Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46469 Прегледи
*

Divna

Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #380 -: Ноември 14, 2010, 12:35:32 am »
Аурора , Съни ,Дивна ,Лили.... :'( ;D ;D :'(
Последен въпрос :'( ;D ;D , обещавам!
ЧЕСТНА МАРАЙСКА! :'(
ДА ПОВЯРВАМ ЛИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ?
БУРГАС
13.11.2010Г.
19:20 мин....

Аз не ти разбирам въпроса. За какво и на кого да повярваш?
Картата не си я направила по Кох и ПФ липсва също.
Виждам, че си афектирана, но се опитай да зададеш въпроса по-ясно, за да има ясен отговор.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #381 -: Ноември 14, 2010, 12:40:32 am »
Само коментирам, че със самолет не е далече Канада. А цената....може човек и частен полет да си поръча. Какъв е проблема?  :blink: Направи ми впечатление, че цената на билета до Отава е по-евтин почти два пъти от този до Филипините. :blink: Дивна, напълно съм наясно, че има значение с коя авиокомпания се лети, с коя класа и т.н. Налага ми се да пътувам служебно и имам представа.  :blink:

*

Divna

« Отговор #382 -: Ноември 14, 2010, 12:40:48 am »

Ти пък далече! Колко му е? Само да преплува Атланта и е при мен.  ;D

Със самолет никак не е далече, пък и не е чак толкова скъпо...доколкото си спомням някъде около 800-900 канадски долара. Или греша?  :rolleyes:

;D Аз се шегувах като казах да "преплува" океана. Така или иначе Марая ми разбра хумора.
Иначе не, не е далеч със самолет/около 8-9 часа полет/, без престоя при смяна на самолетите в някое от европейските летища. С престоя се увеличава значително.
Цената е различна. Зависи с коя авиокомпания пътуваш. Има значение през кой сезон пътуваш и кога ще закупиш билета, както дали ще е еднопосочен или двупосочен, в каква класа ще пътуваш, групово ли се пътува също и т.н. Всяка авиокомпания е автономна и тя определя цената на услугите и какво се включва в тях /храна, багаж, комфортност .../. От години цената не е падала под 1 000 $. Дори и с чехите е по-скъпо, а да не говорим за англичаните, немците, австрийците и холанците, които държат много на високото обслужване. Швейцарците също са изненадващо добри.
Зависи до коя точка на Канада се пътува и от кое летище на Канада също. В действителност много са факторите, които определят цената на полета.

Дивна , качих карта ...Ще бъда задължена , ако се включиш с тълкувание по казуса...
Май Новата година ще я посрещна в Канада! ;D

Добре си ми дошла!  ;D Какво по-хубаво от това! Тъкмо ще се видим на живо.  ;) Ще стъкнем един международен купон за Нова Година.  ;D

*

Divna

« Отговор #383 -: Ноември 14, 2010, 12:44:47 am »
Само коментирам, че със самолет не е далече Канада. А цената....може човек и частен полет да си поръча. Какъв е проблема?  :blink: Направи ми впечатление, че цената на билета до Отава е по-евтин почти два пъти от този до Филипините. :blink: Дивна, напълно съм наясно, че има значение с коя авиокомпания се лети, с коя класа и т.н. Налага ми се да пътувам служебно и имам представа.  :blink:

Отава е малко летище и там може да се направят прикачвания с американските авиолинии /в Торонто също, въпреки, че летището там е най-голямото в Канада/. Може цените да са по-ниски. Не споря.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #384 -: Ноември 14, 2010, 12:46:19 am »
Може цените да са по-ниски. Не споря.

Сигурно е така  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #385 -: Ноември 14, 2010, 12:48:42 am »
Аурора , Съни ,Дивна ,Лили.... :'( ;D ;D :'(
Последен въпрос :'( ;D ;D , обещавам!
ЧЕСТНА МАРАЙСКА! :'(
ДА ПОВЯРВАМ ЛИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ?
БУРГАС
13.11.2010Г.
19:20 мин....

Аз не ти разбирам въпроса. За какво и на кого да повярваш?
Картата не си я направила по Кох и ПФ липсва също.
Виждам, че си афектирана, но се опитай да зададеш въпроса по-ясно, за да има ясен отговор.

Да повярвам ли за последен път на....
Назован е по име!
Моля те качи я! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #386 -: Ноември 14, 2010, 12:49:34 am »

Отава е малко летище и там може да се направят прикачвания с американските авиолинии /в Торонто също, въпреки, че летището там е най-голямото в Канада/. Може цените да са по-ниски. Не споря.

Моя близка също пътува често до Канада....скоро си пристигна за съжаление по тъжен повод. Почина етърва ми - сестра й. Толкова се притеснявах за този период, пък не ми мина през ума, че в 9 дом е и дом на девер ми.

« Отговор #387 -: Ноември 14, 2010, 12:50:46 am »
Ти си му повярвала вече. :blink: Луната прави хубав разходящ аспект със Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #388 -: Ноември 14, 2010, 12:57:35 am »
Ти си му повярвала вече. :blink: Луната прави хубав разходящ аспект със Сатурн.

Или ....? Съм поискала....
Има съмнение, гложде ме , червейче е ....има нещо което ме кара да мисля , че е поредното предателство.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #389 -: Ноември 14, 2010, 01:02:25 am »
Вуте Искариодски?  ;D

Зодия ПИРАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
11.03.1967
16:35
София
 :'(
ПИРАНИЯ....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #390 -: Ноември 14, 2010, 01:06:03 am »
Марая, според мен вземи такова решение след като Венера се изправи. Сега мисли и претегляй. По хорара ще ти пиша утре. Хубава вечер.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #391 -: Ноември 14, 2010, 01:07:34 am »
Марая, ясно се вижда, че в дома ти има преговори.
В момента Венера е ретро и е в 5ти дом - върнала си се към спомените си.
Явно при него е настъпил голям поврат /Плутон в съвпад на асцендента му/.
Той е в къщата ти /Сатурн в 4тия ти дом/ и явно се чувства добре там.
Луна е в разходящ тригон със Сатурн - явно ти вече си взела решението.
Твоят управител на 5ти дом е на трон по знак и е в 5ти дом, но е ретрограден, а неговия упр. на 5ти дом е в негов 12 в съвпад с Меркурий ... дали е искрен, само той си знае. Управителите на двата 5ти дома са в полуквадратура - тежък аспект /поне аз така го усещам/.
Марая, ти имаш нужда от любов и излъчваш любов, но дали той е в състояние да ти я даде ... честно ще ти кажа - незнам.Внимавай с тая ретро Венера и с тая Луна в съвпад с Нептун. Сякаш не си съвсем обективна в преценките си в момента.

*

Марая

• 28287
« Отговор #392 -: Ноември 14, 2010, 01:10:37 am »
Зодия ПИРАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
11.03.1967
16:35
София
 :'(
ПИРАНИЯ....
Какво правиш тогава с пираня? ;D

АС съвпад с Регул  :-\

В точен квадрат с моя скорпионски АСЦ в съвпад с ТОЛИМАН! :( :( :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #393 -: Ноември 14, 2010, 01:26:56 am »
REGUL/TOLIMAN ;D
Аз няма да сложа инфото Крис , за да не обвиняват първодомното слънце в Стрелец....
Има инфо...., много! И не само в нета...Щото в нета все още не слагат инфото робокопи , а *ОРА... :P ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #394 -: Ноември 14, 2010, 01:31:33 am »
Kакво се оплакваш има Марс в Скорпион. ;D

Разположението на Луните ми харесва.  ;)

Mars e retro...на 135 от слънце.... ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #395 -: Ноември 14, 2010, 01:41:19 am »
Марая, ясно се вижда, че в дома ти има преговори.
В момента Венера е ретро и е в 5ти дом - върнала си се към спомените си.
Явно при него е настъпил голям поврат /Плутон в съвпад на асцендента му/.
Той е в къщата ти /Сатурн в 4тия ти дом/ и явно се чувства добре там.
Луна е в разходящ тригон със Сатурн - явно ти вече си взела решението.
Твоят управител на 5ти дом е на трон по знак и е в 5ти дом, но е ретрограден, а неговия упр. на 5ти дом е в негов 12 в съвпад с Меркурий ... дали е искрен, само той си знае. Управителите на двата 5ти дома са в полуквадратура - тежък аспект /поне аз така го усещам/.
Марая, ти имаш нужда от любов и излъчваш любов, но дали той е в състояние да ти я даде ... честно ще ти кажа - незнам.Внимавай с тая ретро Венера и с тая Луна в съвпад с Нептун. Сякаш не си съвсем обективна в преценките си в момента.

Bog ми е свидетел , такива преговори никога не съм водила!Н И К О Г А !
Нямам празно в преговори , стига да искам да го има договора....
Това са други преговори със сърцето ми...вече съм изчерпана ..... :( и на мен ми е нужно да заредя батериите.....Няма такава любов! Луда , дива и силна...както и няма толкова болка , тъга и желание за промяна....

От това ме е страх!От тая ретро Венера....., Луна/Нептун- висшата октава на луната е Нептун...., той търси чувствата ми , емоциите ми .....Дивна въпрос на часове е ..., аз съм друга...просто АЗ НЕ СЪМ АЗ! :'( :'( :'(
ИСКАМ , НО НЕ МОГА!НЕЩО СЕ СЛУЧИ.... :'( :blink: :blink: :'(

*

Divna

« Отговор #396 -: Ноември 14, 2010, 01:48:42 am »
Марая, искаш да му повярваш ли?

Давала ли си му шансове? Той възползвал ли се е от тях? Показвал ли ти е, че е отговорен и любящ съпруг?
Като си се завръщала в миналото, вземи изкарай всичко на повърхността. Така ще съумееш да вземеш правилното /за теб/ решение.

Ако тоя мъж те прави щастлива, тогава бъди с него. Животът е твой и ще бъде такъв, какъвто ти си го направиш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #397 -: Ноември 14, 2010, 02:00:31 am »

Давала ли си му шансове? Той възползвал ли се е от тях? Показвал ли ти е, че е отговорен и любящ съпруг?
Като си се завръщала в миналото, вземи изкарай всичко на повърхността. Така ще съумееш да вземеш правилното /за теб/ решение.

Ако тоя мъж те прави щастлива, тогава бъди с него. Животът е твой и ще бъде такъв, какъвто ти си го направиш.

Дивна Уран беше в/у Слънцето , в/у луната му , опозираше  себе си...В момента Юпитер е в/у Луната му....
Той е болен..., просто е болен....
Шансове....само един....И съжалявам....
Мъжете са слаби , много чувствителни и много раними....Мъжете са просто деца!

*

Divna

« Отговор #398 -: Ноември 14, 2010, 02:07:02 am »

Дивна Уран беше в/у Слънцето , в/у луната му , опозираше  себе си...В момента Юпитер е в/у Луната му....

Е, хайде сега! Твоят Вуте като не е истински мъж, това не значи, че няма такива.

И мъжете имат души, така че и те са раними. Това, че не умеят да изразяват емоциите си като нас жените, не означава, че са безчувствени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #399 -: Ноември 14, 2010, 02:12:30 am »

Е, хайде сега! Твоят Вуте като не е истински мъж, това не значи, че няма такива.

И мъжете имат души, така че и те са раними. Това, че не умеят да изразяват емоциите си като нас жените, не означава, че са безчувствени.

Това казвам!

Аз приключих с това.... :blink: