Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46765 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #320 -: Май 12, 2010, 01:52:37 am »
Да.
Първата среща е като първата глътка въздух. По картата може да разбереш какво се е случило вътре в тебе. Какви емоции си приживяла, с каква нагласа си тръгнала и т.н.

Аз ще трябва да напусна форума. Налага ми се да изляза.
До утре :88:

а от мен лека нощ! :88: :bedtime2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #321 -: Май 14, 2010, 11:17:44 am »
момичета , случвало ли ви се е ,да имате точни съвпади на новолуния и пълнолуния с главни оси в натала , както и с важни планетни конфигураций?
моля ви споделете! :rolleyes:
изумена съм от следните:
пълнолуние в стрелец - точен съвпад меркурий упр. на 7-ми и 10-ти ,находящ се в първи.
пълнолуние в  телец -точен съвпад нат.дсц.

новолуние в рак - точен тригон нептун упр. на 4-ти находящ се в 12-ти./Тотално лунно затъмнение/.
новолуние в лъв - точен съвпад К8/прогресивен/.
новолуние в дева - точен съвпад МЦ натално :o
новолуние в стрелец- точен съвпад слънце....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #322 -: Май 14, 2010, 08:27:13 pm »
Аз забелязах ,че при мен последните няколко Новолуния са в много точни аспекти с натални планети,но с оси нямам спомен да съм имала

*

Марая

• 28287
« Отговор #323 -: Май 14, 2010, 08:35:19 pm »
Аз забелязах ,че при мен последните няколко Новолуния са в много точни аспекти с натални планети,но с оси нямам спомен да съм имала

при мен става дума за осите.... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Септември 25, 2010, 04:02:45 pm »
Просто се изплаших сериозно :o :o...А аз да се стресна , значи има причина , не е ала-бала работата.....
Няма новолуние или пълнолуние , няма лунно или слънчево в близките 11 месеца , което да не акцентира натала ми..... :'( :'( :'(....
Божеее , как на хората картите си стоят незасегнати? :rolleyes: :'( :'( :'(
Как да го гледам това на 29-я градус в Близнаци.... :41: :33: , като съвпад с Юпитера ли или да махна с ръка и да кажа -далече е  :unsure: :rolleyes:? :'(

*

holanda

« Отговор #325 -: Септември 25, 2010, 04:04:57 pm »

просто не си гледай картата. ;D
Аз правя така и да ти кажа-нищо не ми се случва  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Септември 25, 2010, 04:07:38 pm »

просто не си гледай картата. ;D
Аз правя така и да ти кажа-нищо не ми се случва  :mellow:

Мишън инпосибъл ;D ;D...
Като съм и видяла и меда и жилото и съм ги опитала....АСТРОЛОГИЯ- ЛЮБОВ И МЪКА - УЧИ СЕ ЦЯЛ ЖИВОТ! :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Септември 27, 2010, 07:29:38 pm »
Просто се изплаших сериозно :o :o...А аз да се стресна , значи има причина , не е ала-бала работата.....
Няма новолуние или пълнолуние , няма лунно или слънчево в близките 11 месеца , което да не акцентира натала ми..... :'( :'( :'(....
Как да го гледам това на 29-я градус в Близнаци.... :41: :33: , като съвпад с Юпитера ли или да махна с ръка и да кажа -далече е  :unsure: :rolleyes:? :'(

Дайте идея някаква- блокирах...., колкото повече ги гледам толкова повече лудвам.... :(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #328 -: Септември 27, 2010, 07:42:29 pm »
Марайче, кое мило те притеснява ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #329 -: Септември 27, 2010, 07:51:07 pm »
Това, че твоята карта не е в застой е много добре, защо да се плашиш ?
Хубаво е когато има движение, и да се случват разни неща. Тогава усещаме, че сме живи.  :blink: :blink: :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #330 -: Септември 27, 2010, 08:44:48 pm »
Споко Марая, и при мен  е така, но съм се снишила както съветваше Т.Ж. :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #331 -: Септември 27, 2010, 09:15:20 pm »

Дайте идея някаква- блокирах...., колкото повече ги гледам толкова повече лудвам.... :(

Може да има решаване на имотен въпрос, преместване, грижи в дома или с роднина. Юпитер ти управлява 4 и Стрелеца в 1 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #332 -: Септември 27, 2010, 11:56:34 pm »
Споко Марая, и при мен  е така, но съм се снишила както съветваше Т.Ж. :blink:

Kalvo prikazvaw , не съм се снишила , ами хептен съм се свила....
Как може на хората едно , две новолуния или пълнолуния...При мен е всеки месец....
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 12:03:37 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Септември 28, 2010, 12:05:24 am »

Може да има решаване на имотен въпрос, преместване, грижи в дома или с роднина. Юпитер ти управлява 4 и Стрелеца в 1 дом.

А нещо по мой Вуте , може ли да е според теб Скарлет? :rolleyes: :unsure:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #334 -: Септември 28, 2010, 01:24:37 am »

За кой Вуте ме питаш?  :-\ Вие не приключихте ли със съпруга отношенията вече? Изпуснала съм нишката, но ти беше споменала, че няма да се разведете и той ще се върне. Не знам на какъв етап сте въобще, ако ме питаш за този Вуте, де.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Септември 28, 2010, 02:07:12 am »

За кой Вуте ме питаш?  :-\ Вие не приключихте ли със съпруга отношенията вече? Изпуснала съм нишката, но ти беше споменала, че няма да се разведете и той ще се върне. Не знам на какъв етап сте въобще, ако ме питаш за този Вуте, де.  :-\

За същия те питам...И не , не се разведохме...

*

Марая

• 28287
« Отговор #336 -: Октомври 08, 2010, 12:08:03 am »
Имам необходимост от по-различно мнение....
Този път не мога да послушам сърцето си, сякаш нямам сърце.... :'( .
Как може по едно и също време , две рибки да тръгнат в една и съща посока.....? :o
Не се познават ..., различни са ...макар , че единия е роден на 11-ти , а другия на 12-ти март....Разликите в годините само 10....
Пиша си и с двамата в момента в скайп...единия е бащата на децата ми ...., другия е нещо друго...нещо по-различно.
Получих това и от двамата  :o :o по едно и също време-разлика в минутка :o :o
http://vbox7.com/play:7e7ced3d

Нищо в момента не транзитира наталните им карти....или не го виждам.....
 :'( :'( :'(
Знам , че е лично и затова е в мойта тема...оффф...
Накъде? Какво и как бих могла да направя? :angry:
С тоя СЛВ в Близнаци в 7-ми дом, няма мърдане....явно изкушенията на вселената не са приключили....
Защо ми се случва това?  :'( :( Тъкмо бях решила, че всичко е приключило.....

Аурора , Аурора..... , май и тук ще се окажеш права! :unsure:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 12:36:53 am от Марая »

*

Asol

• 4140
« Отговор #337 -: Октомври 08, 2010, 12:41:12 am »
Хубаво е. Знаеш, че си обичана жена.  :blink: Марая, в наскоро започващият ти солар имаш изгряваща Венера, а Юпитер и Уран ти попадат в пети соларен дом. Венера при теб е У7,11 и има отношение и към шести, а Уран на 3. Така че може да има нещо в партньорската сфера. Конкретно в последната седмица на октомври 2010 може да се обади по-ясно някое птиче по въпроса и да се изяснят някои неща. Ти ще кажеш. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #338 -: Октомври 08, 2010, 12:48:40 am »
Хубаво е. Знаеш, че си обичана жена.  :blink: Марая, в наскоро започващият ти солар имаш изгряваща Венера, а Юпитер и Уран ти попадат в пети соларен дом. Венера при теб е У7,11 и има отношение и към шести, а Уран на 3. Така че може да има нещо в партньорската сфера. Конкретно в последната седмица на октомври 2010 може да се обади по-ясно някое птиче по въпроса. Ти ще кажеш. :P

Дааа, права си! Тълкувам го , както на мен ми изнася Асол..и знаеш ли как :unsure: неочаквана бременост за дете....
Не знам , този път наистина не знам....Много съм объркана или живота ме е объркал :(. Обичам и двамата по различен начин , единия на който простих всичко /дали всъщност не го обичам защото при него заличих егото си и простих/ , другия е бясна тръпка...дива любов с различни скорости с емоции и тъга. Та това е разлика и то сериозна...
Защо все риби Асол?Защо? :unsure:

*

Asol

• 4140
« Отговор #339 -: Октомври 08, 2010, 01:05:28 am »
Сигурно, защото защото са омайни. Може да имаш афинитет към риболова. ;D Ти оплакваш ли се, че те обичат ?  :P Либоф да има казват. Ти си имаш тао Марс/Луна/Нептун. Аспектът на Марс с Нептун е сходящ, така че има за какво да те привличат нептунови чада.  :blink:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 01:12:25 am от Asol »