Ти пък далече! Колко му е? Само да преплува Атланта и е при мен.
Със самолет никак не е далече, пък и не е чак толкова скъпо...доколкото си спомням някъде около 800-900 канадски долара. Или греша? :rolleyes:

Аз се шегувах като казах да "преплува" океана. Така или иначе Марая ми разбра хумора.
Иначе не, не е далеч със самолет/около 8-9 часа полет/, без престоя при смяна на самолетите в някое от европейските летища. С престоя се увеличава значително.
Цената е различна. Зависи с коя авиокомпания пътуваш. Има значение през кой сезон пътуваш и кога ще закупиш билета, както дали ще е еднопосочен или двупосочен, в каква класа ще пътуваш, групово ли се пътува също и т.н. Всяка авиокомпания е автономна и тя определя цената на услугите и какво се включва в тях /храна, багаж, комфортност .../. От години цената не е падала под 1 000 $. Дори и с чехите е по-скъпо, а да не говорим за англичаните, немците, австрийците и холанците, които държат много на високото обслужване. Швейцарците също са изненадващо добри.
Зависи до коя точка на Канада се пътува и от кое летище на Канада също. В действителност много са факторите, които определят цената на полета.