Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46505 Прегледи
*

Nebesna

Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #220 -: Януари 26, 2010, 01:17:47 pm »
Тоест, аз знам, че може да се даде отговор на всеки въпрос по часовата карта. Просто аз не мога да го дам.

Права си Дияна, но си има правила на задаване на въпросите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #221 -: Януари 26, 2010, 01:19:49 pm »
Всъщност важното беше дали може да се разгледа такава карта или не, и аз просто казвам, че може и това не го поставям под съмнение вече, преди да.  :blink: 

В джйотиш (а и сред класиците астролози из Европско) срещата с консултирания започва задължително с хорарна карта. Това дава на астролога цялата информация за човека отсреща, за това, което го интересува и за съдбата му дотук и оттук насетне. Особено в случаи, когато е неизвестен не само часът, ами и датата и месецът на раждане на някой (нали никой не се съмнява, че е имало милиони хора родени без документи и дати на раждане през всичките хилядолетия, откакто съществува астрологията  ;)) "клиент", хорарът направо си замества радикса.

Тоест, аз знам, че може да се даде отговор на всеки въпрос по часовата карта. Просто аз не мога да го дам.

има такава астроложка и в софия :blink: и когато и казах ,че не ме интересува нищо конкретно тя ми отвърна ,че иска да се убеди. :blink: :blink:
сега разбирам защо. беше преди 6год. :blink:
хм,интересно! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #222 -: Януари 26, 2010, 01:22:41 pm »
Права си Дияна, но си има правила на задаване на въпросите.

колко от хората които отиват на такива консултаций знаят как да зададат въпроса?! :-\
точно в това е изкуството на астрологията....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #223 -: Януари 26, 2010, 01:30:47 pm »
Наистина се радвам,че с хорар може да се пита за всичко!Аз като Небесна мислех,че само ако въпроса е зададен така,че да се отговори с Да или Не.А и повечето примери,в книгите,които посочих и в нета,са такива.Но като се замисля,Марая,наистина хората не са длъжни да знаят как да зададат въпроса.Това е голямо предизвикателство за мен,ще опитам,макар,че представа си нямам как да отговоря примерно на въпроса на Марая.Още повече,че може и никога да не научим отговора...Ще опитам,но няма да си напиша тук прозренията.И ако е рекъл Бог,може някога да научим какво точно се е случило.Макар,че дано да няма продължение проблема с децата !

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Януари 26, 2010, 01:34:36 pm »
Въпросите ти са некоректно зададени.  
"Какво е искал от децата ми?" - не е правилно зададен въпрос.
Правилният въпрос е: "Искал ли е нещо от децата ми?" и ако отговорът е "да" - тогава се пита - какво? и пак ще се даде ориентировачен отговор.

"какво е искал от децата ми?"- колко са отговорите на този въпрос? не мисля ,че са много.
пари ,секс , разговор.....
"искал ли е нещо от децата ми?"-значи след като задавам въпроса какво е искал -значи съм наясно ,че е искал и минавам директно към въпроса.
коректно ми е зададен въпроса......
и ще ви кажа ,че е бил наркоман и е искал пари....
разбрахме го току-що от заведението с/у нас. познават го....

*

Nebesna

« Отговор #225 -: Януари 26, 2010, 01:38:50 pm »
Въпросите ти са некоректно зададени.  
"Какво е искал от децата ми?" - не е правилно зададен въпрос.
Правилният въпрос е: "Искал ли е нещо от децата ми?" и ако отговорът е "да" - тогава се пита - какво? и пак ще се даде ориентировачен отговор.

"какво е искал от децата ми?"- колко са отговорите на този въпрос? не мисля ,че са много.
пари ,секс , разговор.....
"искал ли е нещо от децата ми?"-значи след като задавам въпроса какво е искал -значи съм наясно ,че е искал и минавам директно към въпроса.
коректно ми е зададен въпроса......
и ще ви кажа ,че е бил наркоман и е искал пари....
разбрахме го току-що от заведението с/у нас. познават го....

Жалко. Добре си направила, че си поразпитала.

*

missKapriz

« Отговор #226 -: Януари 26, 2010, 01:39:08 pm »
Рекъл е Бог! :blink:Сега постфактум ще е лесно ;)Но и поучително.

*

Nebesna

« Отговор #227 -: Януари 26, 2010, 01:40:50 pm »

Първо трябва да реши по кой дом да търси непознатия, дето е преследвал децата
После трябва да каже КОЙ Е ТОЙ!

кой е сигнификатора на преследвача?

*

Марая

• 28287
« Отговор #228 -: Януари 26, 2010, 01:47:00 pm »

Първо трябва да реши по кой дом да търси непознатия, дето е преследвал децата
После трябва да каже КОЙ Е ТОЙ!

кой е сигнификатора на преследвача?

вероятно трябва да се търси плутон и нептун. :lol:
връзката м/у тях. не знам!
навремето обаче съм чела ,че повечето хорарни астролози работят до планетите сатурн. :lol:
много ще ми бъде интересно да намериме изводите.
вече отговора го знаете.
диана е много права с това ,че видя зависимостта м/у сатурн и домовете....
но после......
мисля ,че този въпрос е много поучителен и ще бъде интересно да го обезкостим.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Януари 26, 2010, 01:47:38 pm »
Когато не съм сигурна по кой дом да го търся, винаги гледам срещу Асцендента, т.е. седми. И в повечето случаи дава информация.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Януари 26, 2010, 01:57:17 pm »
Когато не съм сигурна по кой дом да го търся, винаги гледам срещу Асцендента, т.е. седми. И в повечето случаи дава информация.  :blink:

и стана точно така ,както ми го каза нощес по телефона...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #231 -: Януари 26, 2010, 01:58:48 pm »
Не, не мисля, че Сатурн има нещо общо. Сега съм по-сигурна от преди, че е трябвало да се гледа точно 12-ти дом - осми от пети. По него може да се намери връзката и с кафенето отсреща, и с това, че е известен, познат, ясен, (5-ти развлекателно заведение, Слънце - не може някой да остане скрит, ако го сигнифицира Слънце, Венера - отново развлекателно заведение и също - "търсил е пари", ценности) и че е дребен крадец/наркоман - освен Меркурий/Плутон, 12-ти също говори за алкохолна или наркотична зависимост.

Все пак, в момента всичко са спекулации и не бих могла да си извадя никаква закономерност от този случай. Съжалявам, поне пробвах.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 02:03:16 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #232 -: Януари 26, 2010, 02:05:20 pm »
По 7 дом картата е доста показателна-У7 нептун/сигнификатор на наркомани и алкохолици/,в 6 дом,който е втори на децата на Марая-искал е пари,а Луната е в тригон с У5-Сатурн,което показва добрия изход за децата

*

Марая

• 28287
« Отговор #233 -: Януари 26, 2010, 02:07:55 pm »
Не, не мисля, че Сатурн има нещо общо.

показва ,радикалноста на картата и притиснението на питащата....

*

missKapriz

« Отговор #234 -: Януари 26, 2010, 02:10:18 pm »
Марая,той взел ли е нещо от децата

*

Diyana

• 2705
« Отговор #235 -: Януари 26, 2010, 02:11:43 pm »
Не, не мисля, че Сатурн има нещо общо.

показва ,радикалноста на картата и притиснението на питащата....

Да, това да, но имах предвид, че не ми помага за отговора на въпроса. Освен ако не се върнем към правилото, че ретроградието дава отрицателен отговор - тоест "Подозренията и притесненията на питащата не са оправдани и не е това, което тя си мисли". Което също би било отговор, всъщност.  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Януари 26, 2010, 02:23:28 pm »
Марая,той взел ли е нещо от децата

не! нищо.... ,освен страха.

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Януари 26, 2010, 02:37:42 pm »
чао ви отивам на фризьор! ;) :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #238 -: Януари 26, 2010, 03:04:28 pm »
Ето затова единственото, което ми се въртеше беше по 3, 6 дом. Средата около теб, а 3-ти, освен роднини са и съседи, не че е съсед точно, но разбираш смисъла. Показа си картата и, че става дума за пари.  
Не успях да ги свържа, но определено и по 12-ти и по 7-ми излизаше все това, включително и като направих прозводни карти. А Юпитер и Нептун са си замесени отвсякъде, аз ти го казах, Марайче ... ама де да се сети човек, че е нарко.  :rolleyes:  
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 03:11:22 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #239 -: Януари 26, 2010, 03:10:58 pm »
Част от нещата, които писах на Марая. Логиката, която следвах и сега вече постфактум отново да направим изводите.  :blink:

"Луната е направила квадрат с Юпитер. Юпитер се намира в 6 дом. Всичко се върти около там, да знаеш. Ако включим и Нептун, също излиза от квадратура с него, той пак е в 6.

Хубавото е, че на Луната й предстои тригон с Венера и се надявам, че това е знак, че не ти предстоят поводи за безпокойство.

Управителят на 12 дом е Слънцето, то е в 5 и показва, че иде реч за децата - заплаха към тях, отминал е съвпад с Венера, тя управлява 2-ри дом - пари наистина. Врагът от 7-ми дом е в 6-ти, ключов е в тази ситуация и аз ти казвам работа пак, служене, средата около теб .... друго по 6-ти???

За дом на тяхната заплаха приемам в случая техен 12 дом /броим от 5-ти/, тук картата се завърта, да не ти звучи странно. Пети дом става техен първи. Та, управителят на техен 12-ти е във 2-ри, наистина може да е пари, а Уран като управител на 2-ри е в 3-ти."  -  Ето тук е бил ключа, че човека е в "съседство", от района.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.