транзитния Плутон на наталния ми Нептун, 1ви градус в 5ти дом, Козиорг...някой има ли опит с Плутон върху Нептуна, и по-конкретно в 5ти дом...какво да чакам? Мъка и разбити илюзии в любовта ли? Че то досега бол с такива.... Аборт? Пази Боже! ...Какво? Моля за някои насоки, защото от литературата, с която разполагам има много малко инфо... а все пак Плутон ми управлява Слънцето и доста силно и лично ги усещам неговите транзити..  :-\

аз съм много чувствителна като срещна нептун в 5-ти.нищо лично , просто споделям.акцента в близките години ще бъде дома през който вояжира плутон.нещо повече от 3 до 5 пъти ще премине през различни градуси в петия ти дом.......,любов ,деца ,творчество ,хазарт , зябавления ,там ще се наложи да тъсиш трансформацията .
какво управлява нептун в картата ти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Октомври 10, 2009, 03:40:37 am »
Амиии ето я картата:
http://i639.photobucket.com/albums/uu116/loveyouKD/09.gif
Lina_re май по-скоро клони към личните отношения ако не се лъжа де :)

кай на партньоство и начало на ново! проблеми за общи пари.свободата ,която ще търси партньоството във всичките му измерения ,ще доведе до сериозни проблеми и късане на връзки.ще бъдат свалени розовите очила ,ще паднат задъжките.....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #79 -: Октомври 10, 2009, 09:01:54 am »
  в момента в който Плутон е бил в точен съвпад с ДСЦ-Стрелец, научих че майка е болна от рак

Въххх...Дейзи...душко..., много ме притесни  :o

Плуто е точно на ДСЦ на сънът ми, а при мен
квадратира остта МЦ/ИЦ - лоша работа  :-X

Естествени минерали и амулети