Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46451 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #360 -: Ноември 13, 2010, 08:47:22 pm »
Лили , праща ти поздрави и пита имаш ли нещо за почистване у Вас ;D ;D :wub:

О, да, да!  :97:
Тъкмо навреме питаш, днес ми е ден за чистене. Такава кочина е вече, скоро ще заприлича на обор.
Ама като е решил да мете, да вземе да измете и кучетата, хич няма да се разсърдя. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #361 -: Ноември 13, 2010, 09:00:56 pm »
Лили , праща ти поздрави и пита имаш ли нещо за почистване у Вас ;D ;D :wub:

О, да, да!  :97:
Тъкмо навреме питаш, днес ми е ден за чистене. Такава кочина е вече, скоро ще заприлича на обор.
Ама като е решил да мете, да вземе да измете и кучетата, хич няма да се разсърдя. ;D

Чудесно ;D , ще му предам....,че има условие за измитане и на кучетата..... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #362 -: Ноември 13, 2010, 09:12:07 pm »
Марая, аз мога ли да се наредя на опашката. Като е почнал да чисти наред твоя Вуте, нека прескочи да ми избърше прозорците.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #363 -: Ноември 13, 2010, 09:17:56 pm »
Марая, аз мога ли да се наредя на опашката. Като е почнал да чисти наред твоя Вуте, нека прескочи да ми избърше прозорците.  ;D

А аааа , Не ! Ти си много далеч , а и там ще му хареса :rolf: , отиде ли  ми градинаря в Канада -няма връщане.... :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #364 -: Ноември 13, 2010, 09:18:52 pm »
Maрая, преди 2 дни ми беше хрумнало да си скъся макетното ножче.
 И така натиснах го като последния лаик в земята, обаче не уцелих очертанието за скъсение и съответно то се счупи не както трябва и леко накриво, а счупеното прарче хвръкна на около метър, докато го вземах и забелязах капка кръв на долната, външна част на палеца ми, зачудих се, защото не изпитвах болка и установих, че счупеното парче ме е клъцнало леко, и се сетих за това, което ми каза ден по-рано.   :-[

Минало е ,  :wub: Юнак без рана не може! :blink:

*

Divna

« Отговор #365 -: Ноември 13, 2010, 09:29:27 pm »

А аааа , Не ! Ти си много далеч , а и там ще му хареса :rolf: , отиде ли  ми градинаря в Канада -няма връщане.... :wub: :wub:

Ти пък далече! Колко му е? Само да преплува Атланта и е при мен.  ;D Океана сега може и да е позамръзнал малко ама ще се справи, нали е МЪЖ.  ;D
Споко, ако ти обича градината ще се върне. Аз така или иначе нямам градина и де да знаеш може скучно да му стане.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #366 -: Ноември 13, 2010, 09:38:47 pm »

Ти пък далече! Колко му е? Само да преплува Атланта и е при мен.  ;D Океана сега може и да е позамръзнал малко ама ще се справи, нали е МЪЖ.  ;D
Споко, ако ти обича градината ще се върне. Аз така или иначе нямам градина и де да знаеш може скучно да му стане.  :P

Аз разказвах ли ти? :-[
Май не!
Летиме за Карибите преди години...Отиваме с мои бивш юрисконсулт /страшно лъвче и много се обичаме -рак/ и жена му...На летището в Амстердам се напи на мотика от шубе...Качихме се в самолета все пак първа класа дълъг полет....ИЗТРЕЗНЯ много бързо , започна да ми обяснява как сега падаме , отиваме във водта как ставаме храна за рибите.... ;D ;D ;D ;D И така след дуднене около 2 часа му викам заспивай веднага или сядай от вътре- няма да паднем успокой се! По едно време вика , поне ще умрем заедно- Пуста рибешка мечта!
Викам , ааа Не брато не си познал , първо ти , аз след теб! ;D
Шубе го е да лети сам... :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #367 -: Ноември 13, 2010, 10:00:52 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=6nF2ULZHuxU&feature=related
 :( :(  :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=X5NzOJxPMGo&feature=related

:'( :'(
Празно е!!!!!
Ще се напълни ли отново извора? :rolleyes: :-\

http://www.youtube.com/watch?v=4ncnn_I6pOY&feature=related

Накъде в неделя? :rolleyes: :unsure: ;D
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 10:06:32 pm от Марая »

*

Divna

« Отговор #368 -: Ноември 13, 2010, 10:32:52 pm »

Аз разказвах ли ти? :-[
Май не!
Летиме за Карибите преди години...Отиваме с мои бивш юрисконсулт /страшно лъвче и много се обичаме -рак/ и жена му...На летището в Амстердам се напи на мотика от шубе...Качихме се в самолета все пак първа класа дълъг полет....ИЗТРЕЗНЯ много бързо , започна да ми обяснява как сега падаме , отиваме във водта как ставаме храна за рибите.... ;D ;D ;D ;D И така след дуднене около 2 часа му викам заспивай веднага или сядай от вътре- няма да паднем успокой се! По едно време вика , поне ще умрем заедно- Пуста рибешка мечта!
Викам , ааа Не брато не си познал , първо ти , аз след теб! ;D
Шубе го е да лети сам... :rolf:

;D Има хора, които се страхуват много. Майка ми също я е бъзе. И не иска да дойде. Все се оправдава, че не знае чужди езици и ще се загуби на летището.  ;D Чака ме аз да си отида, а на мен ми се иска тя да се разходи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #369 -: Ноември 13, 2010, 10:55:47 pm »
Дааа , фобии от високо...Дивна!
За това някои хора вечно са на земята.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=-YFb641O8dc&feature=related

Nqma край Дивна!  :41: :33: :kissd:

*

Divna

« Отговор #370 -: Ноември 13, 2010, 11:05:19 pm »
Абе Марая, каква е тая Джена където я пускаш днес?
Тоя Вуте тия дни съвсем ти е развалил вкуса.  :-[

Я горе главата! Като ти е омръзнало от нещо - късаш с него и толкоз. Какво си се впуснала в спомени, които те карат само да страдаш!

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Ноември 13, 2010, 11:15:29 pm »
Абе Марая, каква е тая Джена където я пускаш днес?
Тоя Вуте тия дни съвсем ти е развалил вкуса.  :-[

Я горе главата! Като ти е омръзнало от нещо - късаш с него и толкоз. Какво си се впуснала в спомени, които те карат само да страдаш!

Zle sym , no za malko..... :'( Шибан ЮЛВ в съвпад с управителя на 7-ми....Мeркуриййй....., мразя го това мръсно хермафродитче! :angry:
Имам и меркуриев възврат!!!!
Джена си е Джена , тя е част от реалността....Офффф................ ;D :unsure: :rolleyes:
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 11:22:09 pm от Марая »

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #372 -: Ноември 14, 2010, 12:08:12 am »

Ти пък далече! Колко му е? Само да преплува Атланта и е при мен.  ;D

Със самолет никак не е далече, пък и не е чак толкова скъпо...доколкото си спомням някъде около 800-900 канадски долара. Или греша?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #373 -: Ноември 14, 2010, 12:15:26 am »

Със самолет никак не е далече, пък и не е чак толкова скъпо...доколкото си спомням някъде около 800-900 канадски долара. Или греша?  :rolleyes:

Цената няма значение.... ;D Евтиното винаги излиза по-скъпо!
Или...., аз не съм толкова богат , за да си купувам евтини неща! ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #374 -: Ноември 14, 2010, 12:23:33 am »
Аурора , Съни ,Дивна ,Лили.... :'( ;D ;D :'(
Последен въпрос :'( ;D ;D , обещавам!
ЧЕСТНА МАРАЙСКА! :'(
ДА ПОВЯРВАМ ЛИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ?
БУРГАС
13.11.2010Г.
19:20 мин....

*

holanda

« Отговор #375 -: Ноември 14, 2010, 12:26:36 am »
Любов да има !!!  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #376 -: Ноември 14, 2010, 12:30:09 am »

Ето картата!!!!
Забравих Парса ..., но има ли значение? ;D :'(

*

Divna

« Отговор #377 -: Ноември 14, 2010, 12:30:20 am »

;D Аз се шегувах като казах да "преплува" океана. Така или иначе Марая ми разбра хумора.
Иначе не, не е далеч със самолет/около 8-9 часа полет/, без престоя при смяна на самолетите в някое от европейските летища. С престоя се увеличава значително.
Цената е различна. Зависи с коя авиокомпания пътуваш. Има значение през кой сезон пътуваш и кога ще закупиш билета, както дали ще е еднопосочен или двупосочен, в каква класа ще пътуваш, групово ли се пътува също и т.н. Всяка авиокомпания е автономна и тя определя цената на услугите и какво се включва в тях /храна, багаж, комфортност .../. От години цената не е падала под 1 000 $. Дори и с чехите е по-скъпо, а да не говорим за англичаните, немците, австрийците и холанците, които държат много на високото обслужване. Швейцарците също са изненадващо добри.
Зависи до коя точка на Канада се пътува и от кое летище на Канада също. В действителност много са факторите, които определят цената на полета.

*

Uran

• 6041
« Отговор #378 -: Ноември 14, 2010, 12:31:33 am »
Марая, какъв е точно въпросът?

*

Марая

• 28287
« Отговор #379 -: Ноември 14, 2010, 12:33:06 am »

;D Аз се шегувах като казах да "преплува" океана. Така или иначе Марая ми разбра хумора.
Иначе не, не е далеч със самолет/около 8-9 часа полет/, без престоя при смяна на самолетите в някое от европейските летища. С престоя се увеличава значително.
Цената е различна. Зависи с коя авиокомпания пътуваш. Има значение през кой сезон пътуваш и кога ще закупиш билета, както дали ще е еднопосочен или двупосочен, в каква класа ще пътуваш, групово ли се пътува също и т.н. Всяка авиокомпания е автономна и тя определя цената на услугите и какво се включва в тях /храна, багаж, комфортност .../. От години цената не е падала под 1 000 $. Дори и с чехите е по-скъпо, а да не говорим за англичаните, немците, австрийците и холанците, които държат много на високото обслужване. Швейцарците също са изненадващо добри.
Зависи до коя точка на Канада се пътува и от кое летище на Канада също. В действителност много са факторите, които определят цената на полета.

Дивна , качих карта ...Ще бъда задължена , ако се включиш с тълкувание по казуса...
Май Новата година ще я посрещна в Канада! ;D