Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46772 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #60 -: Октомври 30, 2009, 11:13:34 pm »
Аааа, той и астрологични заключения вади, значи  ;D

Марайка, ония маратонки не се донесоха от някъде?  ::)

не бе слънце :( , не се намериха.купих нови , ама що ги купих >:( >:( , адидас страхотна визия , покрай мен и щерките ми и сина ми....,но тея дни отивам на рекламация в представителството :-[ :-[ :-[,срам ме е да ви споделя , ама като съм почнала.....
смрад,няма такаваа смрад!произведени са в индия.никога не съм имала такъв проблем , нито аз ,нито децата......мале,мале ,мале , а цифрата им след намеление е 150лв.-бясна съм!

и онзи ден във варна в една къща дъщеря ми беше с тях.беше наложително събуването ииии,тя избяга както се досещаш.срам! :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Октомври 30, 2009, 11:14:49 pm »
И на мен ми е мнооого интересна тази комбинация Риби-Близнаци.Сигурно е втората връзка на хиляда.Казвам го от опит.Краткотраен.:D

Хихихи! Моят бивш съпруг и свекърва ми бяха такава комбинация. Не минаваше и ден да не се скарат за нещо.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Октомври 30, 2009, 11:16:19 pm »
Аааа, той и астрологични заключения вади, значи  ;D

Марайка, ония маратонки не се донесоха от някъде?  ::)

не бе слънце :( , не се намериха.купих нови , ама що ги купих >:( >:( , адидас страхотна визия , покрай мен и щерките ми и сина ми....,но тея дни отивам на рекламация в представителството :-[ :-[ :-[,срам ме е да ви споделя , ама като съм почнала.....
смрад,няма такаваа смрад!произведени са в индия.никога не съм имала такъв проблем , нито аз ,нито децата......мале,мале ,мале , а цифрата им след намеление е 10лв.-бясна съм!

и онзи ден във варна в една къща дъщеря ми беше с тях.беше наложително събуването ииии,тя избяга както се досещаш.срам! :-[ ;D

Оплачи се в комисията за защита на потребителите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Октомври 30, 2009, 11:20:50 pm »
небесна ,знаеш ли това е идея!ама като го познамваам лично ,кърлев :( има ли смисъл.най-добре някаква антиреклама да им спретна ,от друга страна знам ,че няма лоша реклама.взеля съм друго решение..... ;D ;D отиват всички в магазин на адидас , събуваме се и почваме да дефилираме из магазина ,разнасяйки в ръка смрадливките.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Октомври 30, 2009, 11:23:04 pm »
небесна ,знаеш ли това е идея!ама като го познамваам лично ,кърлев :( има ли смисъл.най-добре някаква антиреклама да им спретна ,от друга страна знам ,че няма лоша реклама.взеля съм друго решение..... ;D ;D отиват всички в магазин на адидас , събуваме се и почваме да дефилираме из магазина ,разнасяйки в ръка смрадливките.....

Ако има и някой журналист наблизо...

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Октомври 30, 2009, 11:23:49 pm »
И на мен ми е мнооого интересна тази комбинация Риби-Близнаци.Сигурно е втората връзка на хиляда.Казвам го от опит.Краткотраен.:D

верно ли бе? я му качи тук картата на тоя рибок да го поразгледам....и кажи какви аспекти имахте в синастрията! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Октомври 30, 2009, 11:28:47 pm »

Ако има и някой журналист наблизо...

направо ме е срам!не струват 5 ,10 или 20.купихме си скъпи маратонки ,за да ни смърдат краката >:( ,ще го направя.няма да им простя!80% от цената е името на адидас , останалото е материал и труд. смрадливките на адидас-звучи добре , нали?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #67 -: Октомври 30, 2009, 11:31:00 pm »
Аз колко рИвах,ти чак сега ли ме чу?!То нема такава връзка,никъде по света.Семейство Адамс.Не знам иначе какво се вижда тука,може и хубави работи... 8)

Моите са отвътре.Лошото е само,че нямаше време да му науча часа. ;D

« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:57:48 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Октомври 30, 2009, 11:35:23 pm »
Тази синастрия е ужасно трудна

*

Mia21

• 2502
« Отговор #69 -: Октомври 30, 2009, 11:39:04 pm »
Качих ви я и малко подобрена.Да не взема да изтърва некоя точка. ;D
Що,Небесна,не мое да бъде.... ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #70 -: Октомври 30, 2009, 11:39:43 pm »
Абе тези маратонки имат ли някаква гаранционна карта? Що не направите замяна за сумата която сте платили с някакви други  :D

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Октомври 30, 2009, 11:40:30 pm »
Аз колко рИвах,ти чак сега ли ме чу?!То нема такава връзка,никъде по света.Семейство Адамс.Не знам иначе какво се вижда тука,може и хубави работи... 8)

http://i37.tinypic.com/8zpemf.gif

качи неговата карта ,сложи му слънцето в 10-ти ,все ще добиеме някаква представа....

*

Helo

« Отговор #72 -: Октомври 30, 2009, 11:42:00 pm »
Абе тези маратонки имат ли някаква гаранционна карта? Що не направите замяна за сумата която сте платили с някакви други  :D

С други, произведени в Индия смрадливки?  ;D  ;D ;D ;D :P

;)

Знайно е, че българските, а вероятно и другите маркови стоки са произведени в Китай или друга подобна страна. Дали ще ги купиш от Илиянци, от Мола, от обикновен магазин или от марковия магазин, разликата е само в цената ... и евентуално надписа!  ;D

*

Nebesna

« Отговор #73 -: Октомври 30, 2009, 11:45:24 pm »

Няма аспекти, които да придават стабилитет на връзката. Подлъгала си се по това, че неговото Слънце е в знака на твоята Луна. Има твърде много предизвикателни аспекти, но не и такива, които да придават стабилитет на връзката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Октомври 30, 2009, 11:47:57 pm »

не!нямат!купени са от мол-Бургас и мол-Варна. дъщеря ми си взе още едни от мол-варна преди дни ;D ;D ;D и те засмърдяха......., а обувките и каквото и друго да обуе никога не миришат!

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Октомври 30, 2009, 11:50:44 pm »

Няма аспекти, които да придават стабилитет на връзката. Подлъгала си се по това, че неговото Слънце е в знака на твоята Луна. Има твърде много предизвикателни аспекти, но не и такива, които да придават стабилитет на връзката.

само аспектите на сатурн ли носят инфо за стабилитет на връзката в синастрията , или има и нещо друго :D :P , щото аз тук тепърва прохождам....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #76 -: Октомври 30, 2009, 11:51:47 pm »
С нестабилен човек,не зная как да постигна стабилна връзка.Ей оттогава бягам от Рибите... :-[
Иначе добре го е докарал откъм тригони,въздушни... ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #77 -: Октомври 30, 2009, 11:52:29 pm »
Адидас на гилотинатааа!  >:( ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Октомври 31, 2009, 12:04:53 am »
да нухе,прав си! това е подигравка! у нас произвеждат ишлемето на фере в петрич. от там служителите крадът по някой друг чифт и ги пускат на някой местенца скрити.по няколко бройки са.цената е същата ,ноооо качеството е страхотно....
къв ли нептун го тресе адидас?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #79 -: Октомври 31, 2009, 02:59:52 am »
В тази синастрия много показателно е, че единият сатурн е неаспектиран, а другият У7 е в квадрат с уран и луна.
Познавам двойка тя рибка, той близнаци. Живеят заедно, не са подписали. Тресавище. Почти не общуват, цари някаква "болезнена", изкривена хармония. Май се обичат "някак". Рибката страда, близнакът нехае, стига да не го закачат. Имат опозиция на луни. Но имат и поддържащи аспекти. Отстрани погледнато са много лоша комбинация. Няма живот в тази връзка. А са млади хора.  :-\
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis