Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46729 Прегледи
*

missKapriz

Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #200 -: Януари 24, 2010, 02:26:37 pm »
Цитат
Както казва кака Марая, подготви се за слугинаж, да проработиш принципа на знака Дева (моята прогесивна Луна е там) и 6ти дом.  Grin
Съвпада Юпитер/Уран го имам в натала,12 дом Везни.Декември същия транзитен съвпад е в моя 6 дом-Ураново/Юпитерова опозиция.Управляват ми 3 и 5 дом-ще се влюбя в съседа :57:Шегата настрана,но обмислям да направя една съседка  съдружничка.Още повече,че в същото време тр.Венера,която натално е на МЦ,прави съвпад с Луната ми,която управлява МЦ.макар,че декември е твърде далече за това,но друго не се сещам какво може да е.Не ми се мисли,че може наистина да си преработвам Луната със слугинаж  :wink2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Януари 24, 2010, 02:28:12 pm »

въобще ,аз съм чувствителна към нептуна в стрелец , особенно когато е някъде по главните оси на картата ;).

и кое те прави толкоз чувствителна ;D

;D ;D ;D особенно аспектите му с меркурий. ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #202 -: Януари 25, 2010, 01:54:09 pm »
някой с прогресивна луна във втори дом има ли на хоризонта?! :blink:
имам съвпад на пр.луна с тр.плутон във втори дом.
плутон упр. асц , а се намира в 10-ти в съвпад с мц. аспектите му към вгори са перфектни.
луната упр. 8-ми , намира се в 6-ти и е екзалтирана в телец.
аспекта ,които образуват в натала е тригон.
как ще изтълкувате съвпада им сега? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #203 -: Януари 25, 2010, 02:23:25 pm »
   Моята досега беше във ІІ дом, отскоро ингресира в ІІІ-Лъв. 2 дом е Рак в натала, всички финансови постъпления са били от работа - все съм карала на ръба...Налагаше се да се справям с минимум средства и от никъде нищо да не чакам...

*

nerealna

« Отговор #204 -: Януари 25, 2010, 02:36:54 pm »
И на мен ми мина през втори и също имах малко финансови проблеми. Теглих и заем от банка...

*

Марая

• 28287
« Отговор #205 -: Януари 25, 2010, 08:39:23 pm »
момичета , ой е човека ,изплашил децата ми тая вечел около 20 часа ?
какво е искал от тях и защо ги е преследвал?
21:24 мин. софия
 :'( :'( :-X

*

Diyana

• 2705
« Отговор #206 -: Януари 26, 2010, 10:30:30 am »
Трудно ми е да определя сигнификаторите, Марая. Мислех си, че ако гледаме 8-ми от 5-ти - това е 12-ти, Лъв, Слънце в пети предстоящ съвпад с Венера, може би е човек, който познава дъщеря ти, ако имаш такава, де.

Или ако имаме предвид, че Дева заема по-голямата част от 12-ти дом - да е Меркурий, който сигнифицира дребни мошеници, крадци. Не знам дали да не търсим обаче 7-ми от пети, за врагове или 12-ти от пети за страхове?!

Ретро Сатурн в първи и Плутон/Меркурий в четвърти ясно показват какви мисли са ти в главата и как сте се сащисали вкъщи  :'( и дано не си права в подозренията си, а да е наистина "тривиален" опит за обир.
Едва ли съм ти много полезна, съжалявам.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 10:37:44 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #207 -: Януари 26, 2010, 10:38:01 am »
Трудна е картата и самия въпрос. И аз се помъчих - реших да разгледам 12 и 7 домове, нейния, а й на децата, правих производни карти, умувах и накрая все излиза нещо около 3-ти, 6-ти...   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #208 -: Януари 26, 2010, 10:47:00 am »

Това не е хорарен въпрос. Би трябвало да знаеш, че хорарният въпрос се формулира така, че да може да се получи отговор само с "да" или "не". Извинявай, Марая, но ние не сме врачки и никой от нас не би се наел да ти описва човека. Най-добре отиди в полицията. Проблемът е прекалено сериозен, за да си играем на "тука има, тука нема".

Ако имаше някакви предположения..... да ти отговорим с "да" или "не"?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #209 -: Януари 26, 2010, 10:53:46 am »
Не е вярно, че не може да се разгледа като хорар, просто се прави анализ като за отминало вече събитие.
Обаче Небесна наистина е права, че е много трудно да се даде изключително точна информация за човека, ако въобще е възможно, а само някакви насоки и вероятности откъде може да идва заплахата.     

*

Nebesna

« Отговор #210 -: Януари 26, 2010, 11:54:40 am »
Не е вярно, че не може да се разгледа като хорар, просто се прави анализ като за отминало вече събитие.

Значи това вече не е хорар. При хорара се задава конкретен въпрос и се дава еднозначен отговор.
Ако тя беше задала въпроса така: "Г-н Х ли е преследвал децата ми?" или "Преследвани ли са били децата ми?, тогава щеше да се нарече хорар. Така мисля.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #211 -: Януари 26, 2010, 11:57:22 am »
Честно казано и аз преди така мислех.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #212 -: Януари 26, 2010, 12:15:31 pm »
Честно казано и аз преди така мислех.  :blink:

С картата на събитията се занимава елективната астрология, независимо дали са предстоящи или минали.

*

Марая

• 28287
« Отговор #213 -: Януари 26, 2010, 12:49:24 pm »

Това не е хорарен въпрос. Би трябвало да знаеш, че хорарният въпрос се формулира така, че да може да се получи отговор само с "да" или "не". Извинявай, Марая, но ние не сме врачки и никой от нас не би се наел да ти описва човека. Най-добре отиди в полицията. Проблемът е прекалено сериозен, за да си играем на "тука има, тука нема".

Ако имаше някакви предположения..... да ти отговорим с "да" или "не"?

аз не съм пуснала умишлено въпроса в темата хорарна астрология.
зададох въпроса в мойта тема и не съм казала хорар или елекция правете.
просто търся отговор на въпроса си и не ме интересува метода по който ще получа отговора.
след като има въпрос значи има и отговор.
клиентите в повечето случай не се вълнуват от методите ,за тях са важни отговорите.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 12:59:27 pm от Марая »

*

missKapriz

« Отговор #214 -: Януари 26, 2010, 12:57:40 pm »
Във всички примерни хорарни карти,които имам-от книгите с които разполагам-въпроса винаги е такъв,на който да се отговори с ДА или НЕ :)Аз също не знам как би се отговорило на въпроси от рода-Какво ще се случи,ако....Какво се случва със...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #215 -: Януари 26, 2010, 01:00:54 pm »
Честно казано и аз преди така мислех.  :blink:

С картата на събитията се занимава елективната астрология, независимо дали са предстоящи или минали.

Да, за мен те са един дял от астрологията - хорарна плюс елективна и затова обикновено не ги разделям сериозно, та макар и да е така прието. Сори.  :rolleyes:
Всъщност важното беше дали може да се разгледа такава карта или не, и аз просто казвам, че може и това не го поставям под съмнение вече, преди да.  :blink: 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #216 -: Януари 26, 2010, 01:01:47 pm »
Във всички примерни хорарни карти,които имам-от книгите с които разполагам-въпроса винаги е такъв,на който да се отговори с ДА или НЕ :)Аз също не знам как би се отговорило на въпроси от рода-Какво ще се случи,ако....Какво се случва със...

А чела ли си анализ на въпрос например - "Каква е причината за потъването на подводницата Курск?"  ;)

*

missKapriz

« Отговор #217 -: Януари 26, 2010, 01:09:32 pm »
:) Марч и Макевърс или май Ц.Борисова беше :rolleyes:.Признавам този въпрос не съм го чела-все го подминавам,но сега ще го направя

*

Diyana

• 2705
« Отговор #218 -: Януари 26, 2010, 01:12:14 pm »
Всъщност важното беше дали може да се разгледа такава карта или не, и аз просто казвам, че може и това не го поставям под съмнение вече, преди да.  :blink: 

В джйотиш (а и сред класиците астролози из Европско) срещата с консултирания започва задължително с хорарна карта. Това дава на астролога цялата информация за човека отсреща, за това, което го интересува и за съдбата му дотук и оттук насетне. Особено в случаи, когато е неизвестен не само часът, ами и датата и месецът на раждане на някой (нали никой не се съмнява, че е имало милиони хора родени без документи и дати на раждане през всичките хилядолетия, откакто съществува астрологията  ;)) "клиент", хорарът направо си замества радикса.

Тоест, аз знам, че може да се даде отговор на всеки въпрос по часовата карта. Просто аз не мога да го дам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #219 -: Януари 26, 2010, 01:15:09 pm »
Въпросите ти са некоректно зададени.  
"Какво е искал от децата ми?" - не е правилно зададен въпрос.
Правилният въпрос е: "Искал ли е нещо от децата ми?" и ако отговорът е "да" - тогава се пита - какво? и пак ще се даде ориентировачен отговор.