Рак - Харесва ми спокойствието и влечението към нетрадиционното. Духовни са. Жените са добри по начало,но са много лицемерни. Ок са ми. Мъжете са лесно раними, лесно се влюбват,но са си и курвачета. Все едно ми е за тях, по-скоро са ми мазни. За приятели стават, за работа - прекалено са страхливи.
Скорпион - Силата на Скорпиона при жените, особено в секса- преувеличена. Има красавици,но са ми плоски и тъпи. Женките Скорпион винаги чакат на готово. Ей как ги мързи бе,ако може само да се е.е и да и се носят скъпи подаръци. Обаче ако става дума да навредят на друга жена - ебаси силите вадят. За мене тея са невидими, нямат стойност. Това което им е плюс е домакинството и това че са въртиопашки, та се има балък за тях. За мъжете - магнетични са, живее им се, обаче често стават жертва на някакви измислени драми и романси. Много са отмъстителни.
Риба - Жените са много завеяни, все едно не са тук. Лудички, усмихнати, все им е весело. Много креативни и чувствителни, способни на емоционални върхове, за разлика от много други. Не са ми сексуални особено. Но са положителни герой. Мъжете - харесвам ги,защото са добри, но са големи интриганти. Много объркани са, лесно може да ги манипулираш, а те може да те оплетат в мрежите си чрез своята духовитост и да те пратят на тъч линията. Всеотдайни са, не бих казала курвари или злобари, но много говорят и се оакват на места.