Здравей Гост

транзитите на плутон през наталните домове

• 218 Отговора
  • 36983 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзитите на плутон през наталните домове
« Отговор #160 -: Ноември 25, 2009, 05:31:41 am »
като много "отворна" на тмата плутон :'( :'( :'( , да ви попитам за мнние, :'(
в момента плуто ми е на к2 , а все още продължават магарий и удари под кръста..,имам юпитер на 28 в близнаци ,дали аспекта от 3 гр. дори и разходящ дйства? писна ми от простотий.....

Транзитният Плутон няма сходящи аспекти в допустима орбиса в момента, обаче точно в този момент прогресивната ти Луна прави съвпад с киспудата на К2 - господарката на 8-ми дом е на куспидата на 2-ри. ...готви се да влезе в дома, Марая.

и си права ,имам да вземам много пари....,знам за какво става дума НЕБЕСНА! ТОЧНО В ТОЗИ МИГ Е АСПЕКТА!

СКАРЛЕТ ,ТИ СИ БИЛА ГОЛЯМА ЗАЯДЛИВКА БЕ,КАТО ВСИЧКИ РАЦИ! ЕДНА НАПРЕД ДВЕ НАЗАД!АЗ ДАЖЕ БЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА КАКВО СЕ ДЪРЛЯХМЕ С ТЕБ!
СЕГА ДА ТИ КАЖА НЕЩО......
ТРАНЗИТНИТЕ ПЛАНЕТИ ПРАВЯТ КВАДРАТ ВЕРНО Е ,АМА АКО ГО НЯМА НАТАЛА ,КЪВ КВАДРАТ ЩЕ ПОДЕЙСТВА.....НИКАКЪВ! ТОЧНО КАТО ПРИКАЗКАТА ;D ;D"ТЪКМО ДА Й ГО ВКАРАМ И ТЯ НЕ ДОЙДЕ!"
ВТОРО ТОВА СЪС СЪУПРАВИТЕЛИТЕ СИ ГО СЛАГАМ 15 СМ.ПОД ПЪПА,ЩОТО ,АКО ГО НЯМАШЕ УРАНА ОТКРИТ, САТУРН ЩЕШЕ ДА СИ ГО УПРАВЛЯВА. ;D ;D ;DУРАН НЯМА НУЖДА ОТ КОАЛИЦИЯ...... ;D ;D ;D И ОТ СЪДРУЖНИК ЩОТО ТОЙ Е СВОБОДОЛЮБИВ И НЕ ОБИЧА НЯКОЙ СИ ДА МУ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИ ИЛИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕГО! УРАН-СВОБОДА ,САТУРН ОГРАНИЧЕНИЯ! МИИИ,АЗ ОГРАНИЧЕН ВОДОЛЕЙ НЕ ПОЗНАВАМ!!!!!!
ТРЕТО ,ДА! И НУХЕ И НЕБЕСНА МИ ЗНАЯТ НАИЗУСТ ХОРОСКОПА И ТИ КАЗВАМ ,ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ! В Ъ О Б Щ  Е!  СТАВА ДУМА ЗА ДРУГИ НЕЩА ,ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИ ОТ ТОВА , КОЕТО КАСАЕ 2-РИ ДОМ!
ЧЕТВЪРТО , ДЕВИТЕ СА ПРАКТИЧНИ ,ПРАГМАТИЧНИ ,КОРЕКТНИ И АНАЛИТИЧНИ....,ДА ГАДНИ СА ПОНЯКОГА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РЕДА ,ЗАЩОТО ГО ОБИЧАТ , НО ЗЛОБА И ИНТРИГА , А И АЛЧНОСТ КАКВАТО ИМА РАКА  ПРИ ДЕВАТА НЯМА.....

ВИЖ КАК ПРЕДИЗВИКВАШ ХОРАТА-НЕ ТИ СТИГНАХ АЗ ,АМИ ЗАПОЧНА И ДРУГИТЕ......
КВО ДА ТЕ ПРАВЯ ,ЧЕ НЕ ПОЗНА!
КВО СИ РЕЧЕ-2-РИ ДОМ ПАРИ ,АЛА БАЛА-ДААА,АМА НЕ! НАЛИ ГОВОРИШШ ЗА ЦЯЛОТО......
ЕЕЕЕЙЙЙЙ ,ГОЛЯМА ЗАВИСТ ,ГОЛЯМО НЕЩО ,БРЕЙЙЙ!
 КАТО АСТРОЛОГ ПРЕДСКАЗАТЕЛЕН, ПАК НЕ ПОЗНА МОЖЕ ДА РАЗБИРАШ ОТ МЕДИЦИНСКА ,АМА......ОТ ПРЕДСКАЗАТЕЛНА  :o :o :o, АКО ЩЕ И 3 СЪУПРАВИТЕЛЯ ДА ПОЛЗВАШ НЯМАШ ЛИ СВИШЕ НИЩО НЕ СТАВА!
ВБЕСИЯВА МЕ ТОВА ,ЧЕ ВИНАГИ МИСЛИШ ,ЧЕ СИ ПРАВА . И ТИ ГРЕШИШ И ВСИЧКИ ГРЕШИМЕ ,АМА СЕГА ДА ОБИЖДАМЕ  ДЕВИТЕ....
ПРИИЯТЕН ДЕН! :P  
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 07:04:49 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #161 -: Ноември 25, 2009, 05:47:47 am »

тя говори вероятно за мунданния квадрат ::) ???,но ..... аз лично никога не се впечатлявам от мунданните аспекти ,когато говорим за астрология , а не за популярната и част или за ширпотреба :)

Квадратът може и да е мунданен,но куспидата ти на 2 дом не е мунданна и има планета - управител и тя е Сатурн.

КВАДРАТА Е МИНАЛ.....,ИМА ИНГРЕС НА ПРОГРЕСИВНА ЛУНА КАКТО ПИСА НЕБЕСНА.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Ноември 25, 2009, 05:52:13 am »
приемаш сатурн за съуправител на водолея :o?
би ли ми казала защо? ??? :o

В класическата астрология е така, няма нужда от обяснения.
В съвременната се вземат под внимание новите управители на знаците Скорпион, Водолей и Риби. Има и астролози, които продължават да работят с новия и стария управител на знака. Въпрос на избор. На който му липсват знания по класическа астрология, ще кара на преработени съвременни концепции. И сред тях има добри техники, които не са за подценяване. Добрият астролог, независимо с какви техники работи, успява да извлече необходимата му информация с познатите на всички техники, не са нужни авангардни такива. Всичко е до талант и усет.  :)

и още нещо- опит!

*

veshti4ka

« Отговор #163 -: Ноември 25, 2009, 07:00:10 am »
Адаш, може ли да помоля да намалиш малко това да се караш със Скарлета! не ми е приятно да влизам във форума и да чета грубости, обиди и нападки! не видях някой да е обиждал нечии приятели  ???  имате различия двете и не можете да ги изгладите, но това не е редно - да се изнася в общественото пространство! знам че имаш Слънце в 1 дом и то е лепнало доста от овнешките черти, ама моля те да го озаптиш малко  :'( :'( :'(  и мойто и по дирекции и по прогресии е в овен, ма съм му турила юздите... спрете се! грозно е! не е подобаващо за хора, които твърдят, че търсят духовното!  страшно много негативна енергия струи от темите вече и това ми идва в повече, а предполагам, че и на останалите не им се чете!

МОЛЯ ВИ - МИР!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Ноември 25, 2009, 07:10:02 am »
Адаш, може ли да помоля да намалиш малко това да се караш със Скарлета! не ми е приятно да влизам във форума и да чета грубости, обиди и нападки! не видях някой да е обиждал нечии приятели  ???  имате различия двете и не можете да ги изгладите, но това не е редно - да се изнася в общественото пространство! знам че имаш Слънце в 1 дом и то е лепнало доста от овнешките черти, ама моля те да го озаптиш малко  :'( :'( :'(  и мойто и по дирекции и по прогресии е в овен, ма съм му турила юздите... спрете се! грозно е! не е подобаващо за хора, които твърдят, че търсят духовното!  страшно много негативна енергия струи от темите вече и това ми идва в повече, а предполагам, че и на останалите не им се чете!

МОЛЯ ВИ - МИР!!!

МИ НЕ ВЛИЗАЙ И НЕ МЕ ЧЕТИ! ;D ;D ;D
ОБИДИ И НАПАТКИ НА ГОЛАТА ИСТИНА ЛИ КАЗВАШ? :)

*

veshti4ka

« Отговор #165 -: Ноември 25, 2009, 07:13:52 am »

аре ся и не влизай  :o   бах мааму  ши ма довършите вие двете  :-X :-\ :'(  не мога да знам истината, защото това което виждам са само нюанси  ;)

между другото да земеш да ми звъннеш /ако ми имаш номера/, че откак отървах телефона си в мивката и половината ми номера дадоха фира  :'(  трябва да говоря много сериозно с теб!!!

*

Skarlet

« Отговор #166 -: Ноември 25, 2009, 07:19:31 am »
Ако съм се включила в темата, то е защото Марая ревна гороломно от лошите и подмолни хора. Колкото и да й се стори чудно. Изобщо не съм имала намерение да се заяждам. Ти не каза за какво става дума въобще,Марая,а аз само предположих. Не съм се и опитвала да ти тълкувам в подробности хороскопа. Свободна си да пишеш и говориш каквото искаш,както по принцип,така и за мен.Той Бог вижда всичко. Завистта на мен ми е чужда,Марая. Пък и не виждам за какво мога да ти завиждам. За всеки има въздух под Слънцето. Може и да се обидиш отново,но не е зле да отидеш при психотерапевт.Твърде много избухваш. А по отношение на астрологията,нямам намерение да споря с велик астролог като теб. Остани си със здраве! Повече няма да се включвам в темите ти и да отговарям на постовете ти,щом ти преча. И без това съм зарината с работа.Нямам желание да изразходвам от енергията си за глупости.

*

Skarlet

« Отговор #167 -: Ноември 25, 2009, 07:21:27 am »

НапаТки или напаДки имаш предвид?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Ноември 25, 2009, 07:21:31 am »

аре ся и не влизай  :o   бах мааму  ши ма довършите вие двете  :-X :-\ :'(  не мога да знам истината, защото това което виждам са само нюанси  ;)

между другото да земеш да ми звъннеш /ако ми имаш номера/, че откак отървах телефона си в мивката и половината ми номера дадоха фира  :'(  трябва да говоря много сериозно с теб!!!

добре! слушам шефе!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #169 -: Ноември 25, 2009, 07:29:35 am »
Момичета,нИдейте така,бре,че и на мен ми става криво!И двете сте големи сладкиши!Нема смисъл да се плюем сега тука да ни гледат хората сеира!Всичко е наред,просто малко сме изнервени явно... :-*

*

Skarlet

« Отговор #170 -: Ноември 25, 2009, 07:35:40 am »
Момичета,нИдейте така,бре,че и на мен ми става криво!И двете сте големи сладкиши!Нема смисъл да се плюем сега тука да ни гледат хората сеира!Всичко е наред,просто малко сме изнервени явно... :-*

Mia, аз не съм изнервена изобщо,мило. Колкото до сеира.....кой каквото направи,го прави за себе си. Мисля,че е време да спра с коментарите изобщо и да си приказва кой каквото си иска.....сам със себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Ноември 25, 2009, 07:53:34 am »

НапаТки или напаДки имаш предвид?  ;D

;D ;D ;D ,напаДки ;D ;D ;D.
предлагам мир , права си за излишната енергия. много ме обиди и факта ,че "вадиш" избирателно неща от контекста на цяло изречение не един път , а много пъти не ти прави чест.
ноооо ,било каквото било. пиши , интересно ми е да чета всичко написано ,включвай се ,но бъди обективна , иначе нямам нищо против нито теб ,нито който и да било от форума , но както  казваш ти и Асан е ора.....

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #172 -: Ноември 25, 2009, 09:12:20 am »
Така и така темата е оспамена, та...абе хора що никой не харесва Девите бе  ;D Т'ва малко реторичен въпрос....Просто исках да споделя мое малко наблюдение, че "най-мразените" знаци във форума са Дева и Риби  :-\

"Никой не ме обича, аз съм ебати пича"  8) ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #173 -: Ноември 25, 2009, 09:15:27 am »
Защо?!Аз ги обичам Девите!Перфектно ми пасват на стелиума ми в Телец! ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #174 -: Ноември 25, 2009, 09:18:19 am »
Така и така темата е оспамена, та...абе хора що никой не харесва Девите бе  ;D Т'ва малко реторичен въпрос....Просто исках да споделя мое малко наблюдение, че "най-мразените" знаци във форума са Дева и Риби  :-\

"Никой не ме обича, аз съм ебати пича"  8) ;D
Мъжете дева са друга бира. ;D ;D
Има от тях големи работяги- симпатични хора, има и....такива пудри и претенции, че ти идва да вземеш една гьостерица и изобщо да не  ;D ;D гледаш къде удряш ;D ;D ;D
Всъщност с мъжете дева съм ОК, жените са ми дразнител, но толкова, колкото една муха може да бъде такъв. ;D ;D ;D
За рибите аз съм на друго мнение- нито са оплаквачки, нито пияндета( поне тези, които познавам).
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 09:22:25 am от Uran »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #175 -: Ноември 25, 2009, 09:22:44 am »
Аз съм имала гадже Дева.Пич и половина!Супер чист,облечен по последна парижка мода,работлив,парички вади,умен,що да не го харесвам?!Там проблема беше друг,ще трябва да навляза в друга тема. ;D
Виж за Рибите-супер ме дразнят,основно мъжете.Ама стига,че тази вече сме я коментирали... ;)
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 09:28:42 am от Мia21 »

*

Helo

« Отговор #176 -: Ноември 25, 2009, 09:23:23 am »
Така и така темата е оспамена, та...абе хора що никой не харесва Девите бе  ;D Т'ва малко реторичен въпрос....Просто исках да споделя мое малко наблюдение, че "най-мразените" знаци във форума са Дева и Риби  :-\

"Никой не ме обича, аз съм ебати пича"  8) ;D

Аз харесвам една Дева. Ето тази:  ;D

*

Helo

« Отговор #177 -: Ноември 25, 2009, 09:25:20 am »
Иначе имам приятели със стелиуми в Дева и това ме изненадва, защото повечето от тях са въздухари не само по зодия, но и по ум.  ;D ;D ;D

Но имат и здрав разум.  ::)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #178 -: Ноември 25, 2009, 09:26:25 am »
Ама стига,че пак ще я подкараме старата тема... ;)

Мда, не исках да почваме пак. :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #179 -: Ноември 25, 2009, 09:28:10 am »
Хело, туй по-горе Давид ли е бе?  :)
The Tea Party
Jeff Martin