Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46813 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #100 -: Декември 15, 2009, 06:41:35 pm »
небесна ми приятелко,Тц-ТЦЦЦЦЦ- Тццццц ,ако е в овен ,тоя дир.сатурн-е в/у нея :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(.

нали му научих уроцитееее......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Декември 15, 2009, 06:45:58 pm »
Бе и аз си мислих, че е от Плутон върху венера и Сатурн-Уран опозиция и съвпад с Луна, а после квадратури на Слънчо. И аз си мислих, че е от транзити.
Казаха, че било много стара и много силна магия, родово проклятие от страна на бивш съпруг.
То може транзитите просто да са доактивирали, щото близо от нова година насам щех да умра.
Ма знаеш как ми е спокойно сега.
Асеновградски ходжа.
Един познат си говорим с него по скайпа и току ми рече, бе ти да знаеш, че може и да имаш направена магия. Рекох - е сега я втасахме.
Та при ходжата носиха снимка и моя вещ, че не можах аз да отида. На щерка ми няма, аз имам, началото на декември ми бая, оттогава дреме ми за Плутон, дреме ми за Уран.
Сега пиеме някаква вода с некви листи вътре и въртим ритуали.
Аз от стискане на зъби от нерви некроза на зъб бях получила, светът ми беше сив и ми се мреше...
Да са живи и здрави приятелите ми и ходжата, ко ще да има, ко ще да няма магия, сега съм друг човек.
Даже почнах да сънувам, преди това от години не съм сънувала.

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Декември 15, 2009, 06:46:38 pm »
небесна ми приятелко,Тц-ТЦЦЦЦЦ- Тццццц ,ако е в овен ,тоя дир.сатурн-е в/у нея :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(.

нали му научих уроцитееее......

Слушай сега, в Овен се пада при дневно раждане, а ти си нощно, така че твоята е в Рак.

Остави го тоз дир. Сатурн.

Транзитен Уран прави сходуща квадратура с господаря на асцендента - Юпитер. Ти това си го знаеш, обаче в момента транзитното Слънце прави тао-квадрат. Така, че твоя Юпитер получава опозиция от тр. Слънце и квадрат от тр. Уран.

*

Nebesna

« Отговор #103 -: Декември 15, 2009, 06:52:57 pm »
Бе и аз си мислих, че е от Плутон върху венера и Сатурн-Уран опозиция и съвпад с Луна, а после квадратури на Слънчо. И аз си мислих, че е от транзити.
Казаха, че било много стара и много силна магия, родово проклятие от страна на бивш съпруг.
То може транзитите просто да са доактивирали, щото близо от нова година насам щех да умра.
Ма знаеш как ми е спокойно сега.
Асеновградски ходжа.
Един познат си говорим с него по скайпа и току ми рече, бе ти да знаеш, че може и да имаш направена магия. Рекох - е сега я втасахме.
Та при ходжата носиха снимка и моя вещ, че не можах аз да отида. На щерка ми няма, аз имам, началото на декември ми бая, оттогава дреме ми за Плутон, дреме ми за Уран.
Сега пиеме някаква вода с некви листи вътре и въртим ритуали.
Аз от стискане на зъби от нерви некроза на зъб бях получила, светът ми беше сив и ми се мреше...
Да са живи и здрави приятелите ми и ходжата, ко ще да има, ко ще да няма магия, сега съм друг човек.
Даже почнах да сънувам, преди това от години не съм сънувала.

Не се учудвам , че си тръгнала по ходжи с тез транзити на Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Декември 15, 2009, 06:54:16 pm »
е тоя "купон" у до 22.12.2009. но тая пячявретина венера ,продължава почти до 28.12.
///////////// евро във варна ,ще си ги спася ли :'( :'( :'( :'(. нямам просто силиииии.
оная нощ откачих и рекох тръгвам за варна.чух се със синухе и тойй рече:"марая-НЕ".ЛИЛИД Е НА К3. ако бях тръгнала престрелката на ихтиман не ми мърдаше..... по същото време щях да мина оттям.... :'( :'(
« Последна редакция: Декември 15, 2009, 07:11:42 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Декември 15, 2009, 06:59:28 pm »
Марайче, в момента имаш точен квадрат на прогр. Марс в 21 гр. Водолей с Нептун, а транзитът на Юпитер и Хирон го е отключил. Ако се свържат домовете - 2ри, 12ти и 4ти, 5ти, може да става въпрос за финансови измами, свързани с имот или имоти, с рискови начинания, инвестиции или някакви спекулации. Прогресивния квадрат между Марс и Нептун го свързвам със задкулисни действия, а транзитните Юпитер и Хирон върху прогр. Марс - с измами в големи размери, възможно да е замесена цяла група от хора по "хранителната" верига, а не само един конкретен човек. Съжалявам, Марайче.  :( Наистина дирекциионният съвпад на Слънце с Венера не винаги носи цветя и рози според очакванията ни, наскоро имаше такъв казус и във форум Астрология в алл.бг. В твоя случай промисор е Слънцето, не Венера. По дирекция има смяна знака на МС и негов текущ управител става Плутон с всички произтичащи от това последствия. А Плутон и Уран на МС знаеш, че дават резки обрати - има моменти, когато си на върха, има и моменти, в които почти стигаш дъното, според субективната ти дефиниция за "дъно". Разбира се, на Юпитер все му се ще да черпи от всичко с големите шепи, но в живота има моменти, върху които като че ли нямаме контрол и понякога е препоръчително вместо да натискаме упорито газта да си дадем кратка почивка за размисъл или преосмисляне на дотук прилаганата стратегия доколко е адекватна спрямо нововъзникналите обстоятелства и може ли по някакъв начин да се оптимизира, да се промени... От гледна точка на индийската астрология до средата на януари 2010 г. се намираш в период на Раху/Сатурн (/Юпитер), след което влиянието на Сатурн приключва. Горе-долу по същото време транзитният Меркурий отново ще тръгне директно много близо до градуса на прогресивния ти АС, Сатурн тръгва ретроградно, а Юпитер прави квадрат с оста АС/ДС в твоята карта, след което преминава от Водолей в Риби. Така че не е изключено тогава да добиеш повече яснота по редица въпроси, засягащи отношенията ти с другите, някои от тях може дори да приключат, след като са станали вече напълно ненужни... А пък и в солара има "намеци" за приключване на някой имотен въпрос или въпрос, свързан с някаква (съ-)собственост, чиято развръзка може да се окаже изненадваща и за самата теб. Възможна е сделка с недвижимо имущество, свързана по някакъв начин със спекулация, поемане на риск (който трябва да е добре обмислен), внезапен късмет, или укриване на някакви обстоятелства в дома или обстоятелства, свързани с дома или някаква собственост.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Декември 15, 2009, 07:03:18 pm »
ЛИЛИД Е НА К3.

Да не е потребителката лилид, ще ти става съседка ли?  :) :) :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Декември 15, 2009, 07:09:30 pm »
благодаря ти лили :'( :'( :-*,но тоя път ми ибушиха бушоните..... :'( :'( :'(.

какво значи влиянието на сатурн приключва? тоя квадрат на марс/нептун не е ли раходящ?не знам защо ,но аз си мисля ,че венерата ми върти номерца ,като първи управител на дсц.
не мога да простя такава сума ,ако ще свиня в джамия да влезе.....,голяма е ,пък  и си е моя!
не мога да му простя и на мъжа ми... :'( :'(,всеки ден е при мен и вечер си тръгва.не ,че ми е нужен като мъж/ТИ МЕ ПОЗНАВАШ НЕ САМО ВЕРТУАЛНО/,той не предивиква никакви асоциаций....просто не знам... :'( :'( :'(
извинете ме ,че ви занимавам със себе си,просто ви чувствам много близки. :'( :'( :'( :-*

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Декември 15, 2009, 07:15:06 pm »
Венера е бърза планета, минава и заминава...
Сумата, каквато и да е, наистина не е за опрощаване, защото си е твоя и си в правото си да я потърсиш. Това може да стане и по съдебен ред, но предполагам, че не е най-добрият начин, защото нещата ще се усложнят още повече.
А що се отнася до съпруга ти, наистина е много неприятно, но всеки от нас прави избор, за който впоследстие трябва да плаща.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Декември 15, 2009, 07:16:27 pm »
ЛИЛИД Е НА К3.

малееее,ти майтап си првиш , ама това говедо лилид било много гаднноооо. >:( :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Декември 15, 2009, 07:22:06 pm »
Венера е бърза планета, минава и заминава...
Сумата, каквато и да е, наистина не е за опрощаване, защото си е твоя и си в правото си да я потърсиш. Това може да стане и по съдебен ред, но предполагам, че не е най-добрият начин, защото нещата ще се усложнят още повече.
А що се отнася до съпруга ти, наистина е много неприятно, но всеки от нас прави избор, за който впоследстие трябва да плаща.  :(

ако трябва да водя съдебни дела за сумата ,ще ми е а втори път..... :'( :'( :'(. знам ,че ще успея ,но знам и нервите ,които ще изхабя.....не ми се мисли.....

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Декември 15, 2009, 07:22:20 pm »
ЛИЛИД Е НА К3.

Мойто си е в 3-ти дом откак съм се родила и досега не съм катастрофирала, нито веднъж.

« Отговор #112 -: Декември 15, 2009, 07:23:13 pm »
Марая, слънчевото затъмнение, което беше в Рак през лятото, е направило точна опозиция на наталната ти Венера...  :o
През август СЛВ е направил съвпад на нат Венера; транз Юпитер е правил квадрат с Нептун от 3-ти
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Декември 15, 2009, 07:26:07 pm »
Марая, слънчевото затъмнение, което беше в Рак през лятото, е направило точна опозиция на наталната ти Венера...  :o
През август СЛВ е направил съвпад на нат Венера; транз Юпитер е правил квадрат с Нептун от 3-ти

да ,права си ,ама и точен тригон с асц ???, и .....до кога така момичета ,дайте прогноза :'( :-* :-*,моля ви!

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Декември 15, 2009, 07:27:37 pm »
ЛИЛИД Е НА К3.

Мойто си е в 3-ти дом откак съм се родила и досега не съм катастрофирала, нито веднъж.

и мойтоооо, ама имам кататрофи. :'(

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Декември 15, 2009, 07:29:18 pm »
Въх!

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Декември 15, 2009, 07:38:28 pm »
та по прогресий марс квадрат нептун. 3/12-ти. управляват 5/4-ти. по дирекций венера квадрат слънце. това ми се набива в очите.
уран квадратира всичко в 7-ми дом. действие се иска....,действие.от къде ще дойдат силите....??????????? :'( :'( :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #117 -: Декември 15, 2009, 07:40:20 pm »
Марая, асц ти е Скорпион, нали? Щото аз ти въведох данните в астро.ком, говорите за несъответствия ... а и Небесна каза управителят на Асц - Юпитер ...? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #118 -: Декември 15, 2009, 07:41:37 pm »
Марая, асц ти е Скорпион, нали? Щото аз ти въведох данните в астро.ком, говорите за несъответствия ... а и Небесна каза управителят на Асц - Юпитер ...?  

Грешка, Юпитер е съуправител на 1 дом и господар на Слънцето (бързах)

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Декември 15, 2009, 07:44:41 pm »

асц е скорпион,втори съуправител е мерка на дсц, а първи венера.....