Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46828 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #280 -: Март 03, 2010, 02:54:18 pm »
Но вместо да ме зарежда с ентусиазъм, отнема от енергията ми. Не си спомням някога така да ми се е спяло постоянно... Транз. Юпитер ми преминава през ИЦ в Риби, а транз. Нептун прави сходящ квадрат с нат. Юпитер. в 7 дом. Ще видим дали предстоящият съвсем скоро тригон на транз. Юпитер към нат. Уран в 12 дом ще донесе нещо интересно.

Юпитер е оптимист, широкоскроен и широкомислещ, но мързелив и "тежкотоварен", пада си по мързела и удоволствията. Силен е на приказки, на идеи и на планове. Освен това съм забелязала, че е платоничен и в аспект с Марс разсейва физическата/сексуалната енергия на абстрактно ментално ниво. С Юпитер нещата стоят така - не си даваш много зор и пак стигаш там, където трябва (а сексът може да не е най-блестящия по други критерии, но това не е приоритет).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #281 -: Март 05, 2010, 11:40:11 am »

Юпитер е Освен това съм забелязала, че е платоничен и в аспект с Марс разсейва физическата/сексуалната енергия на абстрактно ментално ниво.

Абе да ти кажа-зависи от знака и аспекта.Познавам хора с твърд аспект и хеле ако Марса е в Риби-не могат да се спрат хи хи

Но това не им пречи нон стоп да философстват за секса  ;D

« Отговор #282 -: Март 06, 2010, 08:10:18 am »
и аз познавам мъж с опозе Марс Стрелец /  Юпитер Близнаци и той така не може да се спре, изкарал е всички венерически, някой на бис дори, секса е смисъла на живота му,въпреки ,че вече е на две петици
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #283 -: Март 06, 2010, 08:52:44 am »
Срещала съм подобни констелации във всички възможни мажорни аспекти между двете и изобщо връзка - много стойностни хора. Не бих казала липса на ценности и липса на спирачки, даже напротив. Една констелация извън контекста на цялото при различните хора най-вероятно може да има различно проявление. 

« Отговор #284 -: Март 06, 2010, 08:57:58 am »
така е не отричам, да уточня, въпросният мъж е с връх Слънце в Риби на това опозе Юпитер/Марс  и Венера в Овен ,неаспектирана , ловец, преследва, завоюва трофеи
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #285 -: Март 26, 2010, 10:59:35 am »
    :blink: Ей, рибарката....ще изловиш сичката риба - де що има....Ах, то Нептун, то Нептун...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #286 -: Март 26, 2010, 11:01:29 am »
    :blink: Ей, рибарката....ще изловиш сичката риба - де що има....Ах, то Нептун, то Нептун...

къв нептун бе , дейзи... ;D
то да беше само нептун , ами и юпито тука.
не знам ко шЪ става , ама съм с въдица в ръка ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #287 -: Март 26, 2010, 11:36:47 am »
   Таааа, джанъм - стискам ти палци, да се научиш да плуваш с тези риби и в тези дълбоки води. Ко исках да кажа. Връзката си е кармична отвсякъде /прозвучах като стара познавачка  :P на кармите - хехехе/. Като казвам кармична - искам да кажа, че определени хора се появяват в нашия живот, в момента в който имаме нуждаот тях. Или когато е дошъл момента да се разплатим за нещо, което сме сторили в миналото, дори незапомненото. В повечето случаи хората от зодия Риби, ни се явяват като учители. Просто чрез тях стигаме до други истини, които на нашето плоско съзнание изглеждат неистини...Риби - една от най-хлъзгавите зодии, не можеш да ги задържиш /освен ако тя-рибата сама не е решила да се залепи за теб - тогава оттърване няма/.   Можеш да получиш много, и добро и зло. Но то е за да се обърнеш към себе си и да стигнеш до човешката си същина...
   Само ще ти изброя кармичните аспекти - градусите им са в най-малката възможна орбиса - 0. и нещо....
   твои -аспект- негови
   ЮЛВ септил  Плутон
   СЛВ  нонагон  Венера
   СЛВ сентагон Марс
   Фортуна сентагон Слънце
   Уран септил Уран
   Нептун сентагон Сатурн
   Нептун трисептил ЮЛВ
   ІV нонагон ЮЛВ
   МС нонагон СЛВ.....
   Венера нонагон Луна

П.П. кармични и съдбовни....

« Последна редакция: Март 26, 2010, 12:54:59 pm от daisyline »

*

Asol

• 4140
« Отговор #288 -: Март 26, 2010, 11:37:29 am »
мога ли да ви помоля ,тъй като малко или много съм предубедена , да направите един анализ на солар за 2010/2011.
трудно ми е да качвам карти , а и съм в момента на notebook.
11.03.1967г. 16:40мин. софия- мъж.
натоварени са соларните 1,2 и 3-ти.

... този е сериозен господин  - 67, май не е рибока.  :P

« Отговор #289 -: Март 26, 2010, 11:38:58 am »
   Само трябва да си смениш предишната въдица с друга  - по-здрава и с по-дълга макара.....Ам няма страшно, мър, ти си свикнала да ловиш акули - ко съ плашиш .... ;D и един харпун - за накрая....

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Март 26, 2010, 11:41:57 am »
мога ли да ви помоля ,тъй като малко или много съм предубедена , да направите един анализ на солар за 2010/2011.
трудно ми е да качвам карти , а и съм в момента на notebook.
11.03.1967г. 16:40мин. софия- мъж.
натоварени са соларните 1,2 и 3-ти.

... този е сериозен господин  - 67, май не е рибока.  :P

този е мъжа ми. онзи е на 12 ,но и с 10год.по-млад от мъжа ми. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #291 -: Май 12, 2010, 12:24:54 am »
транзитен уран тригон асц , секстил дсц. по същото време и секстил венера. това ми предстой в близките 2 месеца.
интерпретацията на аспекта на тр. уран тригон асц , я правя както следва: :blink:
възможност за развитие на ума и характера.благоприятно време за пътувания ,умственна работа . успех поради изучаване на астрология или използването й. благоприятен период за присъединяване към нови реформаторски групи или политически такива.
писменна работа и работа свързана с пътувания и договори....
уран в натала се намира в 10-ти , управлява 3-ти. транзита е през 4-ти дом.
секстила с дсц. ще донесе контакти със свободолюбиви и нестандартни личности , както и внезапни контакти с такива.разрешаване на съдебни спорове.
секстила с венера ,която управлява в натала 6-ти ,7-ми и 11-ти , а се намира във 2-ри , ще донесе възможност за рабата с партньори по групови проекти.....
моля ви , ако някой е имал възможността да изпита тези аспекти да сподели .
ако имате възможност да ме допълните в ивнерпретацията ще се радвам.... :wub:

пропуснах , юпи по същото време ще прави аналогични аспекти ,с уран... :-\

всичките аспекти действат в момента.....като имам точен секстил на тр.уран с нат.венера.
да ви кажа засега става дума за пари и нестандартни любовни отношения....

*

Divna

« Отговор #292 -: Май 12, 2010, 12:30:37 am »
Ами да, замесена е остта 2/8 - пари/секс.
нестандартните, сигурно ще се превърнат в стандартни  ;). Сатурн ще го изиска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #293 -: Май 12, 2010, 12:32:49 am »
Ами да, замесена е остта 2/8 - пари/секс.
нестандартните, сигурно ще се превърнат в стандартни  ;). Сатурн ще го изиска.

хмм, знаеш ли Дивна , може и да си права. за това не съм се замисляла. всъщност моя дир.сатурн е в съвпад с неговата венера. :o :-[

*

Divna

« Отговор #294 -: Май 12, 2010, 12:35:42 am »
И става в твоя 5 дом  ;).
Ще го "вържеш" много здраво тоя човек  ;D.

*

Divna

« Отговор #295 -: Май 12, 2010, 12:39:52 am »
Марая, те и прогресивните ви луни са в кондиция - в секстил са  :o.

*

Марая

• 28287
« Отговор #296 -: Май 12, 2010, 12:41:00 am »
И става в твоя 5 дом  ;).
Ще го "вържеш" много здраво тоя човек  ;D.

мани ,мани....и тоя синастричен тригон на негово слънце и мерк с мой нептун...,четеме се и не можем да се излъжем.
а при него венера е в 12-ти :rolleyes: :-\.
« Последна редакция: Май 12, 2010, 01:56:25 am от Марая »

*

Divna

« Отговор #297 -: Май 12, 2010, 12:42:31 am »
Видях. То е ясно, че за него се очертава кръшкане от семейното гнездо.

*

Divna

« Отговор #298 -: Май 12, 2010, 12:45:01 am »
Тя и прогр. му Венера е в 12 и му прави тригон с нат. Сатурн. Няма да е мимолетно увлечение. Поне аз не го виждам такова.

*

Марая

• 28287
« Отговор #299 -: Май 12, 2010, 12:46:49 am »
Видях. То е ясно, че за него се очертава кръшкане от семейното гнездо.

упр.на 5-ти при него e slynce и е в 11-ти натален , а по прогресия в 12-ти,в/у венерата. в 11-ти са връзките с ангажирани хора,сиреч женени....