като много "отворна" на тмата плутон
, да ви попитам за мнние,
в момента плуто ми е на к2 , а все още продължават магарий и удари под кръста..,имам юпитер на 28 в близнаци ,дали аспекта от 3 гр. дори и разходящ дйства? писна ми от простотий.....
Транзитният Плутон няма сходящи аспекти в допустима орбиса в момента, обаче точно в този момент прогресивната ти Луна прави съвпад с киспудата на К2 - господарката на 8-ми дом е на куспидата на 2-ри. ...готви се да влезе в дома, Марая.
и си права ,имам да вземам много пари....,знам за какво става дума НЕБЕСНА! ТОЧНО В ТОЗИ МИГ Е АСПЕКТА!
СКАРЛЕТ ,ТИ СИ БИЛА ГОЛЯМА ЗАЯДЛИВКА БЕ,КАТО ВСИЧКИ РАЦИ! ЕДНА НАПРЕД ДВЕ НАЗАД!АЗ ДАЖЕ БЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА КАКВО СЕ ДЪРЛЯХМЕ С ТЕБ!
СЕГА ДА ТИ КАЖА НЕЩО......
ТРАНЗИТНИТЕ ПЛАНЕТИ ПРАВЯТ КВАДРАТ ВЕРНО Е ,АМА АКО ГО НЯМА НАТАЛА ,КЪВ КВАДРАТ ЩЕ ПОДЕЙСТВА.....НИКАКЪВ! ТОЧНО КАТО ПРИКАЗКАТА
"ТЪКМО ДА Й ГО ВКАРАМ И ТЯ НЕ ДОЙДЕ!"
ВТОРО ТОВА СЪС СЪУПРАВИТЕЛИТЕ СИ ГО СЛАГАМ 15 СМ.ПОД ПЪПА,ЩОТО ,АКО ГО НЯМАШЕ УРАНА ОТКРИТ, САТУРН ЩЕШЕ ДА СИ ГО УПРАВЛЯВА.
УРАН НЯМА НУЖДА ОТ КОАЛИЦИЯ......
И ОТ СЪДРУЖНИК ЩОТО ТОЙ Е СВОБОДОЛЮБИВ И НЕ ОБИЧА НЯКОЙ СИ ДА МУ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИ ИЛИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕГО! УРАН-СВОБОДА ,САТУРН ОГРАНИЧЕНИЯ! МИИИ,АЗ ОГРАНИЧЕН ВОДОЛЕЙ НЕ ПОЗНАВАМ!!!!!!
ТРЕТО ,ДА! И НУХЕ И НЕБЕСНА МИ ЗНАЯТ НАИЗУСТ ХОРОСКОПА И ТИ КАЗВАМ ,ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ! В Ъ О Б Щ Е! СТАВА ДУМА ЗА ДРУГИ НЕЩА ,ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИ ОТ ТОВА , КОЕТО КАСАЕ 2-РИ ДОМ!
ЧЕТВЪРТО , ДЕВИТЕ СА ПРАКТИЧНИ ,ПРАГМАТИЧНИ ,КОРЕКТНИ И АНАЛИТИЧНИ....,ДА ГАДНИ СА ПОНЯКОГА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РЕДА ,ЗАЩОТО ГО ОБИЧАТ , НО ЗЛОБА И ИНТРИГА , А И АЛЧНОСТ КАКВАТО ИМА РАКА ПРИ ДЕВАТА НЯМА..... ВИЖ КАК ПРЕДИЗВИКВАШ ХОРАТА-НЕ ТИ СТИГНАХ АЗ ,АМИ ЗАПОЧНА И ДРУГИТЕ......
КВО ДА ТЕ ПРАВЯ ,ЧЕ НЕ ПОЗНА!
КВО СИ РЕЧЕ-2-РИ ДОМ ПАРИ ,АЛА БАЛА-ДААА,АМА НЕ! НАЛИ ГОВОРИШШ ЗА ЦЯЛОТО......
ЕЕЕЕЙЙЙЙ ,ГОЛЯМА ЗАВИСТ ,ГОЛЯМО НЕЩО ,БРЕЙЙЙ!
КАТО АСТРОЛОГ ПРЕДСКАЗАТЕЛЕН, ПАК НЕ ПОЗНА МОЖЕ ДА РАЗБИРАШ ОТ МЕДИЦИНСКА ,АМА......ОТ ПРЕДСКАЗАТЕЛНА

, АКО ЩЕ И 3 СЪУПРАВИТЕЛЯ ДА ПОЛЗВАШ НЯМАШ ЛИ СВИШЕ НИЩО НЕ СТАВА!
ВБЕСИЯВА МЕ ТОВА ,ЧЕ ВИНАГИ МИСЛИШ ,ЧЕ СИ ПРАВА . И ТИ ГРЕШИШ И ВСИЧКИ ГРЕШИМЕ ,АМА СЕГА ДА ОБИЖДАМЕ ДЕВИТЕ....
ПРИИЯТЕН ДЕН!