Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46485 Прегледи
*

Revati

• *
  • 310
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #80 -: Октомври 31, 2009, 03:07:40 am »
да нухе,прав си! това е подигравка! у нас произвеждат ишлемето на фере в петрич. от там служителите крадът по някой друг чифт и ги пускат на някой местенца скрити.по няколко бройки са.цената е същата ,ноооо качеството е страхотно....
къв ли нептун го тресе адидас?
Мисля си дали изобщо от Адидас имат понятие КАКВО се продава в България с тяхната марка. Защо не изпратиш поне един чифт, както са носени и "ухаят" във фирмата-централа с обратна разписка?  :-\
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #81 -: Октомври 31, 2009, 07:16:52 am »
Аз колко рИвах,ти чак сега ли ме чу?!То нема такава връзка,никъде по света.Семейство Адамс.Не знам иначе какво се вижда тука,може и хубави работи... 8)
Моите са отвътре.Лошото е само,че нямаше време да му науча часа. ;D

http://i37.tinypic.com/8zpemf.gif

Не знам що в темата на Марая,амааа.... ;)

Поради неизвестен час за него не може да се определи положението на Луната му, но ако е наистина около Уран, а Венерата му е Водолейска
от там идва нестабилността....
Убеждавам се за пореден път, че синастричния съвпад на Марс/ Слънце, дава много преходна връзка и както е написала Небесна няма аспекти за стабилитет.
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #82 -: Октомври 31, 2009, 07:21:29 am »
Луната се сменя в този ден.Или е Везни,или Скорпион.Ама аз го оприличих по скоро на второто,защото беше много ревнив и в никакакъв случай не беше дипломатичен,каквато може да бъде една Везна. ;)
Само за жени и секс мисли.Основна цел в живота.На моменти се чудех дали въобще е нормален. ;D
« Последна редакция: Октомври 31, 2009, 07:30:39 am от Мia21 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Декември 15, 2009, 05:21:35 pm »
 :'( :'( :'( :'(,всичко е нагоре с кракатааааа,кви празници???? :o,дано за всички са щастливи....при мен е аддддд!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #84 -: Декември 15, 2009, 05:34:22 pm »
Новолунието в Стрелец - ей ти "ключа от палатката". Разчиствай и започвай отначало!  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #85 -: Декември 15, 2009, 05:50:04 pm »
На мен като ми рекоха, че имам магия, бая се позачудих да вярвам или не. Ма откак уж ми я махнаха, така са ми се стабилизирали нервите, пу пу пу да не чуе дяволът.
Толкова вътрешно и енергийно спокойна се чувствам, преди бях изгубила смисъл за живот, чудеса ми се случваха и аз не можех да им се зарадвам и с ума си съзнавах това, но нищо не можех да направя. И отдавах всичко на лошите транзити.
Та - що се не прегледаш за магия?

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Декември 15, 2009, 05:50:29 pm »
Новолунието в Стрелец - ей ти "ключа от палатката". Разчиствай и започвай отначало!  :P

освен опозета и квадрати и един дир.сатурн на 25 в овен-нищо друго. не мога д разберакоя твар-планета,ми върти номера и полудявам.ако нам ,ще и намеря колая ,ама верно съм кьорава.... :'( :'(,ако искаш ми вярвай ,ама рева от часове.а направо не съм стрелец в момента-мразя се!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Декември 15, 2009, 05:53:24 pm »
Транзитен Сатурн ти квадратира Локуса на фортуната.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Декември 15, 2009, 06:03:18 pm »
На мен като ми рекоха, че имам магия, бая се позачудих да вярвам или не. Ма откак уж ми я махнаха, така са ми се стабилизирали нервите, пу пу пу да не чуе дяволът.
Толкова вътрешно и енергийно спокойна се чувствам, преди бях изгубила смисъл за живот, чудеса ми се случваха и аз не можех да им се зарадвам и с ума си съзнавах това, но нищо не можех да направя. И отдавах всичко на лошите транзити.
Та - що се не прегледаш за магия?

може и да е правена някаква такава намеса :(,щото има моменти в които виждам как всичко тръгва наопаки. едно време ванга,която ми е кума,и кръстница на едно от 2 от децата ми рече ,че в къщи при майка ми и покойния ми баща е ихвърлен живак и е правена магия. :'( обикаляхме с брат ми къщата с едни конци ,едни води ,абе не е а разправяне.после....занесохме "материала" на рупите,тя бая нещо и го хвърлихме в течаща вода.
тая негативна енергия ми изва в повече :'(.
не нам къде да ходя на "проверки" ,щото ......много пророци и лъжепророци :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Декември 15, 2009, 06:05:59 pm »

лОкуса ми е везни на 18гр. нощно ми е раждането.... ???

*

Nebesna

« Отговор #90 -: Декември 15, 2009, 06:07:04 pm »
Върви да ти четат Киприянова молитва, а може и на Св. Мина, че той закриля семейството

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Декември 15, 2009, 06:09:25 pm »
Върви да ти четат Киприянова молитва, а може и на Св. Мина, че той закриля семейството

това на коледа,ако доживея :'( :'( :'( :'( ,няма майтап-много ми се събрааааая.....
дали не е солара? ??? :( :(

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Декември 15, 2009, 06:10:06 pm »

Значи програмата ми отчита винаги дневното, на мен ми излиза на 1 гр. в Рак

*

Nebesna

« Отговор #93 -: Декември 15, 2009, 06:12:58 pm »

това на коледа,ако доживея :'( :'( :'( :'( ,няма майтап-много ми се събрааааая.....
дали не е солара? ??? :( :(

Чакай, ти сега щом ревеш, кво ши прайш щом Сатурн ти квадратира Марса и Венерата? Аз мисля, че в момента е временно емоционално състояние, заради съвпада на тр. Луна със Слънцето ти, което дава ефекта на новолунието, но може и утре да се чувстваш така, заради новолунието в СТрелец, което иска от теб да предприемеш някакво разчистване в живота си и да проявиш една нова самоличност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Декември 15, 2009, 06:13:38 pm »

знам небесна ,ама е нощно и е на 18 везни.преди синухе ,ми го смята още един професионален астролог ,та е точно на 18 везни. >:( ,дде да беше в рак и в 8-ми... ::).

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Декември 15, 2009, 06:16:34 pm »
Чакай, ти сега щом ревеш, кво ши прайш щом Сатурн ти квадратира Марса и Венерата?

ще съм подготвена ,знам ,че има квадрат-иска се действие....
сега те питам при тия тригони и плавни хармонични аспекти.....,кой върти тия шибани номера.
венера в стрелец ли?толкова ли е важна? ???

*

Nebesna

« Отговор #96 -: Декември 15, 2009, 06:17:17 pm »

знам небесна ,ама е нощно и е на 18 везни.преди синухе ,ми го смята още един професионален астролог ,та е точно на 18 везни. >:( ,дде да беше в рак и в 8-ми... ::).

Ми то нощното как се смята? Може и моята ЛФ да не е в Стрелец тогава? Дай ми формулата, моля те?
Че моята програма ми смята автоматично и сегаааа май съм подведена и заблудена, ааааааааа!

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Декември 15, 2009, 06:32:12 pm »

Ми то нощното как се смята? Може и моята ЛФ да не е в Стрелец тогава? Дай ми формулата, моля те?
Че моята програма ми смята автоматично и сегаааа май съм подведена и заблудена, ааааааааа!

различни са ,като има и за женски и за мъжки...разрови се,ще ги намериш.идното е асц ПЛЮС ЛУНА-СЛЪНЦЕ...., абе зле съм в момента...не ми е до формули. ама ти ще го намериш-сигурна съм....

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Декември 15, 2009, 06:34:25 pm »
Астро кома ти отчита Локус фортуната на 1 гр. Рак и това е! А при дневно раждане я дава на 26 Овен (кви са тез Везни, не знам)

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Декември 15, 2009, 06:37:33 pm »
Астро кома ти отчита Локус фортуната на 1 гр. Рак и това е! А при дневно раждане я дава на 26 Овен (кви са тез Везни, не знам)

ще го питаме синухеее. ::) и аз не знам.....