Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46745 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #120 -: Декември 15, 2009, 07:57:09 pm »
Сега аз май много не разбирам, но прогресивната Луна не е ли на куспидата на 2-ри натален дом..? Понеже стана дума за пари. Ако наложим и транзитите - Плутон е там.  
« Последна редакция: Декември 15, 2009, 08:03:15 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Декември 15, 2009, 08:01:26 pm »
Сега аз май много не разбирам, но прогресивната Луна не е ли на куспидата на 2-ри натален дом..? Понеже стана дума за пари. Ако наложим и транзитите - Плутон е там. 

да!точно! в натала плутон и луна са в тригон.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #122 -: Декември 15, 2009, 08:03:41 pm »
Исках да добавя, че освен това Луната е управител на 8 дом в натала, но го изтрих без да искам.

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Декември 15, 2009, 08:05:40 pm »
Марая ще ти припомня прогнозата си, която съм направила на 26.10.2008г. (намерих я сред файловете си):

"Втори дом ти е много натоварен с транзитни и прогресивни планети и е много силен дом. Още повече, не няма смущаващи аспекти към планетите в него. Там нещата ще стават с лекота. Обърни внимание, обаче  че транзитния Плутон навлиза в него. Ще се наложи нещо да промениш, да трансформираш, да изхвърлиш остарелите модели на поведение и да преразгледаш старите ценности.

СЛВ в съвпад с прогресивна Венера не е тревожещ аспект, доколкото транзитните възли са в тригон с наталните. Според мен е положителен аспект. Венера управлява твоя 6-ти дом – здраве, работа, помощници. Когато СЛВ направи съвпад с някоя натална планета, като че ли ние се чувстваме сред точните хора и на точното място, така че да можем най-добре да реализираме качествата и способностите, на които планетата е носител. Можем да се отличим с качествата си в малка група, вървейки в унисон с тенденциите на социума....ТИ СИ БЕШЕ ЛИДЕР НА МАЛКА ГРУПА ЦЯЛО ЛЯТО..... ;D ;D ;D

Транзитен Сатурн в 10-ти дом
Този аспект се свързва с промяна в социалния статус, подобряване или затвърждаване на социалното положение, повишение или израстване в йерархичната стълбица, а в някои възрасти – и с пенсиониране. Когато Сатурн направи съвпад с моя МЦ аз се омъжих.

Сатурн в съвпад с господаря на 3-ти дом (Уран) може да изиска от теб да поемеш сериозни ангажименти към братя и сестри, сериозно отношение към връзките и контактите, комуникацията и кореспонденцията. Може да се наложи да започнеш някакъв курс за повишаване на квалификацията, или да е свързано с кратки пътувания и командировки, но не по твое желание, а защото обстоятелствата го изискват.

Транзитният Юпитер във 2-ри дом дава материални придобивки. Придобитите средства по време на престоя му във 2-ри дом може да се инвестират в образование, наука, след като навлезе в 3-ти (догодина). Може да започнеш някакъв курс на обучение, но този път с вдъхновение и по собствено желание.  Благоприятно се отразява на писмената дейност, на публикациите. Очаква те също така позитивно общуване с близкото обкръжение – братя, сестри, съседи, успех в контактите, кореспонденцията и боравенето с документи, сключването на договори. Възможно е да се предоставят повече от обикновено възможности за пътуване.

Разходящата квадратура на Сатурн със Слънце няма да я коментирам, защото вече е преминала. По-важен е предстоящия квадрат на Сатурн с наталния Юпитер. Юпитер е съуправител на Асцендента. (Доколкото виждам Стрелец е интерсептиран в 1-ви дом).  Това може да се отрази като пречки по пътя на личностното ти себеизразяване. Ти ще бъдеш принудена да показваш едно по-сериозно лице пред света, а не оптимистичното и ведро лице, характерно за Юпитер. Тук малко се притеснявам да не би това да се отрази на отношенията с брачния партньор. Но като цяло е по-вероятно да доведе до стесняване на кръга от партньорства. Не поемай никакви трайни ангажименти (под формата на договори), докато квадратът на транзитен Сатурн с натален Юпитер не премине. Даже и да искаш, това ще се окаже неуспешно. Партньорствата, сключени при такава квадратура са неплодотворни и усилията се оказват напразни.

Уран в 4-ти дом -  промени в дома, недвижимата собственост и емоционалните връзки в семейството. Внезапни промени или нови условия на отношения с родителите. Да не се купуват/заменят, имоти, жилища. Да не се променя местожителството. (по някое време Уран ще направи квадрат с Юпитер). Промените може да се окажат нежелани или неблагоприятни.

Внимавай ........, когато Юпитер навлезе в 4-ти дом. Първо ще ти даде оптимизъм, после ще аспектира неблагоприятно Слънцето ти, а след това и ще направи съвпад с транзитния Уран, а после квадрат с рождения Юпитер. Аз те съветвам да подхождаш много внимателно към делата на 4-ти дом в този момент. Все пак това са твоите основи."

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Декември 15, 2009, 08:06:09 pm »
Исках да добавя, че освен това Луната е управител на 8 дом в натала, но го изтрих без да искам.

ееее,как го тълкуваш? :) :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Декември 15, 2009, 08:12:09 pm »
За момента успях само да си обясня донякъде ситуацията. Луната от навлизането си в този дом вероятно е внесла болезненост по въпроса, който те вълнува. Плутон там сигурно ще те притисне да поемеш контрола върху решаването му.

*

Nebesna

« Отговор #126 -: Декември 15, 2009, 08:14:20 pm »

То това отдавна го знаем и го коментираме тука - пр. Луна в съвпад с тр. Плутон на К2
Плутон ще стои много дълго във 2-ри дом, но там където е пр. Луна, човек става емоционално обвързан с делата на дома. Така твоето настроение и самочувствие може да зависи от наличните пари. Луна в Козирог не е много хубава позиция за Луната.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #127 -: Декември 15, 2009, 08:27:09 pm »
Не видях да е коментирано сега в темата и понеже разбирам състоянието на Марая .. исках да погледна, ако мога да помогна, това ми направи впечатление, това написах.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Декември 15, 2009, 08:28:21 pm »
МОМИЧЕТА , ОБИЧАМ ВИ! ПОЗНАВАТЕ МЕ И ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СЪМ ИСТИНСКА. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВРЕМЕТО,КОЕТО ПОСВЕЩАВАТЕ НА МЕН ,ИСКРЕННО И ИСТИНСКИ! :'( :'( :'( :'(НАИСТИНА ВИ ОБИЧАМ http://vbox7.com/play:46300ee9

теи думи са за всички,които срещнах тук и с които осъществих контакт!поздрав за вас!
докогааааа!?????? е това е въпроса.царици сте!наясно сте ,нооо докога???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Декември 15, 2009, 08:30:18 pm »
Само да вметна, че понякога техниките си работят, но подходът в разглеждането и приложението им е погрешен.
По принцип няма отношение само към коментираната тук тема, мислех си го отдавна, понеже съм чела какво ли не тук...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #130 -: Декември 15, 2009, 08:37:52 pm »
Не видях да е коментирано сега в темата и понеже разбирам състоянието на Марая .. исках да погледна, ако мога да помогна, това ми направи впечатление, това написах.   

Разбира се,Сънрайн, това се набива на очи, права си! Не беше в тази тема, а май в темата за пр. Луна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Декември 15, 2009, 08:50:58 pm »
Това исках да кажа, че следва да се вземе под внимание, когато астрологът се опитва да прогнозира събития  :):

Цитат
*  Всичко си има време, време има за всяка работа под небето.

* време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;

* време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш;

* време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш;

* време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш, и време да избягваш прегръдки;

* време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш;

* време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш;

* време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Декември 15, 2009, 08:57:17 pm »
Това исках да кажа, че следва да се вземе под внимание, когато астрологът се опитва да прогнозира събития  :):

Цитат
*  Всичко си има време, време има за всяка работа под небето.

* време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото;

* време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш;

* време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш;

* време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш, и време да избягваш прегръдки;

* време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш;

* време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш;

* време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир...

да! абсолютна съм съгласна! САТУРН-ВРЕМЕ,РАМКИ ,ОГГРАНИЧЕНИЯ ......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Декември 15, 2009, 09:02:22 pm »
Има време да получаваме, да се радваме на пълнотата, има време и да отдаваме...
В това вече лично се убедих на собствен гръб!  :(
Засяга всички сфери от живота, не само материалната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #134 -: Декември 15, 2009, 09:03:53 pm »
Лили, ти наистина ли имаш Марс в Риби ?  :P Приличаш ми на Марс тип Козирог. От теб струи такова разбиране и спокойно приемане не нещата такива каквито са, когато и каквито дойдат. Как го постигаш?

*

Nebesna

« Отговор #135 -: Декември 15, 2009, 09:06:48 pm »
Нейният Марс е хармоничен

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Декември 15, 2009, 09:13:48 pm »
марс в козирог ???,какво от това ,АСОЛ?

« Отговор #137 -: Декември 15, 2009, 09:14:57 pm »
марс в козирог ???,
как кво? Носиш вар, носиш пЕсък, носиш на бой  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Декември 15, 2009, 09:17:10 pm »
марс в козирог ???,
как кво? Носиш вар, носиш пЕсък, носиш на бой  ;D

носиш ,носиш.....и все не ти стига товара!!!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #139 -: Декември 15, 2009, 09:21:48 pm »
Стабилен, търпелив и мъдър.  :)
Аурора, може и това ...  ;D
Небесна, задължително ли е при напрегнат аспект да е налице и човек с повече вътрешни противоречия. Познавам хора с нехармонични Марсове, но много спокойни и мъдри. Не е ли вярна максимата по-добре напрегнат аспект отколкото никакъв ?