Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46751 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #260 -: Февруари 18, 2010, 02:12:23 pm »
Имам преводи.
така е , който ходи по гаджета .... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #261 -: Февруари 25, 2010, 05:48:29 pm »
имате ли някакви наблюдения при пълнолуние в аспект със сатурн и луна?! :unsure:
на 28.02.2010г. в 16:39 мин /според книжнте ефемериди/ ще има пърнолуние в дева.
при мен това е в опозиция на наталния ми сатурн в съвпад с транзитен юпитер в 3-ти натален дом. наред с това , луната ще направи и тригон с наталната ми луна....
дайте жокер за тълкуване :rolleyes:.

изумява ме през годината колко точно нколко пълнолуния и новолуния аспектират наталната ми карта. може би и през годините е било така ,но сега явно съм на вълна новолуния и пълнолуния и затова съм силно впечатлена.....

новолуния:
юли 2010 - точен григон с нептун , луната е в рак на 19:24 мин.
септември 2010 - точен съвпад с мц  в дева , луната е на 15:41 мин.
декември 2010- точен съвпад със слънцето на 13:41 мин., луната е в стрелец.

пълнолуния:
28 февруари в дева на 9:59мин. в дева
27 юни в трелец на 6:33 мин , точен съвпад с меркурий
21 ноември на 29:18мин. в телец , точен съвпад с дсц-то ми.

честно да си призная това малко или много провокира сериозно мислене , като наред с това и различни емоций....,та моля за насока. много ми е трудно на мене си да предсказвам :(.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #262 -: Февруари 25, 2010, 05:54:16 pm »
То само така не се предсказва.Просто си виж актуалните транзити и прогресии тогава и виж дали лунациите не ги отключват (чрез директен аспект) или просто указват времето им на изява (ако са малко преди точен).

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Февруари 25, 2010, 06:05:42 pm »
То само така не се предсказва.Просто си виж актуалните транзити и прогресии тогава и виж дали лунациите не ги отключват (чрез директен аспект) или просто указват времето им на изява (ако са малко преди точен).

на 28 февруари транзитния юпитер ще бъде в/у нат. сатурн в опозиция към пълнолунието.
прогресийте не съм ги гледала в интерес на истината , но това ми се наби на очи....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #264 -: Февруари 26, 2010, 08:20:59 am »
Ами то е след 2 дни-ако не осъществиш нещо по този аспект,значи не ти влияе Пълнолунието-трябва да има пътуване или договор.

*

Марая

• 28287
« Отговор #265 -: Февруари 28, 2010, 03:05:22 pm »
говорих си снощи с една скорпионка , един телец и един овен.
всички с облекчение ми съобщиха ,че февруари е бил много тежък и лош за тях....
за мен не беше лек също.
имам обяснение за скорпито и телеца ,но за овена :-\- изумена съм.

« Отговор #266 -: Февруари 28, 2010, 03:19:32 pm »
говорих си снощи с .....и един овен.
имам обяснение .......но за овена :-\- изумена съм.

Рано го е почнало. Аз също вече имам наблюдение за овни. Заради Сатурн и Плутон започват доста сериозни разместнвания на пластовете. Те го усещат като силово въздействие. Не е задължително да е негативно събитие като последствие, разбира се.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Февруари 28, 2010, 03:51:16 pm »
наистина не се сетих :unsure: , че е като кардинален знак тепърва му предстоят тежки аспекти....

« Отговор #268 -: Февруари 28, 2010, 04:11:24 pm »
и девер ми е Овен, сериозно го е закъсал с прищипан нерв на кръста едва  :'( ходи,нищо,което е опитал за раздвижване не му помага
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #269 -: Февруари 28, 2010, 04:15:56 pm »
а юли месец критичния градус 0 ще бъде подложен на опозицията и съвпада на уран и сатурн...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #270 -: Февруари 28, 2010, 04:16:59 pm »
Ауу, че кофти. Бил ли е на лекар? На мен за болките в гърба ме посъветваха Неуробекс и ми облекчава. Поне няма да навреди, той е комплекс от Б витамини.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #271 -: Февруари 28, 2010, 05:22:38 pm »
въобще , не ми действа нищо друго освен сланина....
или свинска мас намазана в/у вестник и положена наболното място. с нея спя....действа за около 6 месеца.
много рецепти знам от ванга и много от тях съм изпробвала.
свинската мас не бива да е солена.

*

Nebesna

« Отговор #272 -: Февруари 28, 2010, 05:24:19 pm »
говорих си снощи с .....и един овен.
имам обяснение .......но за овена :-\- изумена съм.

Рано го е почнало. Аз също вече имам наблюдение за овни. Заради Сатурн и Плутон започват доста сериозни разместнвания на пластовете. Те го усещат като силово въздействие. Не е задължително да е негативно събитие като последствие, разбира се.

Много са зле някои Везни. Моя колежка се превива от болки, не може сутрин да се раздвижи, да се облече, обувките си да завърже....изтрит прешлен на гръбнака - притиснат нерв....искат да сменят диска с изкуствен. Млада жена е (1963 г.). Друга Везна, пък която познавам прави хипертонични кризи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Февруари 28, 2010, 05:30:47 pm »
да , пропуснах да спомена и везната ,която снощи беше с нас. на 5.0.1969г.
значи действието на аспектите се улавя около 5гр. преди точния аспект.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #274 -: Февруари 28, 2010, 05:32:14 pm »

Много са зле някои Везни. Моя колежка се превива от болки, не може сутрин да се раздвижи, да се облече, обувките си да завърже....изтрит прешлен на гръбнака - притиснат нерв....искат да сменят диска с изкуствен. Млада жена е (1963 г.). Друга Везна, пък която познавам прави хипертонични кризи.

дааа така си е... вчера видях бившия, направо му се чудя как сам се трае  :-X :-X :-X  везна е и симптомите, които забелязах са - силна изнервеност, недоспиване, определено има някакви проблеми със сърцето, подозирам проблем от сексуално естество /дали е временна немощ или нещо друго не зная, но има нещо и това е сигурно/, не го свърта повече от няколко минути на едно място и е готов да се кара за всичко и със всички  :-X :-X :-X

от тези симптоми повечето също ги забелязвам при друга везна... а съпругът на една от приятелките ми - овен - отново е някъв хипер нервен, крив, непоносим и доста симптоми от по-горните...

лоша работа... да не говоря, че имам приятелка рак, която дори е на хапченца предписани от невролог, защото състоянието и никак не е розово  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #275 -: Февруари 28, 2010, 05:51:06 pm »
Ауу, че кофти. Бил ли е на лекар? На мен за болките в гърба ме посъветваха Неуробекс и ми облекчава. Поне няма да навреди, той е комплекс от Б витамини.
ходил е от два,три месеца масажи, илачи и нищо,давах и магнитният ми колан, на мен помага, при него не....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #276 -: Февруари 28, 2010, 05:52:36 pm »
Сега като ви чета, започвам да си мисля, че аз съм най-добре от всички изброени кардинални. При мен освен да се задълбочи обичайната лудост, друго не се очаква.  :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Март 03, 2010, 01:42:25 pm »
транзитен уран тригон асц , секстил дсц. по същото време и секстил венера. това ми предстой в близките 2 месеца.
интерпретацията на аспекта на тр. уран тригон асц , я правя както следва: :blink:
възможност за развитие на ума и характера.благоприятно време за пътувания ,умственна работа . успех поради изучаване на астрология или използването й. благоприятен период за присъединяване към нови реформаторски групи или политически такива.
писменна работа и работа свързана с пътувания и договори....
уран в натала се намира в 10-ти , управлява 3-ти. транзита е през 4-ти дом.
секстила с дсц. ще донесе контакти със свободолюбиви и нестандартни личности , както и внезапни контакти с такива.разрешаване на съдебни спорове.
секстила с венера ,която управлява в натала 6-ти ,7-ми и 11-ти , а се намира във 2-ри , ще донесе възможност за рабата с партньори по групови проекти.....
моля ви , ако някой е имал възможността да изпита тези аспекти да сподели .
ако имате възможност да ме допълните в ивнерпретацията ще се радвам.... :wub:

пропуснах , юпи по същото време ще прави аналогични аспекти ,с уран... :-\

*

Nebesna

« Отговор #278 -: Март 03, 2010, 02:40:54 pm »
Сега като ви чета, започвам да си мисля, че аз съм най-добре от всички изброени кардинални. При мен освен да се задълбочи обичайната лудост, друго не се очаква.  :49:

Юпитер ти закача Марса (господаря на Слънце в Овен), има обяснение донякъде.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #279 -: Март 03, 2010, 02:44:42 pm »
Но вместо да ме зарежда с ентусиазъм, отнема от енергията ми. Не си спомням някога така да ми се е спяло постоянно... Транз. Юпитер ми преминава през ИЦ в Риби, а транз. Нептун прави сходящ квадрат с нат. Юпитер. в 7 дом. Ще видим дали предстоящият съвсем скоро тригон на транз. Юпитер към нат. Уран в 12 дом ще донесе нещо интересно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.