Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46735 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #140 -: Декември 15, 2009, 09:27:36 pm »
Стабилен, търпелив и мъдър.  :)
Аурора, може и това ...  ;D
Небесна, задължително ли е при напрегнат аспект да е налице и човек с повече вътрешни противоречия. Познавам хора с нехармонични Марсове, но много спокойни и мъдри. Не е ли вярна максимата по-добре напрегнат аспект отколкото никакъв ?

въобще не е нито търпелив ,нито спокоен.....,той е един безобразен работохолик...,а а мъдрост и дума да не става.....
моя най-хармоничната планета в картата ми ,екалтирана и квото още искаш...... ееее ,цял живот изполване на макс....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Декември 15, 2009, 09:33:51 pm »
Лили, ти наистина ли имаш Марс в Риби ?  :P Приличаш ми на Марс тип Козирог.

Не знам дали е от Марса...
За Марс в Козирог съм склонна да не се съглася напълно, има всякакви сред тях... Моя близка с такъв Марс, почти без мажорни аспекти (само секстил с Нептун) беше много нестабилна. Иначе обичаше да командори и да държи нещата под контрол, това не го отричам.  ;D
Напоследък все се шегувам, че ми е сбъркана Луната - вместо рачешка се прави на козирогата, или поне такова  впечатление на пръв поглед създавам у хора, които не ме познават.  :-[

А, да де, в индийската навамша имам Марс и Луна в накшатра Шравана, която отговаря на сидералния Козирог и тропическия Водолей. А Марс е в рецепция със Сатурн, бъррр...  :D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #142 -: Декември 15, 2009, 10:07:35 pm »
Стабилен, търпелив и мъдър.  :)
Аурора, може и това ...  ;D
Небесна, задължително ли е при напрегнат аспект да е налице и човек с повече вътрешни противоречия. Познавам хора с нехармонични Марсове, но много спокойни и мъдри. Не е ли вярна максимата по-добре напрегнат аспект отколкото никакъв ?

Асол, впечатлението което хората правят в този сайт е малко различно, така че не се подвеждай. Вмъкнах коментара за хармоничния Марс, защото ти попита за Марс в Риби, но комуникацията няма нищо общо с Марс, освен ако същият не е елемент на 3-ти дом или няма отношение към Меркурий. Ако ти харесват философските разсъждения на Лили, сигурно трябва да обърнеш внимание на нейния Юпитер, който е водещата планета при определяне на мирогледа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Декември 15, 2009, 10:15:37 pm »
Мажорно неаспектиран Юпитер в Телец - дървен философ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Декември 15, 2009, 10:20:48 pm »
Мажорно неаспектиран Юпитер в Телец - дървен философ.  ;D

лили ,няма ли да ми кажеш нещо повече за периода на сатурн ,който приключва януари и следващия който предстой...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Декември 15, 2009, 11:00:11 pm »
Следващият е Раху/Меркурий, но не мога да анализирам всички производни карти, за да преценя какво ще е влиянието му. Но ако се следва логиката на естествената сигнификация на планетите и тяхната връзка с домовете в хороскопа, може да се направят някакви, макар и не чак дотам задълбочени предположения. Акцент върху служебни ангажименти, делови пътувания, преговори, договори, комуникация, установяване на връзки с партньори, вкл. и от чужбина. Не че досега не е било така. Пази се от измами с документи, отнасящи се до финансови въпроси, бъди точна и обективна в мисълта и преценката си, особено при избор на бизнес партньори и съдружници за съвместни проекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Декември 15, 2009, 11:12:04 pm »
Не зная защо постоянно ми се върти тая мисла в главата, но за търговия с високотехнологични продукти и електронно оборудване не си ли се замисляла? Не визирам машини, съоръжения и тежко оборудване. Имам предвид по-фини елементи, разни там джаджи, свързващи устройства, проводници, съединители, синтетични елементи и прочие... Не съм особено технически грамотна, извинете ме. И нямам представа какви в момента са тенденциите на пазара на търсене и предлагане на тези продукти, т.е. дали въобще си струва да се занимаваш... :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Декември 16, 2009, 01:19:38 am »
Не зная защо постоянно ми се върти тая мисла в главата, но за търговия с високотехнологични продукти и електронно оборудване не си ли се замисляла? Не визирам машини, съоръжения и тежко оборудване. Имам предвид по-фини елементи, разни там джаджи, свързващи устройства, проводници, съединители, синтетични елементи и прочие... Не съм особено технически грамотна, извинете ме. И нямам представа какви в момента са тенденциите на пазара на търсене и предлагане на тези продукти, т.е. дали въобще си струва да се занимаваш... :-[

да Лили ,мнооогго благодаря! това са точно фотоволтайчните системи. откъде я ивади тази информация?
и кога ще започнеш да практикуваш? ???,крайно време ти е!!мноого и сърдечно благодаря! :-* :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Декември 16, 2009, 01:30:58 am »
намерих го, че и аз исках да си го припомня :)

първо един цитат от ето ТУК: ''Бог винаги ни търси! Той търси всеки човек. Иска да вникне в същината на неговото мислене, иска да откликне на чувствата и вълненията му. Но го прави по "тих и нежен начин", без натрапване. Като че ли най-силно това може да се види в историята на пророк Илия. Отчаян от колебливото поведение на народа, пророкът се усамотява в една пещера с желанието там да посрещне последния си час. Бог обаче не го оставя.
          "Господ му каза: Излез, та застани на хълма пред Господа. И Господ ще мине покрай теб. Повдигна се вятър голям, който цепеше горите и стриваше скалите, но Господ не бе във вятъра. И подир вятъра - трус, но Господ не бе в труса. И подир труса - огън, но Господ не бе в огъня. И подир огъня - тих и нежен глас. И като чу Илия, покри лицето си с кожуха и застана пред входа на пещерата" (3 Цар.19:11-13).''

и после 3 царе 19.11-13

ТУК

върти ми се в главата, че съм срещала някъде в клуба, че имаш еврейска кръв, нали??
значи трябва да си запозната с това :)

да ,майка ми е еврейка .
много ти благодаря за думите....но има една мъдрост на предците ми:"вярвай в бог ,но винаги си завързвай камилите!" :) :-*
сърдечно ти благодаря! :-*

*

Uran

• 6041
« Отговор #149 -: Декември 16, 2009, 09:19:14 am »
Извинявам се за спама! По отношение на фотоволтаиците нещата не са така розови. Пропагандата на "зелена" енергия пропуска да информира, че тя е ниско ефективна, скъпа и се нуждае от дотации от страна на държавата. В този смисъл, това е следващият икономически балон. Ако можеш да се качиш на този влак ;) :) :)- ОК. Иначе без протекции, знаеш че там нещата не са много сигурни. :) :) :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Декември 16, 2009, 10:27:41 am »
да Лили ,мнооогго благодаря! това са точно фотоволтайчните системи. откъде я ивади тази информация?

Не ми се смей, но някакъв глас в главата ми непрекъснато го повтаряше и се престраших да го напиша, макар че съм скептик и често се въздържам да давам мнения, ако не са подплатени с достатъчно аргументи. Та, не мога да го аргументирам астрологично, макар че донякъде може и да се върже с предстоящия ти период на Раху и Меркурий, ако се направи символична връзка със сигнификацията на планетите. И когато го пишех, мислех че там може да имаш успех в бъдеще.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Декември 16, 2009, 12:34:52 pm »
е, няма за какво да ми благодариш..надявах се да кажеш дали имаш усещането, че има връзка с лунните възли това състояние, т.е.- дали според теб си на правилният път, защото тях визирах като аспекти на тр. сатурн...

усещането дори и при триона е за фаталност.няма мърдане....

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Декември 16, 2009, 12:36:39 pm »

Не ми се смей, но някакъв глас в главата ми непрекъснато го повтаряше и се престраших да го напиша, макар че съм скептик и често се въздържам да давам мнения, ако не са подплатени с достатъчно аргументи. Та, не мога да го аргументирам астрологично, макар че донякъде може и да се върже с предстоящия ти период на Раху и Меркурий, ако се направи символична връзка със сигнификацията на планетите. И когато го пишех, мислех че там може да имаш успех в бъдеще.  :)

въобще не се смея,просто се изумих. това е работа на уран-иновационните технолоий

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Декември 16, 2009, 12:40:38 pm »
Извинявам се за спама! По отношение на фотоволтаиците нещата не са така розови. Пропагандата на "зелена" енергия пропуска да информира, че тя е ниско ефективна, скъпа и се нуждае от дотации от страна на държавата. В този смисъл, това е следващият икономически балон. Ако можеш да се качиш на този влак ;) :) :)- ОК. Иначе без протекции, знаеш че там нещата не са много сигурни. :) :) :)

безспорен факт за ниското кпд , но постоянно се усъвършенстват нови и нови технолоий....не може да бъде икономически балон.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Декември 16, 2009, 01:14:01 pm »
това е работа на уран-иновационните технолоий

В Джйотиш понеже не се вземат под внимание трассатурновите, ролята на Уран поема Раху.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Декември 16, 2009, 01:53:38 pm »
това е работа на уран-иновационните технолоий

В Джйотиш понеже не се вземат под внимание трассатурновите, ролята на Уран поема Раху.

да ,имам спомени ,че си ми о казвала точно това. :P :-*

*

Kaya

• 2893
« Отговор #156 -: Декември 16, 2009, 02:15:50 pm »
  а относно  плутон (  да марс е управител на 2 знака, но по вторични белези може да бъде разпознат и раху в тази роля)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Януари 23, 2010, 12:06:12 am »
КООО шЪЪЪ прай тоя НЕАСПЕКТИРАН МАЖОРНО , А МИНОРНО ЮПИТЕР? ;D :'( :'(
хем рева ,хем се смея ,аз съм си за 4-ти километър ,пък и ми е близо.... :'( ;D ;D има няма от нас до него са точно 4км. ;D ;D ;D :'(
ето какво предстои. не бе уран ,не бе плутон ,не бе сатурн ,салл хуя не е преминала през осите ,аманннн

та ,какво предстои:
юпи квадрат СЛВ/ЮЛВ
юпи квадрат мерк
юпи съвпад  сатурн
юпи секстил луна
юпи квадрат слънце
юпи съвпад иц
юпи секстил марс
юпи съвпад хирон
юпи опозиция плутон
юпи опозиция уран
юпи тригон нептун
юпи квадрат нат.юпи
юпи тригон асцсекстил дсц
юпи секстил венера
юпи тригон възлите
простооо ,нямам думиии...
страх ме е от тоя "бенефик" ,повече от сатурн. и това честно ви го казвам.
как го тълкувате?
юпи упр. 1-ви интерсептиран стрелец ,полегнал си е в близнаци в 7-ми. :-\ :'(

хирона бях пропуснала ;D , нали се отваряла вратата а пепеляшка ;)?!!
айде предположете нещо ,кажете нещо......
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 02:21:55 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Януари 23, 2010, 02:47:21 pm »
нямате ли спомени да подскажете нещо ..... :rolleyes: :unsure:

« Отговор #159 -: Януари 23, 2010, 04:26:41 pm »
Бре, бре юпитерово чадо да го е страх от подаръците на Юпито, стрелец ли си или кво :rolleyes:
.. ...и ся  дядо Сатурна ни е близък, защото е изпълнител на законите,
 сътворени от нас, от човешката мисъл и обществото,
а виж Юпитер е гръмовержеца,проводник на божествените закони, на природните
космическите, земната логика не му е присъща и целта му е да ни научи да поемеме риска да повярваме в божествената справедливост и истиност, твърде различна от земната, и като всяко божество иска да му принасяме жертви за да получим
благословията му,поне човешката история е изпълнена с подобни жертвоприношения
с цел омилостивяване, а дали иска това, кой знае :sagittariuss: стреляш напосоки и току виж си уцелила десятката :wink2:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...